spinnerman Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Taki duszek pstrągowy ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Pewnie, że dam ale chyba wcześniej na Roztoczu ? Jasne, że na Roztoczu. Prawdopodobnie będę w Obroczy. https://www.google.pl/maps/@50.6003341,22.9869045,14.25z Edytowane 20 Marca 2017 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Jakie duże te wobki na kropki i klenie ? Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Jasne, że na Roztoczu. Prawdopodobnie będę w Obroczy. https://www.google.pl/maps/@50.6003341,22.9869045,14.25z Sławek nie chcę Cię martwić ale, to chyba najbardziej jałowy odcinek Wieprza Chyba, że tylko jako baza wypadowa. Ja w sumie i tak Wieprz odpuszczam na rzecz Pora gdzie są konkretne ryby Jakie duże te wobki na kropki i klenie ? Wysłane z mojego F5121 przy użyciu TapatalkaKamil 8cm, praca lusterko w osi wobka , bez zamiatania ogonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Kamil, te pstrągowki są na korpusie Panica. 40 stak taki wobler wciąga nosem hehe poza tym wyważam, że wobler malowany w pstrąga czyli typowy prowokator ,często stosowany do łowienia na wymuszonego powinien być słusznych rozmiarów. Do swojego pudełka napewno zrobię jeszcze wersje 9 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Sławek nie chcę Cię martwić ale, to chyba najbardziej jałowy odcinek Wieprza Chyba, że tylko jako baza wypadowa. Ja w sumie i tak Wieprz odpuszczam na rzecz Pora gdzie są konkretne ryby Kamil 8cm, praca lusterko w osi wobka , bez zamiatania ogonem.No to Darek będzie musiał być na chodzie . Jadę z rodziną, a tam jest dobra baza wypadowa na inne atrakcje. Jak pływaki to muszą zamiatać chociaż troszkę ogonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Troszkę napewno, ale nie jest to typowy X czy V , a bardziej shad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 I taka odmiana ducha z czerwonymi groszkami ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Sławek nie chcę Cię martwić ale, to chyba najbardziej jałowy odcinek Wieprza Chyba, że tylko jako baza wypadowa. Ja w sumie i tak Wieprz odpuszczam na rzecz Pora gdzie są konkretne ryby Kamil 8cm, praca lusterko w osi wobka , bez zamiatania ogonem.Z tym Porem to raczej było fajnie,na jesieni koparka zrobiła piękną robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Tam koparka jeździ regularnie ????A wiesz może na jakim odcinku ? Edytowane 20 Marca 2017 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Od Turobina w górę i w dół lecz dokładnie nie wiem jak daleko ,najlepsze że wszystko się odbywało w momencie tarła pstrąga .Ale robota na koparkę musi być ,nic się nie liczy poza $.Wszystko cicho się odbyło ,żeby wędkarzy nie zniechęcić i aby wykupili zezwolenia. Edytowane 20 Marca 2017 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Te sukinsyny zawsze bagrują ten Turobin, bo mają tam łatwy dojazd tą koparą. A te tarlisko przed mostem chociaż się ostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Skończony. Customowy Phantom. Ten złoty brokacik daje niesamowite refleksy świetlne. Myślę, że będzie robił dobrą robotę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Skończony. Customowy Phantom. Ten złoty brokacik daje niesamowite refleksy świetlne. Myślę, że będzie robił dobrą robotę. Adaś, coś Ty zrobił...Przecież ja go teraz do wody będę się bał wrzucić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Bartek wystarczy, że założysz go na agrafkę... szczupaki same będą wskakiwały do łódki Jak będzie chwila, to zabiorę się za Magnuma, ale sezon zbliża się wielkimi krokami, to trza się zbroić, bo pudełka po jesieni puste, a i zimą też pare osób do nich zaglądało... Tymczasem seria rzecznych uniwersałów na Wisłę. Wobler genialny w swej prostocie.Zeżre go wszystko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Adam, zwolnij, bo mi dukatów w portfelu i miejsca w pudłach zabraknie Ten Fantom jaką ma pracę? Glider? Pullbait? Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Typowy glider.Tu masz filmy z pracą https://www.phantomlures.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Tymczasem seria rzecznych uniwersałów na Wisłę. Wobler genialny w swej prostocie.Zeżre go wszystko Na giełdę z tego coś idzie? Jakby co to ten 3 od góry . Edytowane 21 Marca 2017 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Trochę woblerów na giełdę trafi. Z olivką będą jeszcze 9-ki w wersji SDR. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Jutro mały trening przed kwietniową Łupawą. Trza sznury rozprostować na podwarszawskim burdelu ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 I taki damselek. Mucha magiczna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Widzę kolega usiadł do imadła . Może kilka jigów powsanie na wyjazd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 I taki damselek. Mucha magiczna Jak rozumieć określenie magiczna ?Pytam bo jeszcze na nią nigdy nie łowiłem , a ostatnio spadła z imadła. http://jerkbait.pl/topic/85945-damsel-nymph-10/page-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Widzę kolega usiadł do imadła . Może kilka jigów powsanie na wyjazd?? Daniel, muchy kręcę na stojąco, rzekł bym nawet... w biegu, hehe Co do jigów, nie mam tych swoich główek, a na zwykłych jigowych nie robię, bo uważam, że bez sensu. Jak zorganizujesz główki, to na miejscu coś wam zrobię, bo biorę walizę z gratami Jak rozumieć określenie magiczna ?Pytam bo jeszcze na nią nigdy nie łowiłem , a ostatnio spadła z imadła. http://jerkbait.pl/topic/85945-damsel-nymph-10/page-2[/quote Piotrek, to nie to samo. W przypadku mojej muchy kapitalna robotę robią te gumowe, drgające nóżki. Druga wersja takiej muchy to oczy zrobione z kawałka pianki które fantastycznie wynoszą muchę do powierzchni w trakcie postoi. Mowa oczywiście o łowieniu w wodzie stojącej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Doszła moja tubka od @siwypike.Wykonanie na najwyższym poziomie. Dobrze naciągnięta, porządna cordura, subtelne wykończenia, solidne zamknięcie, wewnątrz fajowy pluszowy materiał co by kijki się nie obijały i sznurowany ściągacz dodatkowo je stabilizujący. Średnica 7,5 cm bez problemu mieści dwa szczupakowe casty. Cena do jakości zdecydowanie na mega plus. Darku robisz kawał solidnej roboty. Super !!! Dzięki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi