Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Takie Panici w kiełbiowym umaszczeniu. Mam taki blat na Wiśle dochodzący do podłużnej przykosy na który wychodzą ładne bolki. Czasami jakiś wywali się na powierzchni jakby tylko po to żeby zaznaczyć swoje terytorium albo rejon żerowy, bo uklei raczej nie ma tam tyle zeby celowo ich szukały. Myślę, że poszukuja one raczej kiełbi, może jakichś drobnych kleni? Zobaczymy ;) Te Panic będę prowadził wachlarzem, skokami przy dnie, albo zupełnie na szuranego. Moze byc ciekawie  :rolleyes:

7756259_DSC08213.JPG

7756260_DSC08215.JPG

7756261_DSC08214.JPG

Edytowane przez spinnerman
  • Like 3

[/quote

Piotrek, to nie to samo. W przypadku mojej muchy kapitalna robotę robią te gumowe, drgające nóżki. Druga wersja takiej muchy to oczy zrobione z kawałka pianki które fantastycznie wynoszą muchę do powierzchni w trakcie postoi. Mowa oczywiście o łowieniu w wodzie stojącej .

Adam dzięki . :)

No to już wiem jak sobie ukręcić magiczną muchę. ;)

• Like 1

Doszła moja tubka od @siwypike.

Wykonanie na najwyższym poziomie. Dobrze naciągnięta, porządna cordura, subtelne wykończenia, solidne zamknięcie, wewnątrz fajowy pluszowy materiał co by kijki się nie obijały i sznurowany ściągacz dodatkowo je stabilizujący. Średnica 7,5 cm bez problemu mieści dwa szczupakowe casty. Cena do jakości zdecydowanie na mega plus.

Darku robisz kawał solidnej roboty. Super !!!

Dzięki.

Dziękuję i cieszę się że spełnia oczekiwania:) wewnątrz jest wszyty materiał Alicante. To jest zamsz z gąbką zgrzewany laserowo. :) Niech służy :)
  • Like 2

Hehe, nie przypominam sobie abyś zamawiał boleniowki ze sterem... :rolleyes:

Ale skoro potrzebujesz, to może około maja da się coś zrobić  ;)

Boleniówki ze sterem Adaś mówisz? W takim razie pewnie tez nie pamiętasz że i ja Cię o nie prosiłem. Co prawda trochę wody już upłynęło a na priv się nie przypomniałem, więc czynię to teraz. Ale skoro do maja się wyrobisz,jest szansa że odbiorę je osobiście nad wodą. O ile i o tym pamiętasz.
  • Like 1

Łuska wykonywana jest bezpośrednio na woblerze i jest porządnie przytwierdzona. Nie ma opcji żeby coś tu puchło, pękało, odklejało się itp. historie. W tym przypadku jest dodatkowo zaakcentowana grafitem w przestrzeniach miedzyluskowych, co bardzo lubią szczupaki, szczególnie na mocno przetrzepanych ( czyt. polskich) łowiskach  :D

Boleniówki ze sterem Adaś mówisz? W takim razie pewnie tez nie pamiętasz że i ja Cię o nie prosiłem. Co prawda trochę wody już upłynęło a na priv się nie przypomniałem, więc czynię to teraz. Ale skoro do maja się wyrobisz,jest szansa że odbiorę je osobiście nad wodą. O ile i o tym pamiętasz.

Mariusz pamietam, bo Ty zamawiałeś :)

Do maja temat się ogarnie ;)

• Like 1