Qcyk Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Biere 3 kila ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 1 Września 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Hand Made Japan style. Pullbaita pan struga ))) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 9 cm DR-ki. W ubiegłym sezonie ten kolorek dobrze chodził jesienią na Odrze. Kilka sztuk trafi na giełdę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) To dwa zamawiam z dowozem :D (poważnie zabierz dwie sztuki w sobotę ).P.S-a jeszcze lepiej jak byś miał te płytkie. Edytowane 2 Września 2016 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 To dwa zamawiam z dowozem :D (poważnie zabierz dwie sztuki w sobotę ).P.S-a jeszcze lepiej jak byś miał te płytkie.Płytkie będą 8-ki i 10-ki. Bardzo agresywne lusterko. Takie jak lubią wiślane ryby Będą też modele o pracy łagodnej ale to później. Dziesiaj zeszły z lakierni jeszcze ósemeczki.Będzie może jeszcze parę 10-tek i Cienkich. Później zaczynam działać z sandaczówkami.Jak ktoś chętny zapraszam na giełdę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Taka ciekawostka.Połów z ostatniej nocki Na uklei tej wielkości żerowało w klatce kilka boleni, niestety sukinsyny na nic nie reagowały Cienki chyba dobrze imitował, bo ukleje nie uciekały od niego tylko ocierały się o jak przy tarle w wyniku czego kilka rybek się podpięło. Nigdy wcześniej, o tej porze roku nie spotkałem się z podobną sytuacją Bolki atakowały nieschematycznie i nie znalazłem pomysłu jak się do nich dobrać. A może miałem za małe woblery...? A może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z nocnych połowów boleni w stojącej wodzie? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Dzisiaj panicz dał czadu ,gdyby jeszcze bolki miały celownik dobrze ustawiony było by pięknie.Atomowe gejzery wody na krótkim dystansie około 15m+ ale celność tragiczna.20 gigantycznycha rozbryzgo-ataków ale tylko dwie rybki. Edytowane 9 Września 2016 przez marianosum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Fajną jazdę musiałeś mieć. Dla mnie takie akcje zdarzały się zwykle na przełomie maja-czerwca, przy tarle uklei. Piękne łowienie. Jak się nie zapinają, warto podać większego woba, czasami pomaga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Dzisiaj wreszcie i ja coś na Panica złowiłem Dwa brania w jednym rzucie Drugie na granicy kadru, ale coś tam widać 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 O kufa. Ale przywalił Graty! PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Dzisiaj wreszcie i ja coś na Panica złowiłem Dwa brania w jednym rzucie Drugie na granicy kadru, ale coś tam widać Ale przylutował !!! Piękny, gruby, wiślany zbój ))Widać strzał z prawej strony kadru. Tak wygląda klasyczne branie na Paniora Dzięki Bartku.ps. też już zmykam nad Wisełkę ))))Wracam w niedzielę i odpowiem na wszystkie priv. Edytowane 16 Września 2016 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 W końcu zaczynają gryźć Zwykle maluchy w przedziale 40-50, ale trafiają się też rodzynki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Bartek nieźle masz to ogarnięte. W przyszłym roku chyba też kupię kamerkę. Szkoda że w tym roku nie miałem bo też by było pare fajnych ujęć min.brania przy burcie pontonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Adaś śmielej Edytowane 19 Września 2016 przez dreadknight 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Adaś śmielej Ten to z dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Takie 10-ki i 8-ki pod sandiego się szykują.Trza spinać pośladki i szykować się na GS2 Podobno ma być czadowa impra 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Przełom lata darzył w fajne rybki chyba u wszystkich. Bolki już w drugiej połowie sierpnia zaczęły grupować się na co ciekawszych przykosach i można było połowić do woli. Co ciekawe bolki pomimo, że pokazywały się; zwykle w upalne popołudnia przy powierzchni, to najwięcej brań było z dna. Przy powierzchni żerowały raczej ryby małe i średne. Natomiast sandacze najchętniej brały wobki w pół wody lub przy powierzchni. Napawa optymizmem bardzo duża ilość sandacza drobnego i z różnych roczników. Na dobrej opasce, zwykle o świcie i zmierzchu ryby w przedziale 30-50 cm, potrafiły brać jak okonie, podszczypując wobka w każdym rzucie. Rodzynki wąchały głównie w samo popołudnie Jeżeli pogoda utrzyma się na tak stabilnym poziomie jak obecnie, to jest szansa na bardzo dobre jesienne łowy 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Flatrapek po renowacji Rafi będzie Cię to drogo kosztować Edytowane 24 Września 2016 przez spinnerman 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Adaś bolki jak bolki ale sandacze piękne jak na nasze realia. Gratuluję wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Grzebales w tych programach graficznych, a skonczyles na paincie? piękne ryby - gratulacje p.s Rapmaster do 68 cm dorzucił jeszcze wieczorem 50-taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Dzięki Grzesiu.Myślę, że na te grube dopiero przyjdzie czas. Obym nie zapeszył. Najważniejsze, że są Mam nadzieję, że wszystko Ci się tam poukładało i jakieś wspólne zedy w tym sezonie zaliczymy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Grzebales w tych programach graficznych, a skonczyles na paincie? piękne ryby - gratulacje p.s Rapmaster do 68 cm dorzucił jeszcze wieczorem 50-taka Hehe, ze mnie taki grafik jak z koziej ...Trzeba foty robić tak, co by wszyscy miejscówek nie rozpoznali Pomimo, że ryby są właściwie wszędzie ludzie najczęściej szukają miejscówek w necie hehe Wasza boleniowa główka jest chyba tego doskonałym przykładem... A ja nie nawidzę tłoku. Wolę mniej ale w spokoju 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Flatrapek po renowacji Rafi będzie Cię to drogo kosztować Dzidziusia mam pełnego! Flatek fajnie wyszedł mam jeszcze piętnaście sztuk do renowacji Edytowane 24 Września 2016 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Dzidziusia mam pełnego! Wiesz, że nie odmawiam Flatek fajnie wyszedł mam jeszcze piętnaście sztuk do renowacji Po dzisiusiu może wyjść ArtDeco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarioQ Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Kiedy będą dostępne sandaczowe i w jakich rozmiarach? Wziąłbym kilka 10 cm w naturalnych kolorach.Dziiaj wyjechał ładny 70-taczek i jedna rybka spięta. Fotkę wstawię po zgraniu z telefonu. Pozsdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi