Gość tarpio Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Wobki dotarły. Super ten kolorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Wobki dotarły. Super ten kolorek. To git A tu taki Cienias dżapan stajlowy Nie może się nasze społeczeństwo przekonać do ostrych odcięć kolorów ale to tylko kwestia czasu 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 No a mi się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Petarda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Cienias dżapański miazga!Malowanie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Kolory "Cieniasa" super, powinny kusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 To git A tu taki Cienias dżapan stajlowy Nie może się nasze społeczeństwo przekonać do ostrych odcięć kolorów ale to tylko kwestia czasu Jak nie może?A proponowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Adam Fat Boya w takim japanstajlu możesz mi zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Adam Fat Boya w takim japanstajlu możesz mi zrobić!No, w najbliższym czasie muszę się wziąć za duże przynęty szczupakowe, bo zamówienia się piętrzą , to coś w holo tez się zrobi W przyszłym sezonie dojdą dwa nowe, duże jerki szczupakowe w granicy 15-20 cm, oraz sumówki nad którymi już od pewnego czasu pracuję. Będą dwa modele w kilku wielkościach i wariantach nurkowania. Nie będą to klasyczne baryłki ale konstrukcje dość nowatorskie. Chcę mieć je ogarnięte z początkiem sezonu, żeby jak najwięcej czasu poświecić testom. Dlatego boleniówki zapewne będą trochę odpuszczone, ale coś tam fajnego jeszcze powinno się pojawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 W przyszłym sezonie dojdą dwa nowe, duże jerki szczupakowe w granicy 15-20 cm, Oooooo! Nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Podsumowanie Sierpnia:LIPA- były wyjścia brania ale bez szału. Drobnica zaczyna się grupować, może teraz coś się ruszy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nie narzekaj, pewnie masz słabe woblery Kilka fotek z ostatnich dni Szału wielkościowego nie ma ale coś tam ludzie łowią. Ja w niedzielę też fajnie połowiłem. Kilka ryb, dużo wyjść, nietrafionych ataków i rozmiarowo też bez szału. Co ciekawe ryby w przedziale 50-60 cm reagowały wyłącznie na duże 10 cm woblery, a potrafiły wychodzić i żerować na piachu z 30-40 cm wodą. Bardzo fajne widoczki Myślę, że we wrześniu jak już przystopują wakacyjni wędkarze, to pokażą się te większe rybska, bo jak na razie nie mieszczą się między przepływającymi łółdkami Co do Twojego pytania na priv. cena woblerów pozostała bez zmian. No chyba, że chcesz jakieś "ekonomiczne" wersje bez oklejania , tryśnięte dwoma kolorami i z ćiapniętymi farbą oczami to może być taniej 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A ja będę dzisiaj łowił na takie cudo Mega agresywny nocnik . Schodzi max na 0,5 m Spadam na ryby )) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryga Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Witam,masz może coś na zbyciu do 15g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nie narzekaj, pewnie masz słabe woblery Kilka fotek z ostatnich dni Szału wielkościowego nie ma ale coś tam ludzie łowią. Ja w niedzielę też fajnie połowiłem. Kilka ryb, dużo wyjść, nietrafionych ataków i rozmiarowo też bez szału. Co ciekawe ryby w przedziale 50-60 cm reagowały wyłącznie na duże 10 cm woblery, a potrafiły wychodzić i żerować na piachu z 30-40 cm wodą. Bardzo fajne widoczki Myślę, że we wrześniu jak już przystopują wakacyjni wędkarze, to pokażą się te większe rybska, bo jak na razie nie mieszczą się między przepływającymi łółdkami Co do Twojego pytania na priv. cena woblerów pozostała bez zmian. No chyba, że chcesz jakieś "ekonomiczne" wersje bez oklejania , tryśnięte dwoma kolorami i z ćiapniętymi farbą oczami to może być taniej Ten ostatni to mocno głodny musiał być Pewnie żeby wobek miał i 12cm to nie miałby problemu z jego połknięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A ja będę dzisiaj łowił na takie cudo Mega agresywny nocnik . Schodzi max na 0,5 m Spadam na ryby ))Widzę nocnego faworyta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Witam,masz może coś na zbyciu do 15gPriv. Ten ostatni to mocno głodny musiał być Pewnie żeby wobek miał i 12cm to nie miałby problemu z jego połknięciem W większości wypadków tak głęboko te RapMastery łykają Widzę nocnego faworyta!Bedziesz prezes zadowolony. Praca tak jak lubisz typu FlatRap, tylko chyba jeszcze mocniej lusterkuje. Poza tym, co do lotności, to Flat został daleeeko w tyle. Wyszedł naprawdę mega Za niedługo zapodam jakiś filmik z pracą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fakt to słaba akcja...u mnie w tym roku na całe szczęście jeszcze żadna nie potrzebowała operacji i 90% ryb wisiało na brzusznej co i u Ciebie widzę :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Nie narzekaj, pewnie masz słabe woblery Raczej o woblery był bym spokojny. Wiesz, że słabej baletnicy to i rąbek i spódnice.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Zupełnie nie hendmejdowe olivki w holo.Odlewam tego 100 szt. na godzinę, a malowaniem zajmują się krasnoludki. Do nabycia na kilogramy na każdym straganie i bepośrednio u producenta. Wysokie rabaty, dowóz i wysyłka gratis. W weekendy bonusy i ciekawe konkursy Gorąco polecam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Jak dopłacasz!to zabieram wszystkie :D :D o k...a nie chcę są bez kółek i kotwic!to mi się nie opłaca :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 O kurcze! Faktycznie!!! Przepraszam, już zakładam, wszystko Japan oczywiście. To w ramach przeprosin dołożę tuzin agrafek i dwa metry linki do kotwicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) O kurcze! Faktycznie!!! Przepraszam, już zakładam, wszystko Japan oczywiście. To w ramach przeprosin dołożę tuzin agrafek i dwa metry linki do kotwicy Elitkę i Morethana :D i wystarczy Edytowane 1 Września 2016 przez Raffaello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Adaś jak masz nadwyżkę olivek holo to odłóż mi parkę. ☺Jak wrócę z SE podjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Zupełnie nie hendmejdowe olivki w holo.Odlewam tego 100 szt. na godzinę, a malowaniem zajmują się krasnoludki. Do nabycia na kilogramy na każdym straganie i bepośrednio u producenta. Wysokie rabaty, dowóz i wysyłka gratis. W weekendy bonusy i ciekawe konkursy Gorąco polecam Brzmi ciekawie dorzuć i mnie takiego jednego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi