bartek19176 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) Ładnie Pany łowicie. U mnie 1.5 tygodnia temu poziom wody oscylował w okolicy 200cm Woda była ciepła ukleja ładnie sie gromadziła a za nia rapki. Bedąc wczoraj widze wode 285cm. Bardzo zimna i mętna. Przelewy spalone bo woda ostro rwie. Drobnicy wbita w brzeg. Znalazłem rapki w 3 miejscach tzw wolniakach. Tylko jedno wyjscie w dodatku chyba w tej metnej wodzie zgubiła panica:/ Po niedzieli walcze dalej Edytowane 22 Lipca 2016 przez bartek19176 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Bartek, spokojnie. Dostaniesz coś na wolniaki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 To te moje ;) :D ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 To te moje ;) :D ?????Coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 spinnerman dasz rde wycarowac cos z tych cieniasow i wyslac na pomorze zachodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Coś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Proszę zrób mniejsze takie do 6g wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Mifek Adam czaruje i właśnie wysyła na zachód do mnie:p Po drugie ostrzysz zęby na moje rapy?! Edytowane 23 Lipca 2016 przez bartek19176 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Dziewczyny nie drapać się wszystkim wystarczy )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Adaś dopisz mnie też do listy kolejkowej na Cienkiego i na Panica jednokotwiczkowego!!A tymczasem chyba ostatnia ryba przed urlopem... Nowe PB z zaporówki - 77cm. Na Panica 8 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Paniczek w odświeżonym designie.Nowy kolorek, nowa łuseczka Cześć jest szansa na trzy sztuki w tym kolorze ? Edytowane 23 Lipca 2016 przez tarpio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Adaś dopisz mnie też do listy kolejkowej na Cienkiego i na Panica jednokotwiczkowego!!A tymczasem chyba ostatnia ryba przed urlopem... Nowe PB z zaporówki - 77cm. Na Panica 8 Piękna ryba brachu. Mówiłem, że ten model z jedną kotwą będzie kosił na stojącej Graty. A wobki już Ci szykuję Cześć jest szansa na trzy sztuki w tym kolorze ?Da radę priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Cienka Orfa Custom na zaporowe bolasy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 I love amelinium 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Mifek Adam czaruje i właśnie wysyła na zachód do mnie:p Po drugie ostrzysz zęby na moje rapy?! gdzie tam Twoje... Te co spłyną nie są już Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Cienka Orfa I jest czerwony. A mnie co i rusz wmawiają, że na bolenie byle czerwonego dodatku nie było. A tak się składa, że pierwsze jakie zrobiłem pod bolki były z czerwonymi dodatkami i na nie połowili, kto wie czy nie najlepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 To i ja na zaporowego bym się skusił z docelowym przeznaczeniem na jezioro.Tak do testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 I jest czerwony. A mnie co i rusz wmawiają, że na bolenie byle czerwonego dodatku nie było. A tak się składa, że pierwsze jakie zrobiłem pod bolki były z czerwonymi dodatkami i na nie połowili, kto wie czy nie najlepiej.Robert, boleń to typowy wzrokowiec. Interesuje go i ruch przynęty o czym wiedzą wszyscy, ale także kolor w kwestii którego jest jeszcze wiele do odkrycia. Napewno warto kombinować z kolorami przynęt boleniowych i moje lure będzie szło w tym kierunku. Przy obecnej modzie na łowienie boleni, oraz bardzo dużej presji pod wpływem której Bolkom opatrzyło się większość przynęt, często już nie wystarcza posiadanie przynęt w dwóch podstawowych kolorach tj. srebro z czarnym bądź oliwkowym grzbietem. Bolenie tak jak i inne drapieżniki bardzo szybko się uczą i przestają w pewnych okolicznościach reagować na standardowe przynęty. Ten Cienki z czerwonymi płetwami zrobiony jest pod kanał gdzie bolki żerują właśnie na krasnopiórkach. Czy będzie skuteczny? Miejmy nadzieję, że tak ps. Wiele lat temu, moim tajnym woblerem na przełowione bużańskie rafy był 9 cm Minnow Salmo w wersji SDR złoty chrom z fluo pomarańczowym grzbietem. Nie wiem czy wobler w tej kolorystyce jest jeszcze produkowany? Ależ w to potrafił przywalić To i ja na zaporowego bym się skusił z docelowym przeznaczeniem na jezioro.Tak do testów.Priv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Albinosek na zmierzch 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Super kolor. Wczesnym świtem też walą w takie białasy jak nawiedzone... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Wiem Daniel. Po ciemaku też potrafi w to przylutować, i to nie tylko Bolek...hehe Słabe te zdjęcia trochę , bo robię telefonem. Wobek jest cały w holo brokacie i naprawdę extra iskrzy Krystiano pokaże go swoim Bolkom, to zobaczymy co powiedzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgadza się. Sam mam kilka wobków w podobnym kolorze tylko delikatnie liźniętych grafitem. Krystian jak to Krystian zapewne napierdzieli rapiszonów :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Adam to i ja poproszę takiego też mam komu pokazać ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Adam to i ja poproszę takiego też mam komu pokazać ;) Prezes, jeden jest, bo to special edition ))Drugim rzutem Ci zrobię Dopiero skojarzyłem po co Ci taki duszek. On na te nocne wilki jesienią mógłby robić robotę Edytowane 26 Lipca 2016 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Prezes, jeden jest, bo to special edition ))Drugim rzutem Ci zrobię Dopiero skojarzyłem po co Ci taki duszek. On na te nocne wilki jesienią mógłby robić robotę No właśnie!po to :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi