Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem Adamie o rapMasterze ale waga za mała do tego zastosowania co chodzi mi po głowie, tam jest głębokości około 5-6 metrów, na jesieni bolki grupują się w tych rynnach i 18-nastoma gramami nie zejdę do dna, potrzebne mi coś od 22 gram a nawet 25 gram, stworzysz ze cztery takie sztuki na próbę? Mogą być 10 cm na korpusie rapmastera chociaż nie ukrywam że wolał bym na korpusie cienkiego, poprostu ma coś w sobie:-)

Nie ma problemu. Mogę Ci dopakować nawet 25 gieta ;)

No widzę że Mazowsze a w zasadzie Podlasie w 2017 będzie szturmowało ostro Odrę ;-) Jeśli wszystko zagra to i mi uda się w tym sezonie wyskoczyć... Adam podeślij mi dane na priv bo zdaje się wypadło Ci z głowy ;-)

Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka

• Like 1

No jest tam taki fajny odcinek z tamami w okolicach Ratowic. Bolków jest od pyty, a ludzi praktycznie zero ;) Dobry poligon do testów nowych konstrukcji ;)

Bolków może jest trochę ale ludzi również.

A tak  w ogóle to w okolicy Wrocławia są wg mnie lepsze miejsca.

Pozdrawiam

Sławek

Edytowane przez sdd_

Maciek a coś jest złego w tym że ktoś chce poznać inną rzekę a nie tylko na Bugu i na Wiśle i tak w kółko... ;-) Ja jak się wybiorę nad Odrę to z ciekawości a jak dobrze pójdzie to i Wartę zahaczę...

Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka

• Like 1

Adam daj znaka to spotkamy się. Nie tylko bolki są.

Pewnie, że dam ale chyba wcześniej na Roztoczu ?

Naprawdę,

masz miejsce?

Darku zobaczymy, wszystko jest w fazie planów. Będzie to 3-4 dniowy wypad w pierwszej połowie czerwca. Żadnych kwater żeby nie tracić niepotrzebnie czasu, tylko dwa namioty , jakiś gril i łowienie 24 h na dobę

• Like 4

Z tego co gadają, to w porównaniu do Bugu czy Wisły ,to tam jest Kanada

To strach dobrymi woblerami będzie rzucać bo tam boleni jak kanadyjskich łososi.   ;)

Darku zobaczymy, wszystko jest w fazie planów. Będzie to 3-4 dniowy wypad w pierwszej połowie czerwca. Żadnych kwater żeby nie tracić niepotrzebnie czasu, tylko dwa namioty , jakiś gril i łowienie 24 h na dobę

Namiot, grill i ... pieczone bolenie. ;)  ;)  :D

Maciek a coś jest złego w tym że ktoś chce poznać inną rzekę a nie tylko na Bugu i na Wiśle i tak w kółko... ;-) Ja jak się wybiorę nad Odrę to z ciekawości a jak dobrze pójdzie to i Wartę zahaczę...

Absolutnie nic w tym złego tylko  jak połowisz to powrót do wiślanej dłubaniny może być trudny.  ;)

Edytowane przez maicke82