Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko, że ja skaczę między firmą Żony, swoją pracą, rybami, urlopami i jeszcze robieniem woblerów :D W ciągu ostatniego tygodnia zrobiłem prawie 5 tyś km :blink: Zatęskniłem już za swoją powolną terenówką i leśnymi drogami zamiast autostrad :)

Edytowane przez spinnerman
  • Like 1

Wiele osób pyta o Cienkiego w mniejszych rozmiarach. Na chwilę obecną robię tylko 10-ki które uważam za rozmiar idealny na jesienne bolki które rozglądają się już za konkretnymi kąskami. Napewno ukaże się wersja 8 i 9 cm, może nawet i 7 ale to pewnie dopiero jako nowość na sezon 2017. Dla porównania fota Cienkich w towarzystwie Panic 13 które także są już stosowane na bolki ;)

post-52196-0-78616400-1470650670_thumb.jpg

• Like 7

Ależ tu cisza...:/ Krystian gdzie jesteś??? Adam myślałem że kocham sie w panicu ale cienki.... ehhh co za klasa elegancja. U mnie słabo z rapami w tym sezonie, a przy tej wyższej wodzie to trzymaja się środka rzeki. Dziś zagryzła cienkiego ale się spięła. No cóż walczymy dalej

bartek odpuść im do niedzieli... wtedy im pokażemy :)

a tam ja jestem ponad to wszytko.Cienki jest zajebisty na optykę zwłaszcza ten z zielonkawym grzbietem.Świetna robota.

Diabła samego prędzej bym się tu spodziewał hehe Mimo wszystko dzięki.

bartek odpuść im do niedzieli... wtedy im pokażemy :)

No ja myślę... :D

• Like 4

I o to właśnie chodzi ;)

Muchowanie strasznie wciąga. Jak już chwycisz co i jak, to myślisz, że już do końca życia  nie będziesz łowił inną metodą hehe

W przyszłym roku ustawiamy się na wspólne pstrągi na jakimś zacnym OS-ie. Damy kropasom popalić ;)

• Like 1

"Nowe", odświeżone, odchudzone, 10-ki. Troszeczkę zmieniłem design i bryłę myślę, że na korzyść pracy. W zasadzie jest to w 100 % odwzorowana 8-ka z tym, że w wersji 10 cm i 19 g.

Sorki za telefoniczne fotki, ale tym razem aparat zakosiła mi na pielgrzymkę córa :)

post-52196-0-67620900-1471260656_thumb.jpg

• Like 5

Pewnie łeb mi za to spadnie , ale pokażę Wam coś ciekawego...

E tam nic podobnego. Dasz 5% prowizji od praw autorskich dla "Pomyłki"(który znany również jest pod roboczą nazwą jako "Odmieniec") i będzie załatwione.....

Edytowane przez vako
  • Like 2