spinnerman Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Znam doskonale tych warrriatów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Raczej ogonem ogłuszają .Widać napatrzyły się na bolenie jak to robią . Ja kiedyś stałem w nocy Wiśle po jajka i nagle widzę jak metr ode mnie otwiera się woda, wyłania łeb bobra i momentalnie wali ogonem w wodę. Myślę że chciał mnie pożreć, ale widać czegoś się przestraszył. Był metr od jajek więc może o to chodziło? Dobrze że miałem brązowe spodnie Edytowane 2 Lutego 2017 przez wujek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Znam doskonale tych warrriatów Wiesz, to może zgadzać się. Oni też przyznają się do znajomości z Tobą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Wychodząc z domu po syna do szkoły spotkałem znajomego doręczyciela woblerów zwanego potocznie listonoszem . Ucieszył się na mój widok . Na pytanie: "Czy ma coś dla mnie?". Odpowiedział: " A czy są takie dni, że nie ma?" .Tak jak zapowiadałeś Adam wobki dzisiaj dotarły. Dzięki. Są już uzbrojone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Adam Żeś mnie rozbawił Podłączam się. Jak te chłopaki jadą to ja też. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Adam Żeś mnie rozbawił Podłączam się.Jak te chłopaki jadą to ja też. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaNo problem.Stanica w Józefowie pojemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Myślę, że warto mieć to na każdym pływadle, że o pontonie nie wspomnę Edytowane 2 Lutego 2017 przez spinnerman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Na plywadle jak na plywadle. Jeśli to tak działa, to i do śpiochów powinno się nadać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Dobre, naprawdę dobre ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Pytanie ile w tym marketingu. P.s.Ale jakie dobre na ŻONĘ!!!???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Myślę, że warto mieć to na każdym pływadle, że o pontonie nie wspomnę A czy ja wiem. Mam ponton 7 lat, robiłem z nim takie rzeczy i dalej się trzyma. Wodowałem się czasem 100m+ od jeziora i targałem go po kamieniach do wody. Przepływałem po ostrych skałach żeby się dostać do jednej zatoki. Ogolnie mój ponton przeszedł naprawdę różne masakry i cały czas jest wypas! Teraz po latach ma dziesiatki mini przetarć i dziurek. Teraz trzymam go na przyczepce (przez ponad 5 lat był składany, rozkładany i pakowany do bagażnika za każdą wyprawą). Powietrze z niego schodzi w tak małym stopniu, że jak dziś go dopompuję i pojadę lowić za tydzien to spokojnie popływam i za tydzien na tym jednym dopompowaniu i to w sumie tylko jedna komora puszcza. Pontony (ProMarine) to naprawdę twarde skubańce Nie wiem co musiało by się stać, żeby zrobić w nim dziure potrzebną do używania tej tasmy. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Melek nie mów chop... Ja zestaw naprawczy zawsze wożę w łajbie. Jaki model tego twojego gumiaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Piękny książę, będę ok 15:00. Załatwiłem właśnie formalności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Oki. Wbijaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Piękny książę, będę ok 15:00. Załatwiłem właśnie formalności Będzie się działo [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Jak będzie gotowa stynka 10 cm to poprosił bym Bardzo ładne te woblerki Edytowane 3 Lutego 2017 przez patzaw26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jak będzie gotowa stynka 10 cm to poprosił bym Bardzo ładne te woblerki Ok. Będą dwie wersje. Że sterem i BS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ja również piszę się na stynki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Tu opisałem to dokładniej http://jerkbait.pl/topic/28751-bliskie-spotkania-trzeciego-stopnia-nasze-przegrane-i-inne-historie/?p=1820654A to był któryś z tych trzechIMG_20170201_162942.jpg Tu opisałem to dokładniej http://jerkbait.pl/topic/28751-bliskie-spotkania-trzeciego-stopnia-nasze-przegrane-i-inne-historie/?p=1820654A to był któryś z tych trzechIMG_20170201_162942.jpgprzefajne kiełbie naturalne oto właśnie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Melek nie mów chop... Ja zestaw naprawczy zawsze wożę w łajbie.Jaki model tego twojego gumiaka? Pro Marine 380. Kiedyś był chyba tylko jeden model. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Stynka 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Lubisz trzymać w niepewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Zestaw 2 Wizardów na aukcję pomocy dla synka forumowego kolegi @Patu. Chłopy, w kupie siła !!! 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ooooooooooo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 No powiem Tobie że jerki piękne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi