spinnerman Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Wiem Adamie o rapMasterze ale waga za mała do tego zastosowania co chodzi mi po głowie, tam jest głębokości około 5-6 metrów, na jesieni bolki grupują się w tych rynnach i 18-nastoma gramami nie zejdę do dna, potrzebne mi coś od 22 gram a nawet 25 gram, stworzysz ze cztery takie sztuki na próbę? Mogą być 10 cm na korpusie rapmastera chociaż nie ukrywam że wolał bym na korpusie cienkiego, poprostu ma coś w sobie:-) Nie ma problemu. Mogę Ci dopakować nawet 25 gieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 No to zrób dwa po 22 gramy i dwa po 25 gram, mogą deczko lżej pracować jak RapMaster:-) dobry diler wszystko ogarnie;-) dorzucisz to do zamówienia stynek w różnych wariantach:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Customowa robota Jak ja to "kocham"... ale czego nie robi się dla mi podobnych wariatów ))To ten jasny z powyżej. Ma być ortodoksyjny, maskaczowy, amerykański okoń )) Pójdzie na to jeszcze gruba, złota łuska, trochę kosmetyki i finito. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Adam, jak zawsze pełna profeska! już nie mogę się doczekać! Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ja też nie mogę i puściłem swoje w akwarium. Zapowiada się, że będzie ostry popłoch... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Popłoch to my w tym sezonie na Odrze zrobimy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Popłoch to my w tym sezonie na Odrze zrobimy... Wpadasz na dolnośląskie rewiry? Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Zbieram ekipeee )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 No widzę że Mazowsze a w zasadzie Podlasie w 2017 będzie szturmowało ostro Odrę ;-) Jeśli wszystko zagra to i mi uda się w tym sezonie wyskoczyć... Adam podeślij mi dane na priv bo zdaje się wypadło Ci z głowy ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 No jest tam taki fajny odcinek z tamami w okolicach Ratowic. Bolków jest od pyty, a ludzi praktycznie zero Dobry poligon do testów nowych konstrukcji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) No jest tam taki fajny odcinek z tamami w okolicach Ratowic. Bolków jest od pyty, a ludzi praktycznie zero Dobry poligon do testów nowych konstrukcji Bolków może jest trochę ale ludzi również. A tak w ogóle to w okolicy Wrocławia są wg mnie lepsze miejsca. PozdrawiamSławek Edytowane 16 Marca 2017 przez sdd_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 W przerwie między boleniówkami.Sezon tuż, tuż . Trza się zbroić ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) A to trzeba aż na Odrę jeździć ,żeby boleni połowić? Edytowane 17 Marca 2017 przez maicke82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 A to trzeba aż na Odrę jeździć ,żeby boleni połowić? Bo tam metrowe pływają 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 A to trzeba aż na Odrę jeździć ,żeby boleni połowić? Z tego co gadają, to w porównaniu do Bugu czy Wisły ,to tam jest Kanada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 San Escobar! Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Maciek a coś jest złego w tym że ktoś chce poznać inną rzekę a nie tylko na Bugu i na Wiśle i tak w kółko... ;-) Ja jak się wybiorę nad Odrę to z ciekawości a jak dobrze pójdzie to i Wartę zahaczę... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 No jest tam taki fajny odcinek z tamami w okolicach Ratowic. Bolków jest od pyty, a ludzi praktycznie zero Dobry poligon do testów nowych konstrukcji Adam daj znaka to spotkamy się. Nie tylko bolki są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Zbieram ekipeee ))Naprawdę,masz miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Adam daj znaka to spotkamy się. Nie tylko bolki są. Pewnie, że dam ale chyba wcześniej na Roztoczu ? Naprawdę,masz miejsce?Darku zobaczymy, wszystko jest w fazie planów. Będzie to 3-4 dniowy wypad w pierwszej połowie czerwca. Żadnych kwater żeby nie tracić niepotrzebnie czasu, tylko dwa namioty , jakiś gril i łowienie 24 h na dobę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 survival -to co lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Wzorek który robi konkretną robotę ????Polecam łowcom pstrągo-kleni ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Z tego co gadają, to w porównaniu do Bugu czy Wisły ,to tam jest Kanada To strach dobrymi woblerami będzie rzucać bo tam boleni jak kanadyjskich łososi. Darku zobaczymy, wszystko jest w fazie planów. Będzie to 3-4 dniowy wypad w pierwszej połowie czerwca. Żadnych kwater żeby nie tracić niepotrzebnie czasu, tylko dwa namioty , jakiś gril i łowienie 24 h na dobęNamiot, grill i ... pieczone bolenie. Maciek a coś jest złego w tym że ktoś chce poznać inną rzekę a nie tylko na Bugu i na Wiśle i tak w kółko... ;-) Ja jak się wybiorę nad Odrę to z ciekawości a jak dobrze pójdzie to i Wartę zahaczę... Absolutnie nic w tym złego tylko jak połowisz to powrót do wiślanej dłubaniny może być trudny. Edytowane 20 Marca 2017 przez maicke82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi