guciolucky Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Zapomniałem wspomnieć, że powiesiłem tam 4 metahalogeny, które dały by energię potrzebną zooxantellom syntetyzyjącym z koralowcami gdyby wystąpiła potrzeba osolić wodę Adam gentelamany o piniendzach nie dyskutują ale biorąc pod uwagę, że wykonałem aranż z jednego ponad tonowego kawałka serycytowej skały to trochę kosztowało. Edytowane 21 Października 2016 przez guciolucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 To chiba jednak nie moja liga Póki co, pozostanę przy wiślanym korzeniu i żwirze z bużańskiej rafy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Pod warunkiem że sie spikniemy na rybach, a przy tej pogodzie się nie zanosi.No, trochę się popsuło Wczoraj byłem na wschodzie. Odebrałem wreszcie furmankę i odwiedziłem stare kąty. Spotkałem starych znajomych i se dwie godzinki polowilem. Do wieczora pogoda była ok. Później zaczęło lać tak, że kurtka po kwadransie ważyła chyba ze 30 kg i postanowiłem spadać a szkoda bo rybki fajnie współpracowały Brudas zrobił robotę 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Trochę osób pyta o pracę sandaczówek, więc wczoraj na szybko filmiki z telefonu. 8-ka w wersji DR i 10-ka Minnow. Praca jednakowa, tylko głębokość schodzenia się różni. Oba modele doskonale będą się spisywać na wodzie w przedziale 1-2 m. Nie gubią pracy nawet w przybrzeżnych spowolnieniach nurtu. Świetnie pracują zarówno z prądem jak i pod prąd rzeki. Filmy nakręcone na średnim, typowym rzecznym uciągu. Słabo troszkę to widać ale ogólny zarys pracy można wychwycić Pracę 10-ki widać chyba dopiero pod koniec filmu Woblery posiadają stosunkowo niewielkie stery, nie nabierają dużo wody a więc przyjemnie się je prowadzi zarówno pod prąd jak też w poprzek rzeki czy z prądem. 8-ki napewno będą kapitalnie sprawdzać się na mniejszych rzekach nizinnych i pstrągowych. Edytowane 25 Października 2016 przez spinnerman 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Widać wszystko na obu filmach. Fajnie lusterkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Miałęm fajny aparat z kamerą to utopiłem Kupiłem GoPro BlackHero 4, to dwa razy to użyłem i leży. Wkurza mnie obsługa tego ustrojstwa, chyba za grube paluchy mam albo się starzeję. Jak to mówią gówno chłopu nie zegarek :D Jak by ktoś chciał mogę odsprzedać w dobrych pieniądzach z osprz ętem - chyba dwa czy trzy uchwyty mocujące, kartą Sony 64GB i papierami. Kamerka jest na gwarancji. Kupiona w Saturnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 [...] Kupiona w Saturnie.Na Saturnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Dokładnie. Technologia z kosmosu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Kolejne brzydale Jeszcze dzisiaj będą łowić.Coraz bardziej podobają mi się te ciapańce. Jakoś nigdy nie miuałem przekonania do przynęt w takich kolorach, ale teraz z czystym sumieniem polecam Jak macie jakieś wobki które niekoniecznie Wam sie podobają, przemalujcie na takiego zgnilaka. Na czystej, jesiennej rzece potrafi naprawdę otworzyć wodę 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Takie desenie robią rzeźnię. Od 2-3 lat moje ulubione malowanie tylko z większą dawką czerni na korpusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Na razie bardziej idę w kierunku motor oil z dodatkami brokatów. Słaby mam ten aparat i nie widać iskrzenia brokatu na zdjęciach. W realu fajniej to wygląda.Ciemny będzie od dzisiaj testowany taki denaturacik z brokatem Zobaczymy czy zedom się spodoba. Wiem, że są dni kiedy guma w takim kolorze robi rzeźnię 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Też nabrałem przekonania do ciapańców/marmurków, teraz 95% kiełży maluję w taki sposób i cały czas przenoszę to malowanie na nowe modele. Tobie wyszło perfekcyjnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Adaś, różu brakuje w twej ofercie.Ostatnio ten kolor robi swoje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Fajny ten fioletowy. Z czasem Adam będzie miał pewnie całą paletę barw przećwiczoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Takie desenie robią rzeźnię. Od 2-3 lat moje ulubione malowanie tylko z większą dawką czerni na korpusie Piotr ale ze jak?....Tak bez pasków [emoji2] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Adaś, różu brakuje w twej ofercie.Ostatnio ten kolor robi swojeNier mówi się różowy tylko fuksi ew. inny pedalski hehe Niech ten kolor robi sobie nadal swoje, ja w to