sw.RP Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Co to?ukleja z Czarnobyla???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 E tam nic podobnego. Dasz 5% prowizji od praw autorskich dla "Pomyłki"(który znany również jest pod roboczą nazwą jako "Odmieniec") i będzie załatwione.....Załatwione Co to?ukleja z Czarnobyla???? Rafał, to nowy gatunek - ukleja podberglowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Adam nie pij wiecej w robocie bo Ci się grzbiet z brzuchem miesza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Adam nie pij wiecej w robocie bo Ci się grzbiet z brzuchem miesza Ale on był trzeźwy jak .... krowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Adam nie pij wiecej w robocie bo Ci się grzbiet z brzuchem miesza Może coś w tym jest . Zwłaszcza w przypadku łowienia w toni. http://www.wedkarz.pl/wp-webapp/article/376 Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Banjo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Może coś w tym jest . Zwłaszcza w przypadku łowienia w toni. http://www.wedkarz.pl/wp-webapp/article/376Nie wiem Sławku. Osobiście nigdy takich "odmieńców" nie stososwałem. Może Mariusz zdradzi jakieś ciekawostki, bo to jego koncepcja Napewno sobie też takie ulepię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Adam, ja też nie. Po prostu kiedyś w wersji papierowej czytałem ten artykuł i ze względu na odmienny pogląd autora od większości utkwił mi w głowie . Zwykle na co dzień o tym nie pamiętam .Ty możesz sobie ulepić , ja już nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Jeśli chodzi o woblery pstrągowe, to ten trik z jasnym grzbietem i ciemnym brzuchem był stosowany dosyć powszechnie i często z bardzo dobrym skutkiem. Czy zda egzamin w boleniówkach? Zobaczymy. Myślę, że warto mieć zawsze jakiegoś asa w rękawie, choćby dla zabicia nudy gdy nie chcą na nic gryźć hehe W końcu Bolek to typowy wzrokowiec Nawiasem mówiąc w WP często ukazywały się interesujace artykuły pisane zwykle przez praktyków. Znam osobiście Wieśka i szkoda, że tak został wykiwany szkoda ciekawej gazety... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) No cóż, z założenia ma to być przynęta na wody stojące. Takie malowanie ma działać w dwóch sytuacjach: o świcie lub zmierzchu i w mętnej wodzie. Z doświadczenia wiem, że w stadzie drobnicy zawsze pierwsze giną(w paszczach) te inaczej ubarwione. Poza tym to ma być widoczna(wyróżniająca się) rybka taka ofiara losu, pierwsza w stadzie do zjedzenia.Takie malowanie dotychczas sprawdzało mi się w morskich łowach. No cóż czas pokaże czy to słuszna koncepcja. Ryby szybko się uczą i od czasu do czasu trzeba ich czymś zaskoczyć.Tak jak pisał kolega wyżej, w toni, w opadzie też powinna dać radę.Mariusz. Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Z doświadczenia wiem, że w stadzie drobnicy zawsze pierwsze giną(w paszczach) te inaczej ubarwioneCoś w tym jest Taki duszek też do Ciebie jedzie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Adam a kiedy i do mnie dojadą obiecane jakieś dwa miesiące paniki w kolorach "oczojebnych" ? A i takiego duszka także bym przygarnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Sebek, Ty mi napisz o jakie konkretnie kolorki Ci chodzi i zrobię Ci jak tarara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 A co z moimi sandaczówkami? Miały być na koniec czerwca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 A co z moimi sandaczówkami?Miały być na koniec czerwca?Ty tak brachu do mnie jedziesz, chiba przez Karpaty Zaraz wrzucę coś na giełdę, bo skończyłem niewielką partyjkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ten DeadFish wygląda ciekawie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) A co z moimi sandaczówkami?Miały być na koniec czerwca?A co z moimi, które jeszcze nie zamówiłem? Chłopaki, dajcie Adamowi odetchnąć toż, to nie Olimpiada . Bo nam się spali jak Fajdek i wyjdą mniej łowne . Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ale on był trzeźwy jak .... krowa.Taa,przecież krowy od fermentacji w 4 żołądkach wciąż nabzdryngolone...śpią w dzień i chwieją się jak idą. Jak chodzi o wobki to postanowiłem Gościa przeczekać... zaś do muchy tak naprawdę wystarczy linka na dowolnym zwijaku-wędki nie są niezbędne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Daredk, Twoje poczucie humoru...bezcenne ps. mam obecnie 8-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ty tak brachu do mnie jedziesz, chiba przez Karpaty Zaraz wrzucę coś na giełdę, bo skończyłem niewielką partyjkie ...Wróżką nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Adam dzisiaj znów miałem bolka na Panica i znów niestety spadł . Tym razem to była moja wina , bo byłem tak zaskoczony braniem że spóźniłam się z zacięciem . Brania są widowiskowe , ale dla kogoś kto łowił rapy tylko na sterowce trochę trudno się przestawić na takie brania.Trzeba ćwiczyć dalej , najważniejsze że mają apetyt na tego wobka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Jeśli chodzi o woblery pstrągowe, to ten trik z jasnym grzbietem i ciemnym brzuchem był stosowany dosyć powszechnie i często z bardzo dobrym skutkiem. Czy zda egzamin w boleniówkach? Zobaczymy. Myślę, że warto mieć zawsze jakiegoś asa w rękawie, choćby dla zabicia nudy gdy nie chcą na nic gryźć hehe W końcu Bolek to typowy wzrokowiec Nawiasem mówiąc w WP często ukazywały się interesujace artykuły pisane zwykle przez praktyków. Znam osobiście Wieśka i szkoda, że tak został wykiwany szkoda ciekawej gazety... Adamie, na Wiśle lat temu z 20, próbowano z dobrym skutkiem stosować odwrotne malowanie woblerów do połowu sandaczy. Sam tego nie próbowałem, widziałem coś takiego u przypadkowego wędkarza z Warszawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Adamie, na Wiśle lat temu z 20, próbowano z dobrym skutkiem stosować odwrotne malowanie woblerów do połowu sandaczy. Sam tego nie próbowałem, widziałem coś takiego u przypadkowego wędkarza z Warszawy.No to trzeba będzie zrobić taką sandaczówkę Szkoda tylko, że takich sandaczy jak 20 lat temu ze świecą szukać Chociaż ostatnio na przystani w Wyszogrodzie kłusol przechwalał się jak to w ubiegłym roku w rejonie Kępy łowili po 30 sztuk Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 I co poradzisz na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarioQ Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Nie jest tak źle Rybka na Panika DR. Trafiły się jeszcze dwa sandałki ale nieforumowe wymiarki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Ładna barbara tylko zdjęcie do d... A ten wobek, to przypadkiem nie 8 cm Cygarko? Jakiś taki ponadgabarytowy mnie się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi