Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy będą dostępne sandaczowe i w jakich rozmiarach? Wziąłbym kilka 10 cm w naturalnych kolorach.Dziiaj wyjechał ładny 70-taczek i jedna rybka spięta. Fotkę wstawię po zgraniu z telefonu. Pozsdrawiam.

Będą za jakiś tydzień pływające 8-ki i 10-ki. Bardzo lotne wobki. Praca dobrze wyczuwalne lusterko w osi woblera, bez zbędnego zamiatania ogonem. Zresztą będzie oczywiście filmik z pracą ;)

Rzadko ostatnio zaglądam na forum, a i nad wodą nie byłem we wrześniu tyle ile bym chciał. Ale czytając takie posty "A co z PANIKIEM OD ADAMA zarzuciiście temat? Wszak to wobler na który biorą METROWE BOLENIE...." Wkurwia mnie taki klimat i forum odchodzi w odstawke....

• Like 3

Rzadko ostatnio zaglądam na forum, a i nad wodą nie byłem we wrześniu tyle ile bym chciał. Ale czytając takie posty "A co z PANIKIEM OD ADAMA zarzuciiście temat? Wszak to wobler na który biorą METROWE BOLENIE...." Wkurwia mnie taki klimat i forum odchodzi w odstawke....

Bartek olej to. Szkoda wody na ten młyn. Skupmy się na łowieniu fajnych ryb, bo właśnie zaczął się dobry czas :) . Ludziom nie dogodzisz. Zawsze znajdzie się ktoś od bicia piany.

Psy szczekają, karawana idzie dalej :)

Pozdrawiam wszystkich pozytywnych ;)

W przyszłym sezonie będzie come back starych konstrukcji ;)

post-52196-0-71655400-1475407460_thumb.jpg

post-52196-0-68038800-1475407481_thumb.jpg

Edytowane przez spinnerman
  • Like 10

Taki dziwny kolor? Bez lusek, opalizacji itp fajerwerków ;)

Mifek nie podpuszczaj :D Twoje Cieniasy będą w podobnym designie, tylko jeszcze uboższe hehe A te wbrew pozorom, są bardzo solidnie zabezpieczone spodnią okleiną ;) Szła większa partia pod konkretnego klienta i kilka sztuk jeszcze zostało.

Idzie na masówkę  :P

Chyba na masę hehe Od tego siedzenia w domu tylko dupa rośnie. Przywaliłem swoim Cruiserem w dziką świnię i pewnie jeszcze conaj mniej z tydzień rybki mam z głowy :angry:

Mifek nie podpuszczaj :D Twoje Cieniasy będą w podobnym designie, tylko jeszcze uboższe hehe A te wbrew pozorom, są bardzo solidnie zabezpieczone spodnią okleiną ;) Szła większa partia pod konkretnego klienta i kilka sztuk jeszcze zostało.

Chyba na masę hehe Od tego siedzenia w domu tylko dupa rośnie. Przywaliłem swoim Cruiserem w dziką świnię i pewnie jeszcze conaj mniej z tydzień rybki mam z głowy :angry:

Dobrze że jechałeś czołgiem bo niektórzy osobówkami nie wychodzą cało z takich spotkań, ale mimo wszystko ból. Narobiło się tych szczeciniastych, u mnie pod blokiem ryją trawniki. Trzeba uważać. Jak woda spadnie można na sandałki wyskoczyć.

Janek pod sandałki to przyborek jest dobry, szczególnie z brzegu, bo podchodzą te grube ;)

Takie nocniki na nie zrobiłem :ph34r: Model, łowi od ubiegłego roku. Teraz trochę modyfikacji dało akcję bardziej lusterkującą w osi woblera, szczególnie w wersji DR.

post-52196-0-02182800-1475915173_thumb.jpg

post-52196-0-88469300-1475915237_thumb.jpg

• Like 5