Mariusz54 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Sterówka sztuk raz ,a i to dość sandaczowa....za to choć sterów nie połamiesz?!Darku ten sterowiec sandaczowy to nabytek z naszej giełdy i jeszcze nie trafił do właściwego pudełka z panicamiZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Takiego wyłowiłem z główki powyżej m.gdańskiego...weźcie mnie na niżówce w miejsce gdzie rwiecie to powyjmuje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Na ten sezon będą m.in. takie sandaczowki w wersji SDR na korpusie Panica 9 . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Na ten sezon będą m.in. takie sandaczowki w wersji SDR na korpusie Panica 9 .Takie kiełbie to jak frytki z głębokiego oleju...O psia ślina to chyba nie wbrew zasadom c&r?!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Stynki ze sterem wyglądają super! Teraz żałuję, że zamówiłem tylko w dwóch rozmiarach bo powinienem we wszystkich hehehe Twoje szerszenie skończone 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Twoje szerszenie skończone Ale sztosik! Zajebiste pasiaki Warszawskie klenie bójcie się !!! Nadchodzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Jadę ustawiać. Może jakiś filmik z pracy zapodam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 No i ustawione Cos tam nagrałem ale szału ni ma Macie tam pogląd na charakterystykę pracy minnowa 8 cm i SDR-a 9 cm.Woda na Wiśle już fajna. Czyści się z godziny na godzinę. Myślę, że jeszcze z tydzień i będzie można celowo ruszać za klenio-jaziami.Darku dzięki za miłe towarzystwo i pogawędki bez wędki https://m.youtube.com/watch?v=gKajrpvXVzY https://m.youtube.com/watch?v=4TcacElOHhw 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Jeszcz taka standardowa 8-ka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Wędki były ,ale człowiek taki zarobiony- normalnie nie było kiedy rozłożyć...Mam nadzieję ,że mało przeszkadzałem?!Zapomniałem zapytać o paniki,stynki i cieńmastery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Z Darkiem to można godzinami gadać :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) O d.pie Maryni,fakt że ma niezlą...Jeszcze tylko miesiąc i z boleniami pogadamy. Edytowane 31 Marca 2017 przez darek1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Wiadomo jesteśmy umówieni aby czas był :-) tylko ten czas... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Różaneczki 7 cm. Kilerki na grube okonie w wodach gdzie ten gatunek występuje. Mowa oczywiście o Różance Rhodeus sericeus 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) 0,6mm O takie... To sandacz ,szczupak jeszcze są z 0,5 okoń,i 0,7 troć...Rozpoznasz i zapijasz ściskając ,jak imadło do igieł chirurgicznych Z zamkniętymi oczami... W sensie w nocy bez światła.Test zniszczeniowy rwie plecinkę lub rozgina kotwice. Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 0,6mm O takie...image.jpegTo sandacz ,szczupak jeszcze są z 0,5 okoń,i 0,7 troć...Rozpoznasz i zapijasz ściskając ,jak imadło do igieł chirurgicznychZ zamkniętymi oczami... W sensie w nocy bez światła.Test zniszczeniowy rwie plecinkę lub rozgina kotwice.Kto to robi i gdzie kupię 0,7? 15-20 kg podniosę na tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Podobne do spinwala. Kto to robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Znajomy pediatra/internista doskonały wędkarz.Poznasz...Spinwal nie daje pewności zwłaszcza po ciemaku.Te są nie możliwe,jakdostałem w ręce od razu zapiąłem oczywiście oczy szeroko zamknięte!Zajefajne!Zostawić czy wywalić? Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zostaw dla potomnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Kto to robi i gdzie kupię 0,7? 15-20 kg podniosę na tym?Kupisz u mnie...Podniesiemy,zobaczymy-potem 0,8...0,9...1 itd itp Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez darek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Tak szykuję się do pierwszego w tym roku wypadu na kropki, i wpadło mi w łapy pudełko z dużymi, pstragowymi nimfami...Zwanymi potocznie skoblami Te domkowce dążę szczególnym sentymentem. Otwierały wodę w najgorsze dni 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Polecam podania jak na stalogłowe 10'-12'#6-8 linką switch...Duża sucha,nimfa(lekka/ciężka),strimek lub w kombinacji.Minimum machania,maximum łowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Darek to jest znakomity zestaw pod bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Pod pstrągi 50-80 tak samo,kto zagwarantuje?że się nie zdarzy...a drobniejsze lepiej niech się spinają...o nich się błyskawicznie zapomina.Taką dzidką można wszystko podać z góry,dołu,brodząc,zza trzcin czy buszu,strzelić z ręki,'dapping' Jedną linką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jutro znikam na dni cztery w poszukiwaniu pomorskich kropek po powrocie wysyłam zamówienia i biorę się za realizację zamówień na duże przynęty. Także z boleniowkami będzie pauza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi