sukingad Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Z tym po ciemku w City to tak nie do końca. Latarki praktycznie nie używam no może jedynie do zawiązania agrafki. A jak lowisz w okolicach mostów to już w ogóle białe noce No właśnie w city. U mnie to byś wracał z wyprawy wierzchem na dziku, a biorąc pod uwagę zboczeńców z fujarami na wierzchu to dzik jest ta lepsza opcja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Na szczescie wyprowadziłeś się na zadupie i zboczeńcow mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Ale przyjeżdżam w odwiedziny na stare mety heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Uuuu... trzeba uważać Wezmę dzika z sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Dziewczyny nie drapać się Piotrek łazisz po jakichś krzaczorach zamiast stanąć jak cywilizowany spinningista na glowće pod mostem Ś-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Niestety, po usunięciu pozostałości steru powstał zbyt duży ubytek i trzeba było dać wypełnienie. Całkowite utwardzenie tej masy następuje po 12 h. Zastanawiam się czy dać nowy ster z PC 1,5 czy 2 mm? Cieńsza płytka może być lepsza gdyż bedzie bardziej poddawała się naprężeniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Jak się mieszka za siedmioma górami... ale za to mam luźniej nad Wisełką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Adam przy dużych dziurach wklejam ster obłożony materiałem. Namaczasz szmate w epoxy okładasz ster i wpychasz.Może użyj alu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Piotrek, teraz to chyba nigdzie nie ma tłoku. Jedyne żywe istoty jakie spotykam to dziki, bobry, jakieś z rogami i żule Ta zatoka z drobnicą o której piszesz to na Wiśle ? Może to zedy ganiają a nie bolki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Adam przy dużych dziurach wklejam ster obłożony materiałem. Namaczasz szmate w epoxy okładasz ster i wpychasz.Może użyj alu.Epoxy w wodzie kruszeje i nie lubi niskich temp.O jakim Alu mówisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Piotrek, teraz to chyba nigdzie nie ma tłoku. Jedyne żywe istoty jakie spotykam to dziki, bobry, jakieś z rogami i żule Ta zatoka z drobnicą o której piszesz to na Wiśle ? Może to zedy ganiają a nie bolki ?Narew. Gonią na pewno rapki. Jestem tam od kilku tygodni i obserwuję na bieżąco. Za 2 tygodnie poganiam chyba gumiakiem jak się antyzaczep nie sprawdzi bo z odsłoniętymi kotwicami czuję się tam jak rzeźnik. W niedzielę podhaczyłem dwie ukleje po ponad 20 cm heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Adaś blaszka alu 0.7mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Adaś blaszka alu 0.7mmDaj spokój. Żadnych blaszek. Poza tym to patent Janusza W. a ja nie lubię kraść cudzych pomysłów hehe A tak poważnie, to nie ma rzeczy niezniszczalnych. Ludzie psioczą, a to ster się złamał, a to szczupak dziurę zrobił w lakierze, ale jak nosi w plecaku pudełko łomów pożółkłych od ilości lakieru na które brania się nie doczekał to wszystko ok. Lux woblery, mooocneee, trwałeeee A to chyba nie o to chodzi. Jak bym miał mieć takie brania jak wczorajsze, to ster mógł by mi się wyłamywać w każdym woblerze hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Tymczasem taki patent będę wdrażał. Głębsze nacięcie i ster będzie szedł pod okiem. Robiłem tak kiedyś w Cygarach SDR i swietnie zdawało egzamin. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Tak to będzie wyglądać. Oczywiście wszystko będzie jeszcze lakierowane ale dzisiaj nie ma już na to czasu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Hejka Panic okocim spojrzeniu ; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Hejka Panic okocim spojrzeniu ;Hejka, Zbyniu sokole oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) ale jak ster strzeli w takim dlugim gniazdku to.... przeszczep oka konieczny Edytowane 17 Listopada 2016 przez mifek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 ale jak ster strzeli w takim dlugim gniazdku to.... przeszczep oka konieczny Nie będzie to duży problem Wczoraj testowałem w rzece powyższego woblera. Piękna drobniutka, ostra praca typowego shada. Bardzo szybko schodzi do dna i swietnie trzyma się nurtu. Bedzie kiler na rafy i rynny Jest MOC 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 http://www.lindemann-kg.de/en/news/55-demnaechst-bei-uns-free-wheeling-der-neue-handbetriebene-aussenborder Super sprawa do obławiania małych, kameralnych miejscówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Na małe starorzecza Bugu dałoby radę...tylko już coraz rzadziej są kameralne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Dobre, jeszcze takiego patentu nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Sezon z pływadła uważam za zamknięty Przetestowałem pracę nowych boleniówek na 2017 i poustawiałem chyba ostatnie w tym sezonie sandaczówki. Były też jeszcze jakieś rybki ale nie za duże.Zabawki umyte, wysuszone, czekają do maja Edytowane 28 Listopada 2016 przez spinnerman 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Jak ty tam wpłynąłeś.. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Jak ty tam wpłynąłeś.. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu TapatalkaTo poduszkowiec jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi