spinnerman Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Kiedy będą dostępne sandaczowe i w jakich rozmiarach? Wziąłbym kilka 10 cm w naturalnych kolorach.Dziiaj wyjechał ładny 70-taczek i jedna rybka spięta. Fotkę wstawię po zgraniu z telefonu. Pozsdrawiam.Będą za jakiś tydzień pływające 8-ki i 10-ki. Bardzo lotne wobki. Praca dobrze wyczuwalne lusterko w osi woblera, bez zbędnego zamiatania ogonem. Zresztą będzie oczywiście filmik z pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarioQ Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Jak dla mnie filmik jest zbędny Wobki wymiatają Będzie coś na giełdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Rzadko ostatnio zaglądam na forum, a i nad wodą nie byłem we wrześniu tyle ile bym chciał. Ale czytając takie posty "A co z PANIKIEM OD ADAMA zarzuciiście temat? Wszak to wobler na który biorą METROWE BOLENIE...." Wkurwia mnie taki klimat i forum odchodzi w odstawke.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Bartek zamiast siedzieć przy kompie lepiej być nad wodą. Sam widziałes wczorajsze wyniki. Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Wiesz że jestem jak mogę tzn. Jutro.... od rana do nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Rzadko ostatnio zaglądam na forum, a i nad wodą nie byłem we wrześniu tyle ile bym chciał. Ale czytając takie posty "A co z PANIKIEM OD ADAMA zarzuciiście temat? Wszak to wobler na który biorą METROWE BOLENIE...." Wkurwia mnie taki klimat i forum odchodzi w odstawke....Bartek olej to. Szkoda wody na ten młyn. Skupmy się na łowieniu fajnych ryb, bo właśnie zaczął się dobry czas . Ludziom nie dogodzisz. Zawsze znajdzie się ktoś od bicia piany. Psy szczekają, karawana idzie dalej Pozdrawiam wszystkich pozytywnych W przyszłym sezonie będzie come back starych konstrukcji Edytowane 2 Października 2016 przez spinnerman 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Takie mocno klasyczne klasyki Bardzo intensywna perła ze srebrem Kolor bardzo smakowity niemal w każdych warunkach 10 cm / 21 gJest kilkanaście sztuk do zabrania. Jak ktoś chętny priv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Taki dziwny kolor? Bez lusek, opalizacji itp fajerwerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Idzie na masówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Taki dziwny kolor? Bez lusek, opalizacji itp fajerwerków Mifek nie podpuszczaj Twoje Cieniasy będą w podobnym designie, tylko jeszcze uboższe hehe A te wbrew pozorom, są bardzo solidnie zabezpieczone spodnią okleiną Szła większa partia pod konkretnego klienta i kilka sztuk jeszcze zostało.Idzie na masówkę Chyba na masę hehe Od tego siedzenia w domu tylko dupa rośnie. Przywaliłem swoim Cruiserem w dziką świnię i pewnie jeszcze conaj mniej z tydzień rybki mam z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Typowa sandaczowa De eRka. Praca - drobne lusterko w osi woblera, świetnie wyczuwalna na kiju.Będzie robić robotę 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Takie mocno klasyczne klasyki Bardzo intensywna perła ze srebrem Kolor bardzo smakowity niemal w każdych warunkach 10 cm / 21 gJest kilkanaście sztuk do zabrania. Jak ktoś chętny priv. Temat nieaktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Mifek nie podpuszczaj Twoje Cieniasy będą w podobnym designie, tylko jeszcze uboższe hehe A te wbrew pozorom, są bardzo solidnie zabezpieczone spodnią okleiną Szła większa partia pod konkretnego klienta i kilka sztuk jeszcze zostało.Chyba na masę hehe Od tego siedzenia w domu tylko dupa rośnie. Przywaliłem swoim Cruiserem w dziką świnię i pewnie jeszcze conaj mniej z tydzień rybki mam z głowy Dobrze że jechałeś czołgiem bo niektórzy osobówkami nie wychodzą cało z takich spotkań, ale mimo wszystko ból. Narobiło się tych szczeciniastych, u mnie pod blokiem ryją trawniki. Trzeba uważać. Jak woda spadnie można na sandałki wyskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Janek pod sandałki to przyborek jest dobry, szczególnie z brzegu, bo podchodzą te grube Takie nocniki na nie zrobiłem Model, łowi od ubiegłego roku. Teraz trochę modyfikacji dało akcję bardziej lusterkującą w osi woblera, szczególnie w wersji DR. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Kolor który w tym sezonie robi dobrą robotę Nazwa robocza " DIRTY ", czyli Brudas 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Uuuuu Panie zacne malowanie :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Proszę Cię Daniel, cała akcja trwała 2 minety )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Adam nie wchodząc w szczegóły 2 minety to dla niedoświadczonego "strugacza" cała wieczność :-D ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 To chyba dobrze...? ))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 W sumie to muszę przyznać Ci rację :-) ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Pikne jak z żurnala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Świetne wobki Adam zdradzisz gdzie nabyłeś te oczki 3 d ? Wszędzie takich szukam mają świetną dużą źrenicę kiedyś kupiłem w sklepie perfekt , ale niestety już ich nie mają Edytowane 8 Października 2016 przez Sambor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ja trafiłem na eBayu amerykańskim. Musisz lukać, bo czasami wystawiają jednorazowo nietypowe wzory. Perfekt chyba też ma z USA, chyba kiedyś tam kupowałem ale ze zwykłą źrenicą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Fakt oczy też zwróciły moją uwagę już jakiś czas temu. Ale nie pytałem z wrodzonej nieśmiałości ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Pierwszy raz kupiłem je z rok temu ,ale niestety zapas się wyczerpał i szukam ich już od dość dawna (Bezowocnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi