Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Z tym po ciemku w City to tak nie do końca. Latarki praktycznie nie używam no może jedynie do zawiązania agrafki. A jak lowisz w okolicach mostów to już w ogóle białe noce :)

No właśnie w city. U mnie to byś wracał z wyprawy wierzchem na dziku, a biorąc pod uwagę zboczeńców z fujarami na wierzchu to dzik jest ta lepsza opcja  :lol:

• Like 3

Niestety, po usunięciu pozostałości steru powstał zbyt duży ubytek i trzeba było dać wypełnienie. Całkowite utwardzenie tej masy następuje po 12 h. Zastanawiam się czy dać nowy ster z PC 1,5 czy 2 mm? Cieńsza płytka może być lepsza gdyż bedzie bardziej poddawała się naprężeniom.

post-52196-0-85150500-1479292347_thumb.jpeg

Piotrek, teraz to chyba nigdzie nie ma tłoku. Jedyne żywe istoty jakie spotykam to dziki, bobry, jakieś z rogami i żule ;)

Ta zatoka z drobnicą o której piszesz to na Wiśle ? Może to zedy ganiają a nie bolki ?

Narew. Gonią na pewno rapki. Jestem tam od kilku tygodni i obserwuję na bieżąco. Za 2 tygodnie poganiam chyba gumiakiem jak się antyzaczep nie sprawdzi bo z odsłoniętymi kotwicami czuję się tam jak rzeźnik. W niedzielę podhaczyłem dwie ukleje po ponad 20 cm heh.

Adaś blaszka alu 0.7mm

Daj spokój. Żadnych blaszek. Poza tym to patent Janusza W. a ja nie lubię kraść cudzych pomysłów hehe

A tak poważnie, to nie ma rzeczy niezniszczalnych. Ludzie psioczą, a to ster się złamał, a to szczupak dziurę zrobił w lakierze, ale jak nosi w plecaku pudełko łomów pożółkłych od ilości lakieru na które brania się nie doczekał to wszystko ok. Lux woblery, mooocneee, trwałeeee :) A to chyba nie o to chodzi. Jak bym miał mieć takie brania jak wczorajsze, to ster mógł by mi się wyłamywać w każdym woblerze hehe

• Like 2

ale jak ster strzeli w takim dlugim gniazdku to.... przeszczep oka konieczny ;)

Nie będzie to duży problem ;)

Wczoraj testowałem w rzece powyższego woblera. Piękna drobniutka, ostra praca typowego shada. Bardzo szybko schodzi do dna i swietnie trzyma się nurtu. Bedzie kiler na rafy i rynny ;) Jest MOC :)

• Like 3

Sezon z pływadła uważam za zamknięty :( Przetestowałem pracę nowych boleniówek na 2017 i poustawiałem chyba ostatnie w tym sezonie sandaczówki. Były też jeszcze jakieś rybki ale nie za duże.

Zabawki umyte, wysuszone, czekają do maja B)

post-52196-0-81357800-1480362921_thumb.jpg

post-52196-0-39725800-1480363189_thumb.jpg

Edytowane przez spinnerman
  • Like 6