sukingad Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Mi chyba przyszły ostatnio z dużymi źrenicami. Potem sprawdzę i puszczę Ci namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Pierwszy raz kupiłem je z rok temu ,ale niestety zapas się wyczerpał i szukam ich już od dość dawna (Bezowocnie ) Będę o Tobie pamiętał. Większość materiałów kupuję na eBayu, więc jak spotkam te oczy dam Ci linka. Z tego co pamietam, to były wtedy jeszcze z dużą źrenicą czerwone i złote ale jakieś duże rozmiary, chyba od ósemki w górę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Dzięki piękne 5 mm 6 mm takie chętnie kupię. Pozdrawiam Przemas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Mi chyba przyszły ostatnio z dużymi źrenicami. Potem sprawdzę i puszczę Ci namiary.A Ty co tam znowu nowego kombinujesz? Z tego co pamiętam, to zarzekałeś się, że nigdy więcej wklejanych oczu )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 W razie "w" też jestem chętny na linka :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 A Ty co tam znowu nowego kombinujesz? Z tego co pamiętam, to zarzekałeś się, że nigdy więcej wklejanych oczu ))Panie kochany no co ja mogę, co ja mogę! Niedługo formy mi się wyeksploatują to będę już robił z oczami do malowania ale na razie jest jak jest. Dzisiaj mam do wklejenia ponad 300 paczałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ja brałem u tego http://www.ebay.com/sch/m.html?item=331714451231&_ssn=mirintackle&_pgn=2&_skc=50&rt=ncZ tego co widzę ma czerwone, ale warto do niego napisać i zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 10-ka i 8-ka w wersji DR. Praca agresywne lusterko dobrze wyczuwalne na kiju. 8-ka będzie też robiona w kolorystyce pod pstrąga. Wobler świetnie pracuje również podczas prowadzenia z prądem. Przy ustawianiu postaram się nagrać jakiś mały filmik poglądowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Kolor który w tym sezonie robi dobrą robotę Nazwa robocza " DIRTY ", czyli Brudas Adaś to te o których rozmawialiśmy ? Masz pw i sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Najlepszy wędkarski barometr Jak płetwy pasiaków stoją dęba, to mus jechać na ryby )) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 A jak wyłazi ten zawodnik, to już nie ma najmniejszych wątpliwości 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Ładna rodzinka w akwarium jakiej pojemności jest zbiornik czym karmisz te maluszki ? Edytowane 12 Października 2016 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 200 lNajlepsze są slonecznice, ale robalem też nie gardzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Hejka Adam ,masz dobry barometr to wczorajszy dzień to potwierdził 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) O żesz Ty, zawsze chciałem mieć okonie w akwarium. Raz poszedłem nad Wisłę i akwarystyczną siatką zgarnąłem drobnicę. Były na takim etapie że nie wiedziałem co jest co. Fajnie było obserwować jak dorastają krapie, certy, różanki, ukleje. Miałem też brzanę, kiełbie, ślizy. Chyba najfajniejsze akwarium jakie miałem. Okazało się że różanki są dość liczne w Wiśle. Nie jestem zaskoczony bo w niektórych miejscach dno jest wybrukowane małżami.Drapieżniki trochę mnie zniechęcały ze względu na karmienie. Daj znać jak sandacz wylezie z pod korzenia Edytowane 12 Października 2016 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Zdziwił byś sie Janek ile jest slonecznicy w przystani w Wyszogrodzie Prawdziwa stołówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 To ja zapisuję się Adam na powiadomienia smsowe... p.s.rewelka takie akwarium!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Adam, powinieneś codziennie wklejać sytuację z akwarium;)Gdzieś się tu zawiązał temat wiarygodnej prognozy pogody. Pewnie wielu by z tego skorzystało:) Ja to jestem rad, że nie mam takiego. Co by się stało, gdyby pasiaki zawiesiły się na wiele dni? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 W Wiśle jest mnóstwo różnej drobnej ryby. Kozy, babki, trawianki, jelce. Babek było tyle gatunków że musiałem rozpoznawać z atlasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Czebaczków w pyte się pojawiło. Plęgną się w trawach na zastoiskach. Takie podobne do mieczykow tylko w prążki. To chyba czebaczki amurskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Adam, powinieneś codziennie wklejać sytuację z akwarium;)(...)Lepiej podłącz kamerkę internetową Będzie miała sporą oglądalność 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Lepiej podłącz kamerkę internetową Będzie miała sporą oglądalność Nie zły pomysł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Okonie kiedy są w stadzie i żyją w akwarium obgryzają sobie płetwy piersiowe, co dziwne nie wpływa to na sposób pływania, tak jakby nie były im potrzebne. Szybko uczą się jeść granulowane pasze pstrągowe i o ile woda nie posiada w swoim składzie amoniaku i azotynów rosną szybciej niż w zbiornikach naturalnych. Kiedyś trzymałem okonie na potrzeby testowania przynęt podlodowych, warto założyć sobie takie akwarium jednak powinno ono mieć powierzchnię dna co najmniej 150x50cm w mniejszym okonie szybko zaczną zachowywać się jak tęczowe tuczniki w stawie i będą łapać nawet piasek wsypany do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Zgadza się. Ale te jak narazie są "zgodne" i nie atakują się nawzajem. Natomiast jak któryś wpłynie na terytorium sandacza, to ten atakuje gryząc za płetwę ogonową ale także za grzbietową. Tu uwidacznia się siła szczęk sandacza. Jednemu z okoni tak wygolił płetwę grzbietową, że biedak tego nie przeżył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi