Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj na Cienkiego w kolorze US Army ???? miałem pięknego bola. Daniel koncertowo zapłynął warkocz poniżej główki i zobaczyliśmy w odległości kilkunastu metrów od łódki atak rapy chyba na małe klenie, bo tak wielkich uklei to jeszcze nie widziałem...Ryba strzeliła w samym sercu warkocza, na wolno prowadzony wobler po czym po potężnym kotle spadła :(

Kolor raczej nie komercyjny ???? ale wiślanym fiszom jak najbardziej pasuje ;)

post-52196-0-81443600-1469734006_thumb.jpg

• Like 5

Wczoraj na Cienkiego w kolorze US Army ???? miałem pięknego bola. Daniel koncertowo zapłynął warkocz poniżej główki i zobaczyliśmy w odległości kilkunastu metrów od łódki atak rapy chyba na małe klenie, bo tak wielkich uklei to jeszcze nie widziałem...Ryba strzeliła w samym sercu warkocza, na wolno prowadzony wobler po czym po potężnym kotle spadła :(

Kolor raczej nie komercyjny ???? ale wiślanym fiszom jak najbardziej pasuje ;)

Adam jeszcze się do niego dobierzemy ☺.

A kolor przynęty faktycznie "specyficzny".

• Like 1

Adam jeszcze się do niego dobierzemy ☺.

A kolor przynęty faktycznie "specyficzny".

Proste :D Ale ten atak jeszcze mam przed oczami :blink: Nie wiem czy Ci mówiłem ale na tego samego wobka miałem kosmos branie na tej kosie co się spotkaliśmy jak pływałeś ze swoim staruszkiem ;)

A ktoś tu pisał ,,zakładajcie kotwice z wąskim łukiem kolankowy,, a tu jakieś sierpy mało chwytne :D :D :D

...chyba faktycznie trzeba będzie zmienić te kotwy :rolleyes: Dwie ładne ryby z rzędu to nie przypadek :angry: chociaż akurat na pracę tego wobka wpływu nie mają.

Wczoraj na Cienkiego w kolorze US Army miałem pięknego bola. Daniel koncertowo zapłynął warkocz poniżej główki i zobaczyliśmy w odległości kilkunastu metrów od łódki atak rapy chyba na małe klenie, bo tak wielkich uklei to jeszcze nie widziałem...Ryba strzeliła w samym sercu warkocza, na wolno prowadzony wobler po czym po potężnym kotle spadła :(

Kolor raczej nie komercyjny ale wiślanym fiszom jak najbardziej pasuje ;)

Coś mi się wydaje Adaś że dopłynąłeś tam gdzie ja byłem w niedzielę.

• Like 1

czy trzeba być "celebrytą" aby sie doczekac jakiegokolwiek odzewu poza lajkiem? :) no bez jaj koniec maja... :P

Sorry Gregory :D DR-y skończyłem przedwczoraj i mam dla Ciebie odłożone. Priv.

Na niżówce? :D U nas w Białymstoku powodzie a gdzie miesiąc temu łowiłem okonie na wodzie do pasa teraz mam po szyje. :D

Ahh... Coraz bardziej mnie ciągnie do zakupienia sprzętu boleniowego :)

Dawaj brachu tą wodę do nas. Przyda się każda ilość :D

Holo z czarnym grzbietem i perłowym brzuchem. Bardzo mocny kontrast kolorystyczny.

Na specjalne zamówienie 10 cm / 24 g , będą kosić na petersburskich kanałach Newy ;) W portach jest zakaz pływania prywatnymi łódkami dlatego trzeba baaardzo daleko miotać. Dominujące gatunki - gruby boleń i sandacz.

post-52196-0-86695100-1469794350_thumb.jpg

post-52196-0-81507000-1469794363_thumb.jpg

post-52196-0-09570900-1469794528_thumb.jpg

post-52196-0-80160100-1469794540_thumb.jpg

• Like 11

• 2 tygodnie później...

Ależ tu cisza...:/ Krystian gdzie jesteś??? Adam myślałem że kocham sie w panicu ale cienki.... ehhh co za klasa elegancja. U mnie słabo z rapami w tym sezonie, a przy tej wyższej wodzie to trzymaja się środka rzeki. Dziś zagryzła cienkiego ale się spięła. No cóż walczymy dalej