nie wchodzę Też nabrałem przekonania do ciapańców/marmurków, teraz 95% kiełży maluję w taki sposób i cały czas przenoszę to malowanie na nowe modele.Tobie wyszło perfekcyjnie Panie Pride, nie przesadzaj Pan, bo ze stołka spadnę. Jakiej perfekcji??? Taki ze mnie artysta jak i fotograf heheNie no chodzi mi raczej o uzyskanie konkretnego koloru z jakimiś tam wstawkami działąjącymi na oko sandała Mam tam takie swoje obserwacje i przemyślenia Na razie to tylko teorie. Zobaczymy co praktyka pokaże Piotr ale ze jak?....Tak bez pasków [emoji2]Mifku, u mnie też w ofercie jest pasiak Pasiak musi być Wyzbrojona artyleria testowa i było zajebiście. Coraz bardziej podobają mi się te Ownery ST 46, które testuję od pewnego czasu. Do sandaczówek polecam z całą stanowczością. Są lekkie, cholernie mocne i kleją się do łapek. Poza tym, bardzo cienniutkie, jadowite żądło - mętny wącha i nawet nie wie, że już siedzi Nie tłumią pracy woblera i są w stanie, nawet przy siłowym holu wypompować każego sandała. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Dobra, ogarnąłem się, to kilka słów o dzisiejszych testach. Tak jak już napisałem powyżej, było zaje fajnie. Nad Rzeką byłem po 17.00.W końcu dobra woda; od przedwczoraj skoczyła chyba z 70 cm. Wczoraj nie byłem, to nie wiem. Płyną jakieś kołki, trawy, butelki i inne badziewie Słabo z dojściem do wody a ja tylko w woderach. Nad wodą szybko zbroję w Ownery cztery świerzaki, dzisiaj zdjęte z suszarki. Dwa brudasy, fioleta i ulubioną ukleję. Woda pomimo stanu dość przejżysta. Na pierwszy ogień idzie brudas i w trzecim rzucie melduje się wychudzony 50-tak. Kilka rzutów i zmiana na ukleję. Rzut skosem, sprowadzam pod zalaną opaskę i bach. Ryba schodzi w koryto, zatrzymuję dosyć siłowo i pompka na siebie. Pod brzegiem wywala się fajny, gruby 70-tak. Wobler pięknie wpięty za dwie kotwice, czyli chrupnął centralnie za bok. Szybka fotka i do roboty. Sciemniło się i nic sie nie dzieje. Chyba za bardzo nahałasowałem tą sesją fotograficzną Dlej lecę ukleja i czuję lekkie puknięcie przy zalanych trawach. Tnę i miły opór na kiju. Myślałem, że jest większy, a tu około 50-ki wpięte delikatnie za tylnia kotwiczkę. Jest 20.00. Przechpdzę na koniec rozmytej, teraz zalanej opaski. Czeszę jakieś 15 min bez efektu po czym znowu wracam do brudasa na którego po kilku rzutach mam ostre przywalenie przy samym brzegu, zakończone holem grubiutkiego 60taczka.Panowie, to nie jest tekst sponsorowany...ale sandaczówki to mam ogarnięte :D 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Wyczystko zasługa białych kotwic! to w nie atakowały rybki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Dokładnie Ty lepiej sprawdź po ile to w hurcie stoi, bo wziął bym większą partię nr 4 i 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Jak są wolne z dwa ciapkańce i jeden denaturacik to się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Dokładnie Ty lepiej sprawdź po ile to w hurcie stoi, bo wziął bym większą partię nr 4 i 6 Nr 6 w ogóle są gdzieś dostępne ? W sieci nie widzę (co prawda dużo nie szukałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Nr 6 w ogóle są gdzieś dostępne ? W sieci nie widzę (co prawda dużo nie szukałem)Ja też puki co najmniejsze znalazłem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Jak są wolne z dwa ciapkańce i jeden denaturacik to się pisze[/ Będą w nowej partii za jakiś tydzień. Denaturat, jeszcze nie był testowany, ale powinien chyba coś tam łowić Zobaczymy Nr 6 w ogóle są gdzieś dostępne ? W sieci nie widzę (co prawda dużo nie szukałem)[/ Tak walnąłem na pałę, bo też nie widziałem. 4-ki najmniejsze. Rafał trzymie rękie na pulsie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Panowie, to nie jest tekst sponsorowany...ale sandaczówki to mam ogarnięte :D Dlatego z przyjemnoscia kupuje sie takie cacka jak Twoje,są piękne ,swietnie pracują a przede wszystkim łowią czyli sprzedajesz przetestowane killery warte swej ceny,a nie drogie prototypy Szacun Adam..Tej jesieni chcę takie sandaczówki poprzeciągać w okolicy drugiej rewy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Na razie bardziej idę w kierunku motor oil z dodatkami brokatów. Słaby mam ten aparat i nie widać iskrzenia brokatu na zdjęciach. W realu fajniej to wygląda.Ciemny będzie od dzisiaj testowany taki denaturacik z brokatem Zobaczymy czy zedom się spodoba. Wiem, że są dni kiedy guma w takim kolorze robi rzeźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi