Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne, że na Roztoczu. Prawdopodobnie będę w Obroczy.

https://www.google.pl/maps/@50.6003341,22.9869045,14.25z

Sławek nie chcę Cię martwić ale, to chyba najbardziej jałowy odcinek Wieprza Chyba, że tylko jako baza wypadowa. Ja w sumie i tak Wieprz odpuszczam na rzecz Pora gdzie są konkretne ryby

Jakie duże te wobki na kropki i klenie ? :)

Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka

Kamil 8cm, praca lusterko w osi wobka , bez zamiatania ogonem.

Kamil, te pstrągowki są na korpusie Panica. 40 stak taki wobler wciąga nosem hehe poza tym wyważam, że wobler malowany w pstrąga czyli typowy prowokator ,często stosowany do łowienia na wymuszonego powinien być słusznych rozmiarów. Do swojego pudełka napewno zrobię jeszcze wersje 9 cm ;)

post-52196-0-21758000-1490002965_thumb.jpg

• Like 1

Sławek nie chcę Cię martwić ale, to chyba najbardziej jałowy odcinek Wieprza Chyba, że tylko jako baza wypadowa. Ja w sumie i tak Wieprz odpuszczam na rzecz Pora gdzie są konkretne ryby

No to Darek będzie musiał być na chodzie  ;)  :lol: . Jadę z rodziną,  a tam jest dobra baza wypadowa na inne atrakcje.

Jak pływaki to muszą zamiatać chociaż troszkę ogonem.

Z tym Porem to raczej było fajnie,na jesieni koparka zrobiła piękną robotę.

Od Turobina w górę i w dół lecz dokładnie nie wiem jak daleko ,najlepsze że wszystko się odbywało w momencie tarła pstrąga .Ale robota na koparkę musi być ,nic się nie liczy poza $.Wszystko cicho się odbyło ,żeby wędkarzy nie zniechęcić i aby wykupili zezwolenia.

Edytowane przez MARIUSZ 69

Bartek wystarczy, że założysz go na agrafkę... szczupaki same będą wskakiwały do łódki :D Jak będzie chwila, to zabiorę się za Magnuma, ale sezon zbliża się wielkimi krokami, to trza się zbroić, bo pudełka po jesieni puste, a i zimą też pare osób do nich zaglądało... B)

Tymczasem seria rzecznych uniwersałów na Wisłę. Wobler genialny w swej prostocie.Zeżre go wszystko :)

7721444_DSC08178.JPG

• Like 6

Widzę kolega usiadł do imadła ;) . Może kilka jigów powsanie na wyjazd?? :rolleyes:

Daniel, muchy kręcę na stojąco, rzekł bym nawet... w biegu, hehe Co do jigów, nie mam tych swoich główek, a na zwykłych jigowych nie robię, bo uważam, że bez sensu. Jak zorganizujesz główki, to na miejscu coś wam zrobię, bo biorę walizę z gratami ;)

Jak rozumieć określenie magiczna ;) ?

Pytam bo jeszcze na nią nigdy nie łowiłem , a ostatnio spadła z imadła. :D 

http://jerkbait.pl/topic/85945-damsel-nymph-10/page-2[/quote

Piotrek, to nie to samo. W przypadku mojej muchy kapitalna robotę robią te gumowe, drgające nóżki. Druga wersja takiej muchy to oczy zrobione z kawałka pianki które fantastycznie wynoszą muchę do powierzchni w trakcie postoi. Mowa oczywiście o łowieniu w wodzie stojącej .

• Like 1

Doszła moja tubka od @siwypike.

Wykonanie na najwyższym poziomie. Dobrze naciągnięta, porządna cordura, subtelne wykończenia, solidne zamknięcie, wewnątrz fajowy pluszowy materiał co by kijki się nie obijały i sznurowany ściągacz dodatkowo je stabilizujący. Średnica 7,5 cm bez problemu mieści dwa szczupakowe casty. Cena do jakości zdecydowanie na mega plus.

Darku robisz kawał solidnej roboty. Super !!!

Dzięki.

post-52196-0-07468900-1490355849_thumb.jpg

• Like 3