spinnerman Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) Takie Panici w kiełbiowym umaszczeniu. Mam taki blat na Wiśle dochodzący do podłużnej przykosy na który wychodzą ładne bolki. Czasami jakiś wywali się na powierzchni jakby tylko po to żeby zaznaczyć swoje terytorium albo rejon żerowy, bo uklei raczej nie ma tam tyle zeby celowo ich szukały. Myślę, że poszukuja one raczej kiełbi, może jakichś drobnych kleni? Zobaczymy Te Panic będę prowadził wachlarzem, skokami przy dnie, albo zupełnie na szuranego. Moze byc ciekawie Edytowane 24 Marca 2017 przez spinnerman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 [/quote Piotrek, to nie to samo. W przypadku mojej muchy kapitalna robotę robią te gumowe, drgające nóżki. Druga wersja takiej muchy to oczy zrobione z kawałka pianki które fantastycznie wynoszą muchę do powierzchni w trakcie postoi. Mowa oczywiście o łowieniu w wodzie stojącej .Adam dzięki . No to już wiem jak sobie ukręcić magiczną muchę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Doszła moja tubka od @siwypike.Wykonanie na najwyższym poziomie. Dobrze naciągnięta, porządna cordura, subtelne wykończenia, solidne zamknięcie, wewnątrz fajowy pluszowy materiał co by kijki się nie obijały i sznurowany ściągacz dodatkowo je stabilizujący. Średnica 7,5 cm bez problemu mieści dwa szczupakowe casty. Cena do jakości zdecydowanie na mega plus. Darku robisz kawał solidnej roboty. Super !!! Dzięki.Dziękuję i cieszę się że spełnia oczekiwania:) wewnątrz jest wszyty materiał Alicante. To jest zamsz z gąbką zgrzewany laserowo. Niech służy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Dobra, Paniory dzisiaj zeszły z suszary. Nowe materiały, nowe farby, nowa jakość ????Jutro wysyłam zamówienia. Sorry za mały poślizg ale nie wszystko da się przewidzieć 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Olivki złamane delikatnym holo z perłą. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Miazga, to przejście z oliwki w holo takie wycieniowane .Wygląda to bardzo efektownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Dzięki. Niestety zdjęcia są z telefonu więc ciężko złapać te przejścia holo. Jak odzyskam aparat to wstawię lepsze Jeszcze takie czarne klasyki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Stynka w wersji sterowej. Piękna, drobna praca. Nie stawia oporu; można tym bez zmęczenia i znużenia spinningowac kilka godzin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 To moje?,nieźle się zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Hehe, nie przypominam sobie abyś zamawiał boleniowki ze sterem... Ale skoro potrzebujesz, to może około maja da się coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 To moje?,nieźle się zapowiadają Jeden będzie mój w zamian z kubek i mugge której mi nie dałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 To moje?,nieźle się zapowiadają Twoje dzisiaj dostały podkład i opalizację. Jutro malowanie końcowe i możesz uderzać na Drzewiczkę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) :wub: :wub: :wub: :clappinghands: :clappinghands: I o to chodziło! Edytowane 29 Marca 2017 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Hehe, nie przypominam sobie abyś zamawiał boleniowki ze sterem... Ale skoro potrzebujesz, to może około maja da się coś zrobić Boleniówki ze sterem Adaś mówisz? W takim razie pewnie tez nie pamiętasz że i ja Cię o nie prosiłem. Co prawda trochę wody już upłynęło a na priv się nie przypomniałem, więc czynię to teraz. Ale skoro do maja się wyrobisz,jest szansa że odbiorę je osobiście nad wodą. O ile i o tym pamiętasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Twoje dzisiaj dostały podkład i opalizację. Jutro malowanie końcowe i możesz uderzać na Drzewiczkę [emoji38]Jak Ty wytrzasnełeś takie rowne łuski? [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Łuska wykonywana jest bezpośrednio na woblerze i jest porządnie przytwierdzona. Nie ma opcji żeby coś tu puchło, pękało, odklejało się itp. historie. W tym przypadku jest dodatkowo zaakcentowana grafitem w przestrzeniach miedzyluskowych, co bardzo lubią szczupaki, szczególnie na mocno przetrzepanych ( czyt. polskich) łowiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Boleniówki ze sterem Adaś mówisz? W takim razie pewnie tez nie pamiętasz że i ja Cię o nie prosiłem. Co prawda trochę wody już upłynęło a na priv się nie przypomniałem, więc czynię to teraz. Ale skoro do maja się wyrobisz,jest szansa że odbiorę je osobiście nad wodą. O ile i o tym pamiętasz. Mariusz pamietam, bo Ty zamawiałeś Do maja temat się ogarnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Mariusz pamietam, bo Ty zamawiałeś Do maja temat się ogarnie To świetna wiadomość bo jak widzisz sterowych u mnie jak na lekarstwo. Edytowane 30 Marca 2017 przez Mariusz54 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 A gdzieś Ty tego nazbierał ? widzę, ze holo mocno się uszczupliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 To fakt. Sporo ich zostało na znanej nam opasce na bulwarze. Zresztą nie tylko moich. Twoich pewnie też tam kilka leży na dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Leży, leży Tam RapMaster robił dobrą robotę. Zmorą były stojące przy trawach szczupaki. Później łowiłem wyłącznie z wolframem. Nie wpływało to na ilość bran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Zmorą były również(zresztą są nadal) te wystające druty ze wzmocnienia opaski. Przy dużej majowej wodzie dopiero właśnie RapMaster je namierzał hehee!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Stynki ze sterem wyglądają super! Teraz żałuję, że zamówiłem tylko w dwóch rozmiarach bo powinienem we wszystkich hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Maciek przed sezonem jeszcze będą , więc nic straconego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 To świetna wiadomość bo jak widzisz sterowych u mnie jak na lekarstwo.Rapmastery.jpgSterówka sztuk raz ,a i to dość sandaczowa....za to choć sterów nie połamiesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi