sw.RP Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Adam chyba nie chce popuścić z pary...Puścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Gwintu nie zerwał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zobaczysz jednak jaka moc tkwi w tych rodzynkach Ooooooo!! Jaram się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jak masz Adam więcej takich rodzynków i są na zbyciu to biorę jednego na próbę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Hejka fajne te rodzynki widzę że nie próżnujesz w nowym roku ja też się piszę na tego nowego, pozdrowienia z lodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jak masz Adam więcej takich rodzynków i są na zbyciu to biorę jednego na próbę To i dla mnie Adaś byś ze dwie takie sztuki wyczarował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 To i pamiętaj o mnie,2szt przygarnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Panowie, sorki, że się nie odzywałem ale strasznie "nieczasowy" jestem. Dzięki za zainteresowanie rodzynkiem hehe Wieczorem postaram się nagrać i wstawić w wątku filmik z ogólnym zarysem pracy tego woblerka i coś więcej napiszę na temat jego prowadzenia. Próbowałem nagrać film nad Wisłą niestety go pro okazało się za cienkie, więc narazie tylko wanna pozostaje, ale przynajmniej bedzie mi łatwiej wytłumaczyć jak poprawnie prezentować te wobki w warunkach rzecznych.Pozdrawiam i do usłyszenia wieczorem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Ja również dwa rodzynki skosztuje chętnie???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Czołem.Obiecany filmik Co do prowadzenia. Najfajniejsza i najskuteczniejsza moim zdaniem prezentacja tego woblerka, to rzut prostopadle do nurtu lub skosem w górę i kontrola splywajacego woblera wysoko uniesionym kinem poprzez delikatne podbicia i zwijanie luzu żyłki lub plecionki. Woblerek sprawia wrażenie jakby swobodnie dryfował, cały czas przy tym lusterkując. W ten sposób oblawiamy wachlarzem rejon zerowania boleni. Napewno wobler będzie tez sprawdzał się podczas agresywniejszego prowadzenia, z częstymi wyjściami do powierzchni i chlapaniem. Miłego oglądania.https://m.youtube.com/watch?v=snwDVnZecV0 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jak to mawia dzisiejsza młodzież: "Bolki będą szarpać, jak jehowy za klamkę" ! Adaś, pewnie jak zwykle nie masz "nadstanów", ale odłóż mi.... kilka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Dobre )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Przewidujesz 7 że sterem? Czy tylko 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Przewidujesz 7 że sterem? Czy tylko 9Napewno będą 8-ki i 9-ki, może nawet 10. 7 raczej na indywidualne zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 7 raczej na indywidualne zamówienie. Zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Bezsterowce na bolki super ! Widziałem je i sandaczowki również -praca mega profeska poziom super super hard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Adam widziałeś to? https://www.facebok.com/ShadowFshingTeam/photos/pcb41294966327445/241294942994114/?tpe=3&theate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Adam widziałeś to? https://www.facebok.com/ShadowFshingTeam/photos/pcb41294966327445/241294942994114/?tpe=3&theateCiekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Bardzo.Zwróciłem delikatnie uwagę to posty wykasowali i mnie zblokowali... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Też ośmieliłem się skomentować jak zobaczyłem "Żyletę"... ale komentarza też już nie ma. A te ryby złowione na ich własne przynęty to nieporozumienie jakieś Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Przykre jest to ,że stosunek do oryginału jest u nich niemal 1:1. Ale dopóki kopiują czyjeś pomysły tym dalej są od stworzenia wybitnego boleniowego woblera. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez maicke82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Oryginalem chyba jest Megabass Vision, cos mi sie kojarzy, ze sam Adam pisal kiedys ze sie wzorowal na tym woblerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Może na bryle Megabassa się Adam wzorował ale reszta to godziny testów i jego patenty (np. podgięte oczko). A ten biznes oparty na plagiacie Panica i Cienkiego to czyste skur...two. A przy okazji skoro zabieram głos, zapytam bo gdzieś mi to umknęło jaki jest los historii metrowego bolenia? Był metrowy czy nie? Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Adam widziałeś to? https://www.facebok.com/ShadowFshingTeam/photos/pcb41294966327445/241294942994114/?tpe=3&theate Widziałem, widziałem hehe Na fb coraz ktoś podsyła mi te zdjęcia i linki, na jerku zresztą też Mnie, to się już tego komentować nawet nie chce. Obciach poprostu na całej linii, tak samo jak i z tym metrowym boleniem... Dla mnie to se mogą odlewać do bólu, ludzie sami ich ocenią... Zresztą już ocenili, bo piszą o nich takie rzeczy, że osobiście wstydziłbym się z domu wychodzić. Czy jest to warte garści srebrników? Żenada.A tak na marginesie, to ta nazwa shadow całkiem nieźle do niego pasuje Oryginalem chyba jest Megabass Vision, cos mi sie kojarzy, ze sam Adam pisal kiedys ze sie wzorowal na tym woblerzeOczywiście, że wzorowałem się na MB i wcale się tego nie wstydzę. Nadal przy tworzeniu swoich konstrukcji bardzo dużo czerpię z doświadczenia Japońców, bo dla mnie to wzór perfekcji i nowatorskie rozwiązania. Wzorować się, to nie znaczy kopiować, podrabiać, plagiatować etc. Ktoś kto miał w ręku oryginalnego Visiona różnice zobaczy na pierwszy rzut oka. Poza tym nie kojarzę aby kiedykolwiek były produkowane Visiony mniejsze jak 110 mm.Natomiast nigdy, nie skopiowałem żadnego woblera na bezczela w skali 1:1 i w dodatku z identycznymi bebechami. Tyle w temacie. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez spinnerman 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dziwię się Wam wszystkim. Po co te wojenki? Gadałem z Krystianem kilka razy i nigdy nie usłyszałem złego słowa na temat Adama czy jego woblerów. Ale tu widzę jechana na całego. Jeśli spinnermany są dobre to czego się bać? Obronią się same. A reszcie publicznosci której coś dolega proponuję poprosić farmaceute o maść na ból dupy PS: pozdro dla normalnych 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi