Qcyk Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Adam orientujesz się czy duża jest różnica w wadze tych kotwic o których pisałeś a np kamatsu Anchor? Bo szukam teraz czyjegoś bardzo lekkiego. Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Brań było więcej. Niestety wędkarz d..a i tylko dwie na nowe wobki udało się przechytrzyć Zakończyłem wypad hat-trickiem. Ta mniejsza-lżejsza wersja na pewną wodę i pod moje lekkie łowienie jest bardzo ok.pzdr. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Adam orientujesz się czy duża jest różnica w wadze tych kotwic o których pisałeś a np kamatsu Anchor? Bo szukam teraz czyjegoś bardzo lekkiego. Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaDaniel Kamatsu nie miałem w rękach, to nie mam porównania. Natomiast jak szukasz lekkich i mocnych kotwic to te Ownery będą super. Oprócz 46 masz też model 26 TN, też srebrne i masz tam pełną rozmiarówkę; chyba od nr 10 w górę. Naprawdę świetne kotwiczki. U nas cieżko z tymi kotwami, ale na eBay USA masz tego oporowo. Brań było więcej. Niestety wędkarz d..a i tylko dwie na nowe wobki udało się przechytrzyć Zakończyłem wypad hat-trickiem.P1240540_easyHDR-BASIC-2_resized.jpg P1240552_easyHDR-BASIC-2_resized.jpg P1240555_easyHDR-BASIC-2_resized.jpg P1240578_easyHDR-BASIC-2_resized.jpg P1240589_easyHDR-BASIC-2_resized.jpg Ta mniejsza-lżejsza wersja na pewną wodę i pod moje lekkie łowienie jest bardzo ok.pzdr.Jacku gratuluję. Fajne rybki. Nie próżnujesz brachu Te ósemki będą kapitalnie sprawdzać się wiosną i latem. Bardzo uniwersalny woblerek którym można bez problemu obłowić i spokojny blat, i bystry warkocz czy rafę z ostrym nurtem. Generalnie większość osób które je widziały w realu było miło zaskoczonych ich delikatną, smukłą bryłą a zarazem bardzo agresywną, lusterkującą akcją. Jest MOC ! Pozdrawiam i dzięki za fajne fotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Największy tegoroczny Aspius na Panica. Na przykosach skuteczniejszy okazał się Panic 8. Za główkami, na rafkach i piaszczystych wypłyceniach położonych w pobliżu głównego nurtu z mocnymi warkoczami lepszy był Panic 10. Ale o tych zależnościach napiszę niebawem. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Coś takiego Niewiarygodne Czyli, że coś na " Panicki od Adama" brało... Piękna ryba @siwy, i co najważniejsze bez nachalnego lansu Gratuluję i czekam na relację z połowu W przyszłym sezonie do rodziny Paników dojdzie model 9 cm. Standardowo w wersji bezsterowej pod bolka oraz w trzech wariantach sterowych pod sandacza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 A to już nie było 9 cm przypadkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Była 9-ka, ale na troszkę zmodyfikowanej bryle, która w wersji bezsterowej nie wszystkim odpowiadała. Ja lubie woblery boleniowe o oszczędnej pracy, do animacji kijem, a ludziska wolą jak wobler sam robi wszystko za nich Ta dziewiątka pozostanie nadal w ofercie głównie w wersji pływającej ze sterem, bo naprawdę ładnie działa latem na bolki i wieczorowo-nocne zanderki, natomiast pod bolki będzie tylko na zamówienie, bo też niektórzy fajnie na nią połowili. Natomiast ta na 2017 będzie zeskalowaną 10-ką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 2 tyg. wyłączone z łowienia i człowiek wypada z gry Miały być metrowe zedy a zastałem chyba z 1,5 m podniesiona breję Filmik chociaż nagrałem z pracy wściekłej 10-ki, bo nie mogłem się napatrzeć Na filmie wobler pracuje w zastoisku, w nurcie pięknie lusterkuje w osi i podczas prowadzenia pod prąd szybko schodzi na rządaną głębokość stawiając jednocześnie bardzo mały opór.Będzie kosić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Najlepsza restauracja świata ...i mówię zupełnie poważnie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 ciekawe czyja lepsza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Znam Najlepsza restauracja świata ...i mówię zupełnie poważnie.Znam lepszą...termos trochę wąski wlew,jak mniemam pierogi z jagnięciną w rosole pomieści.Kanapka z wędliną -prawie to samo t.zn. niby też mąka i mięso,ale 'prawie' robi różnicę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Kuźwa, Dareczku rozwalasz mi serducho :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 ciekawe czyja lepsza Dobre! Najlepsze było jak płynęliśmy do Was. Mówię do Rafała " chyba czas na lunch, bo u prezesa na kutrze dym idzie w górę " Fajne klimaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 8-ki w użytkowych kolorach 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Fajne woblery, ten typ jest skuteczny chyba zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Zawsze i można chyba też powiedzieć, że wszędzie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Teraz robię serię 10-tek i chyba zdecydowana większość będzie w takim, jedynie słusznym kolorze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Aaa ,Adamie ,widzę że folią się okleja ....:-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Paaaniee, folia to podstawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Wczoraj wyjechało kilka mętnookich rybek.Pierwszy zedzik strzelił w nieśmiertelną uklejkę, która po chwili padła ofiarą kabana i to juz nie było typowe jesienne pstryk, ale potężne pier.....cie połączone z potwornym kotłem na powierzchni wody, po czym wobler wyskoczył jak z procy. Sandał musiał ścisnąć centralnie za łeb woblera i wyłamał ster z poliwęglanu grubości 2 mm Dramat, bo to była jedyna uklejka w pudełku, ale przynajmniej nadarzyła się okazja do przetestowania innych kolorów które jak widać w nocy nie mają aż tak dużego znaczenia.A podobno w pełnię nie gryzą 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Sądziłem, że ster wypadł, ale dopiero w domu po oględzinach okazało się, że został ułamany. 2 mm poliwęglan złamać na tak małej powierzchni... obrazuje to siłę szczęk sandacza. Oglądaliśmy wczoraj ten wobler z kolegą i zastanawialiśmy się czy te dwie rysy biegnące od grzbietu są po przednich kłach zeda. Jeżeli tak to mały nie był heheZaraz wobek dostanie nowy ster i do roboty Lubię takie pokancerowane woby w pudełku. Mają MOC 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 A mówią, że teraz tylko guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 A mówią, że teraz tylko gumaMarcin, jak jest na chodzie, to i w wahadło przylutuje. Ja lubię łowić na woblery 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Marcin, jak jest na chodzie, to i w wahadło przylutuje. Ja lubię łowić na woblery Nie musisz mi mówić. Cholernie nie lubię łowienia po ciemku...Chyba się przedtawic muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Z tym po ciemku w City to tak nie do końca. Latarki praktycznie nie używam no może jedynie do zawiązania agrafki. A jak lowisz w okolicach mostów to już w ogóle białe noce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi