spinnerman Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 No właśnie!po to :D Zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Adam ja po nocach się szwędam i duchów sie nie boję tak, że wiesz.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Wyłowione z poczty ???? Panic na niżówce daje radę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Wczoraj na Cienkiego w kolorze US Army ???? miałem pięknego bola. Daniel koncertowo zapłynął warkocz poniżej główki i zobaczyliśmy w odległości kilkunastu metrów od łódki atak rapy chyba na małe klenie, bo tak wielkich uklei to jeszcze nie widziałem...Ryba strzeliła w samym sercu warkocza, na wolno prowadzony wobler po czym po potężnym kotle spadła Kolor raczej nie komercyjny ???? ale wiślanym fiszom jak najbardziej pasuje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Wczoraj na Cienkiego w kolorze US Army ???? miałem pięknego bola. Daniel koncertowo zapłynął warkocz poniżej główki i zobaczyliśmy w odległości kilkunastu metrów od łódki atak rapy chyba na małe klenie, bo tak wielkich uklei to jeszcze nie widziałem...Ryba strzeliła w samym sercu warkocza, na wolno prowadzony wobler po czym po potężnym kotle spadła Kolor raczej nie komercyjny ???? ale wiślanym fiszom jak najbardziej pasuje Adam jeszcze się do niego dobierzemy ☺.A kolor przynęty faktycznie "specyficzny". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 A ktoś tu pisał ,,zakładajcie kotwice z wąskim łukiem kolankowy,, a tu jakieś sierpy mało chwytne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Adam jeszcze się do niego dobierzemy ☺.A kolor przynęty faktycznie "specyficzny".Proste Ale ten atak jeszcze mam przed oczami Nie wiem czy Ci mówiłem ale na tego samego wobka miałem kosmos branie na tej kosie co się spotkaliśmy jak pływałeś ze swoim staruszkiem A ktoś tu pisał ,,zakładajcie kotwice z wąskim łukiem kolankowy,, a tu jakieś sierpy mało chwytne :D ...chyba faktycznie trzeba będzie zmienić te kotwy Dwie ładne ryby z rzędu to nie przypadek chociaż akurat na pracę tego wobka wpływu nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 I takie w standardowych kolorkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 dr sdr i 2 panici- to moze i ja sie doczekam czy trzeba być "celebrytą" aby sie doczekac jakiegokolwiek odzewu poza lajkiem? no bez jaj koniec maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Na niżówce? U nas w Białymstoku powodzie a gdzie miesiąc temu łowiłem okonie na wodzie do pasa teraz mam po szyje. Ahh... Coraz bardziej mnie ciągnie do zakupienia sprzętu boleniowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Wczoraj na Cienkiego w kolorze US Army miałem pięknego bola. Daniel koncertowo zapłynął warkocz poniżej główki i zobaczyliśmy w odległości kilkunastu metrów od łódki atak rapy chyba na małe klenie, bo tak wielkich uklei to jeszcze nie widziałem...Ryba strzeliła w samym sercu warkocza, na wolno prowadzony wobler po czym po potężnym kotle spadła Kolor raczej nie komercyjny ale wiślanym fiszom jak najbardziej pasuje Coś mi się wydaje Adaś że dopłynąłeś tam gdzie ja byłem w niedzielę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 czy trzeba być "celebrytą" aby sie doczekac jakiegokolwiek odzewu poza lajkiem? no bez jaj koniec maja... Sorry Gregory DR-y skończyłem przedwczoraj i mam dla Ciebie odłożone. Priv. Na niżówce? U nas w Białymstoku powodzie a gdzie miesiąc temu łowiłem okonie na wodzie do pasa teraz mam po szyje. Ahh... Coraz bardziej mnie ciągnie do zakupienia sprzętu boleniowego Dawaj brachu tą wodę do nas. Przyda się każda ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Coś mi się wydaje Adaś że dopłynąłeś tam gdzie ja byłem w niedzielę.Masz nosa Dobrze, że szałas stoi, to skitraliśmy się przed deszczem. Ale i tak burza nas finalnie wygoniła i tylde było naszego łowienia. A tak dobrze się zapowiadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 I takie do kombinowania 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Masz nosa Dobrze, że szałas stoi, to skitraliśmy się przed deszczem. Ale i tak burza nas finalnie wygoniła i tylde było naszego łowienia. A tak dobrze się zapowiadało Tam nawet jest gdzie usiąść. I o tej główce Ci właśnie mówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Tam nawet jest gdzie usiąść. I o tej główce Ci właśnie mówiłem.Tak myślałem Fajna woda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Tak myślałem Fajna woda Hahaha. Jaki ten świat mały ☺ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Cienki w wersji holo. Może w weekend potestuję na Bugu 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Cienki w wersji holo. Może w weekend potestuję na Bugu A ja w tygodniu na dobrze nam znanej Wiślanej ostrodze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 A ja w tygodniu na dobrze nam znanej Wiślanej ostrodze.Tyko bez ryby mnie nie wracaj :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 To skoczę na dwie nocki ( może w końcu dojedziesz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Holo z czarnym grzbietem i perłowym brzuchem. Bardzo mocny kontrast kolorystyczny.Na specjalne zamówienie 10 cm / 24 g , będą kosić na petersburskich kanałach Newy W portach jest zakaz pływania prywatnymi łódkami dlatego trzeba baaardzo daleko miotać. Dominujące gatunki - gruby boleń i sandacz. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ależ tu cisza...:/ Krystian gdzie jesteś??? Adam myślałem że kocham sie w panicu ale cienki.... ehhh co za klasa elegancja. U mnie słabo z rapami w tym sezonie, a przy tej wyższej wodzie to trzymaja się środka rzeki. Dziś zagryzła cienkiego ale się spięła. No cóż walczymy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Krystian chyba trochę urlopuje Ja też miałem sporo wyjazdów, raczej w interesach. Na urlopowe wojaże przyjdzie czas jesienią Trza chyba usiąść i coś strugnąć, bo ludziska żyć nie dają hehe Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Nie zazdroszczę Ci. Ja też skaczę między rybami a firmą. Żona marudzi że chce wyjechać bo na ryby mam czas a na urlop nie. U mnie okrutnie orają Odrę łódź goni łódź. Wczoraj na 1 kilometrze były 4:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi