darek1 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Wizzard 16 efekt imponujący...zdesperowany na przemieszanej wieloma przynętami wodzie,stukałem po dnie tonącymi gliderami,co ciekawekilka sandokanów skusiłem.Oj,przewiduje wydatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Na Szwecji jak wychodziły wieczorem jeść na płytki blat to w du...e miały gumy, tłukły jak wściekłe tylko w duże jerki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Pstrągowy killer zawisł w centralnym miejscu pracowni ...i posłużył za wzorek pod Wizardowego Trouta Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez spinnerman 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Adam,przesyłka dotarła.Super wykon.Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Miałem już nie kupować pstrągowych, ale tym nie odpuszcze. Tyle że na przyszły rok na wypad o którym Ci mówiłem . Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Wobki doszły, jak zwykle wykonanie pierwsza klasa, dzięki Adam. Byle do maja???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Adam,przesyłka dotarła.Super wykon.Pozdro. Wobki doszły, jak zwykle wykonanie pierwsza klasa, dzięki Adam.Byle do majaCieszę się. Niechaj łowią na zdrowie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Miałem już nie kupować pstrągowych, ale tym nie odpuszcze. Tyle że na przyszły rok na wypad o którym Ci mówiłem .Janek, dla Ciebie na te patagońskie kabany, to myślę, że trzeba by zrobić 9-ki i 10-ki. Sprawdzą się na bank 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Janek, dla Ciebie na te patagońskie kabany, to myślę, że trzeba by zrobić 9-ki i 10-ki. Sprawdzą się na bank Zdaję się na Ciebie, woblerów 6-7cm już trochę mam, więc coś innego na pewno się przyda, tym bardziej że jest szansa na trociuchę. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez wujek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Janek, bez kitu ale na 8-ki to wieszają się ryby 30-40 cm w Polsce; bez problemu i pewnie je atakując. Już na Dunajcu grube pstrągi przylawiane są na woblery glowacicowe. Z tego co opowiadal @Guzu, łowiąc w Pirenejach tez rzadko schodzi poniżej 11 cm. Duży pstrąg to typowy drapieżny bandyta Oczywiscie bywają okresy selektywnego ustawienia się na jeden typ pokarmu jak np. wylot Mayfly, ale zasadniczo to duzy pstrąg uwielbia grube kąski. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgadzam sie wszystkie pstragi od 35 2 gorr wyjechały mi i tez na Dunajcu na wobki 8 a nawet 10 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Wesołych Świąt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Trout w holo.Dzisiaj podkład, jutro kropy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 ...i Tajgier 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Niby tylko oko, i aż oko...Czym był by wobler bez oka? Niby ta sama przynęta, a jeden szczegół zmienia wszystko. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Banksy LB... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Mocno zleżały temat Ciężko wszystko poogarniać; priorytetem są jerki szczupakowe, bo sezon za pasem, a naciski są ogromneeee ale do majówki postaram się zrobić te pstragówki ...przynajmniej tym co zamówili Biorę się za stery 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Przyszła nowa folia od żółtków Jest moc 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Te pstrągówki z górnej foty to chyba moje. ????Ha ha ha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Pstrągówki miodzio! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Te pstrągówki z górnej foty to chyba moje. Ha ha haChyba sie Daniel będziesz musiał z Marcinkiem podzielić... Pstrągówki miodzio! Dzięks Santiago Najważniejsze, że robią zaje... robotę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) 9-ka SDR w holo, z dedykowanymi kotwicami. Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez spinnerman 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Jest wolnych kilka olivek i kilka czarnych w dobrym wyzbrojeniu. Jak ktoś chetny priv. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Jeden z podstawowych killerów. FatBoy 11 cm w wersji F i S - Okoń w holo; agresywne ubarwienie powinno działać na początku wyjątkowo zimnego sezonu Wykończone żywicą długo posłużą 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 To teraz Ty mi napisz co to za złote pisadło na grzbiecie i będziem kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi