spinnerman Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Tylko, że ja skaczę między firmą Żony, swoją pracą, rybami, urlopami i jeszcze robieniem woblerów W ciągu ostatniego tygodnia zrobiłem prawie 5 tyś km Zatęskniłem już za swoją powolną terenówką i leśnymi drogami zamiast autostrad Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez spinnerman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Wiele osób pyta o Cienkiego w mniejszych rozmiarach. Na chwilę obecną robię tylko 10-ki które uważam za rozmiar idealny na jesienne bolki które rozglądają się już za konkretnymi kąskami. Napewno ukaże się wersja 8 i 9 cm, może nawet i 7 ale to pewnie dopiero jako nowość na sezon 2017. Dla porównania fota Cienkich w towarzystwie Panic 13 które także są już stosowane na bolki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) a tam ja jestem ponad to wszytko.Cienki jest zajebisty na optykę zwłaszcza ten z zielonkawym grzbietem.Świetna robota. Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ależ tu cisza...:/ Krystian gdzie jesteś??? Adam myślałem że kocham sie w panicu ale cienki.... ehhh co za klasa elegancja. U mnie słabo z rapami w tym sezonie, a przy tej wyższej wodzie to trzymaja się środka rzeki. Dziś zagryzła cienkiego ale się spięła. No cóż walczymy dalejbartek odpuść im do niedzieli... wtedy im pokażemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 a tam ja jestem ponad to wszytko.Cienki jest zajebisty na optykę zwłaszcza ten z zielonkawym grzbietem.Świetna robota. Diabła samego prędzej bym się tu spodziewał hehe Mimo wszystko dzięki.bartek odpuść im do niedzieli... wtedy im pokażemy No ja myślę... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Myślę że już czas zakopać toporki bojowe.Skoro mi się podoba to piszę.Zajebiście to wygląda i tyle w temacie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Myślę że już czas zakopać toporki bojowe.Z tego co pamiętam , to po zakopaniu topora wojennego należało wypalić fajkę pokoju i napić się wody ognistej . To prawda że woblerki Adama są za....... , parafrazując, to są urodziwe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Piotrek nie tylko woblerki są zaj ...????Chłopak potrafi też coś "ukręcic". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Piotrek nie tylko woblerki są zaj ...Chłopak potrafi też coś "ukręcic".Nie ma sprawiedliwości na tym świecie . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Kręcę tylko doraźnie dla Prezyjaciół i Kolegów Piotrze gybyś potrzebował jakichś muszonów, materiałów, czy receptur; służę pomocą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Już sobie obiecałem, że w przyszłym sezonie odkurzam muchóweczki i ostro zabieram się za kropy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) ...i moje niezawodne widelniczki niezawodne na gruuube pstrągale Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez spinnerman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Troszkę spanikowanych ryb Pięknie uwiecznione Branie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Troszkę spanikowanych ryb Jak siedzi cicho, to siedzi. A jak już dopieprzy to z butów wyrywa Bravo Sebek!!! Piękne ryby i foty :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Adaś mało czasu mam na ryby a jeszcze zachorowałem na "muchowanie" i troszkę czasu także poświęciłem kleniom Ale staram się być uniwersalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 I o to właśnie chodzi Muchowanie strasznie wciąga. Jak już chwycisz co i jak, to myślisz, że już do końca życia nie będziesz łowił inną metodą heheW przyszłym roku ustawiamy się na wspólne pstrągi na jakimś zacnym OS-ie. Damy kropasom popalić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Oj tak.W tym roku trenuje, trenuje , trenuje na sanie tydzień i na mniejszych okolicznych rzeczkach. Na OS nie wbijałem bo szkoda było mi kasy ponieważ stracił bym wiele czasu na plątanie.Ale wszelkie propozycje wspólnego wędkowania są brane pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 "Nowe", odświeżone, odchudzone, 10-ki. Troszeczkę zmieniłem design i bryłę myślę, że na korzyść pracy. W zasadzie jest to w 100 % odwzorowana 8-ka z tym, że w wersji 10 cm i 19 g.Sorki za telefoniczne fotki, ale tym razem aparat zakosiła mi na pielgrzymkę córa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Już sobie obiecałem, że w przyszłym sezonie odkurzam muchóweczki i ostro zabieram się za kropy Ty lepiej idź do spowiedzi , bo to grzech żeby taki sprzęt się kurzył .A z deklaracji pomocy na pewno skorzystam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Piotrze kurzy to się dopiero w szafach i poza nimi Chyba trza będzie wystawić tego trochę pod młotek heheTe trzy patyki do strimka, suchej i mokrej mają u mnie dożywocie Nie jestem sprzętomaniakiem. Ot, niezbędne minimum i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Adam dziś złowiłem pierwszego w życiu bolka na Panica . Miałem dwa brania , niestety ten większy spadł podczas holu , ale i tak mam radochę jak dziecko z lizaka . Możesz mnie wpisywać do Fan-Clubu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 No i super Panic jak każda inna przynęta ma swoje lepsze i gorsze dni.Jak brania są niepewne, to ściągaj brzuszną kotwę. Wobek robi się wówczas agresywniejszy i czasami wyzwala w bolkach większą chęć do ataków . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Pewnie łeb mi za to spadnie , ale pokażę Wam coś ciekawego... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Mój ci on. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Pewnie łeb mi za to spadnie , ale pokażę Wam coś ciekawego...E tam nic podobnego. Dasz 5% prowizji od praw autorskich dla "Pomyłki"(który znany również jest pod roboczą nazwą jako "Odmieniec") i będzie załatwione..... Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez vako 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi