Friko Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Poczekam jednak na odpowiedź Twórcy tych przynęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Panowie wobki można zamawiać na priv. Zwykle ich nie mam ale jak ktoś zamówi to się doczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Dziękuję za odpowiedź. Priv poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Kamil, raz na pół roku to i księdzu się należy Pomysły są, ba nawet prototypy, tylko czasu brak żeby to wszystko poogarniać Jak Bóg da, to w przyszłym sezonie napewno zatrzęsę boleniowym światkiem Gość słowa dotrzymał - ZATRZĘSŁO ! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) To ja poproszę taka rodzinke sandaczowych plus klasycznego Panica czyli 4 szt. jedna sandaczówka moze byc z czerwonym brzuszkiem dr sdr i 2 panici- to moze i ja sie doczekam Edytowane 12 Lipca 2016 przez salmon1977 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Przyzwyczajeni do mocno wyeksponowanych zdjęć, robionych sprzętem z superobiektywami ciężko przyjąć nam fotkę zrobioną zwykłym kompaktem, przez kobietę mającą tyle styczności z fotografią, co ja z golfem, i z rybą w łapach 190 cm chłopa ponad 100 kg żywej wagi Tym bardziej na Rekord Polski Krystian jeszcze raz moje gratulacje 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Oj wszystko widać doskonale. Żeby tylko ogona skubaniec nie wygiął Ale łeb ma jak sklep! P.S. A kobiety pozazdrościć... :)moja lepsza połowa maksymalnie godzinę wytrzymuje na rybach to i samemu trzeba fotki robić... Edytowane 13 Lipca 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Żebyś wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Adamie gratulacje i dla ciebie jako twórcy fartownej przynęty Zasłużone jak najbardziej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Dzięki Roberto. Dla lurebiildingera nie ma lepszej nagrody za czas i serce włożone w nasze zabawki  6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 P.S. A kobiety pozazdrościć... :)moja lepsza połowa maksymalnie godzinę wytrzymuje na rybach to i samemu trzeba fotki robić... Ehhh Twoja to chociaż godzinę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Ja dziś dostałem przesyłkę od Adama.Piękna,perfekcyjna robota.Co tu dużo mówić widać że twórca wkłada serducho i nie wali masowej produkcji dla kasy...Ja również Gratuluję rekordowej przynęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Adam gratulacje , pierwszy w Polsce jesteś co wystrugał na metrowca wabik . Juz nikt nie będzie pierwszy . [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Adam gratulacje , pierwszy w Polsce jesteś co wystrugał na metrowca wabik . Juz nikt nie będzie pierwszy . [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkAdam nie struga on leje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Nie tak do końca. Prototypy są strugane. Później już chemia która daje o wiele więcej możliwości 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Nie za duży, ale pierwszy na panica 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Ładniusi! jesteś w PL? Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Cześć Adam. Po dwutygodniowym niełowieniu się w końcu wybrałem co by sobie wreszcie przetestować tego nowego Panica (foto)... Nie był to może dzień jak Krystiana ale cztery zaporowe bolki 70+ też nie trafiają się codziennie... Choć wolałbym jedną metrówkę... Bardzo dużo nietrafionych ataków i rajdów, kilka mocnych brań i jeden spad dużej rapy... U mnie najczęściej bolki zapinają się za brzuszną kotwicę ale teraz chyba nie miało to znaczenia. Chodzi to to fantastycznie, merda ogonem i świetnie surfuje po powierzchni... One to lubią Kolor taki jak lubię, pasuje pod omotki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Ładniusi! jesteś w PL? Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu TapatalkaOd tygodnia męczę odrzańskie bolki, ale lekko nie jest. A na tej wyższej wodzie ostatnie 3 dni to już w ogóle słabo. Dobrze, ze na niskiej bolki chciały skakać do paniczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Cześć Adam. Po dwutygodniowym niełowieniu się w końcu wybrałem co by sobie wreszcie przetestować tego nowego Panica (foto)... Nie był to może dzień jak Krystiana ale cztery zaporowe bolki 70+ też nie trafiają się codziennie... Choć wolałbym jedną metrówkę... Bardzo dużo nietrafionych ataków i rajdów, kilka mocnych brań i jeden spad dużej rapy... U mnie najczęściej bolki zapinają się za brzuszną kotwicę ale teraz chyba nie miało to znaczenia. Chodzi to to fantastycznie, merda ogonem i świetnie surfuje po powierzchni... One to lubią Kolor taki jak lubię, pasuje pod omotki No Brachu wiedziałem, że zrobisz użytek z tego wobka ale nie sądziłem, że tak szybko Gratuluję. Piękne ryby Konstrukcję zbrojone w jedną kotwicę robiłem już na przedwiośniu na zamówienie pod morskie trotki i belony. Wobki w tak agresywnych kolorach sprawdziły się także przy połowie boleni na zaporówkach. Wiem, bo miałem kilka newsów. Miałem dostać jakieś fotki z duńskiego wybrzeża, ale jakoś temat przycichł... Może Koledzy jeszcze się odezwą W każdym razie model będzie raczej w stałej ofercie. Praca jest znacznie agresywniejsza niż modelu klasycznego z dwoma kotwicami, poza tym wobler jest chyba bardziej dalekosiężny i z mocniejszym lusterkiem w opadzie. Być może kilka sztuk sztuk trafi na giełdę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Z tymi trociówkami to kolory mógłbyś dobrać lepiej. Mi sprawdzały się najlepiej kombinacje: złota z zielenią, pomarańczowego z czernią i srebrnego z niebieskim(korpus z grzbietem).Pozdrawiam M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 @vako, dzięki za sugestię. Każda dobra rada na wagę złota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Seria sandaczówek 9 cm / 7 g floating na ukończeniu. Taki rzeczny uniwersał Jutro dostaną stery w wersji minnow i DR, testy w warunkach wiślanych i do Was lecą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ze stojącej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) Piotr, bardzo ładna ryba. Graty.A ja ciągle z płynącej, i tradycyjnie na RM Edytowane 22 Lipca 2016 przez spinnerman 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi