spinnerman Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Kwita to ty możesz dostać ...za spożywanie w miejscu publicznym a marker taki; jest tego w pyte ba rynku tylko musisz sprawdzić czy twój lakier nie będzie z nim reagował . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 W miejscu publicznym to ja tylko Żerańskie Solone Dzięki, nabędę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witam, Ile waży FatBoy 11 cm w wersji F ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 40 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Kurde, @spinnerman, ale jedziesz z tematem woblery tradycyjnie klasa, wg. mnie jedne z najładniejszych na forum Wszelkie dodatki holo idealnie pasują do Twojego stylu, very goooood 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Jeden z podstawowych killerów. FatBoy 11 cm w wersji F i S - Okoń w holo; agresywne ubarwienie powinno działać na początku wyjątkowo zimnego sezonu Wykończone żywicą długo posłużą Fajne malowanie. Czy mocno się różnia pracą od pierwowzoru ? Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Kurde, @spinnerman, ale jedziesz z tematem woblery tradycyjnie klasa, wg. mnie jedne z najładniejszych na forum Wszelkie dodatki holo idealnie pasują do Twojego stylu, very goooood Dzięki. Dużo uwagi przywiązuje do kolorystyki i wszelkich akcentów. Uważam, ze odpowiednio pomalowany wobler, to połowa sukcesu Ogólnie, temat rzeka Fajne malowanie. Czy mocno się różnia pracą od pierwowzoru ?Pewnie mówisz o Sliderze Otóż moje FB, są nieco bardziej korpulentne i mają inaczej umiejscowiony balast. Nie łowiłem nigdy Sliderami, ale z tego co mówią ludzie moje FB, są dużo żwawsze, wersja F przy jednostajnym podbijaniu potrafi zejść na 1,5 m i utrzymywać się na tym poziomie niemal do łódki, natomiast wersja S świetnie sprawdza się również w trolu. Dwa lata temu w Szwecji była ekipa lowiaca Sliderami i FB. 90% szczupaków i sansaczy padło na FB, 9% na gumy i 1 % na Slidery Myślę, ze diabeł tkwił tez w kolorystyce. FB oklejane są folią Alu dającą naturalne refleksy świetlne imitujące rybę, slider to tylko matowa kalkomania . Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Czy przy wolnym trolingu wersja pływająca pracuje lepiej od Slidera? Powiedzmy tak jak Pirania Melka. Zakosy lewo prawo bez podszarpywania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Zakosy??? @godski, bez jaj. Zakosami, przy wolnym trolu to będzie chodziła nawet wyzbrojona w kotwice szczoteczka do zębów FB przy jednostajnym zwijaniu linki pracuje jak dobra sumówka Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez spinnerman 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Dzięki. Dużo uwagi przywiązuje do kolorystyki i wszelkich akcentów. Uważam, ze odpowiednio pomalowany wobler, to połowa sukcesu Ogólnie, temat rzeka Pewnie mówisz o Sliderze Otóż moje FB, są nieco bardziej korpulentne i mają inaczej umiejscowiony balast. Nie łowiłem nigdy Sliderami, ale z tego co mówią ludzie moje FB, są dużo żwawsze, wersja F przy jednostajnym podbijaniu potrafi zejść na 1,5 m i utrzymywać się na tym poziomie niemal do łódki, natomiast wersja S świetnie sprawdza się również w trolu. Dwa lata temu w Szwecji była ekipa lowiaca Sliderami i FB. 90% szczupaków i sansaczy padło na FB, 9% na gumy i 1 % na Slidery Myślę, ze diabeł tkwił tez w kolorystyce. FB oklejane są folią Alu dającą naturalne refleksy świetlne imitujące rybę, slider to tylko matowa kalkomania . Hej, Możesz rozwinąć "żwawsze" ?Nie miałem sposobności testować FB więc nie mam skali porównawczej, ale na Salmo Slider łowię od dawna i uważam je za dość żwawe. P.S. Salmo Slider to nie tylko matowa kalkomania, jest kilka kolorów w wersji holo:http://www.salmo.com.pl/slider/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Żwawsze, to żwawsze. Znaczenie słowa jest chyba jasne i zrozumiałe. Nie doszukuj się drugiego dna, bo tu go nie znajdziesz . Nie będę tu niczego udowadniał, bo i tak nikogo nie przekonam taka juz specyfika tego forum hehe Kto chce niech łowi na Slajki, kto chce na FB. Nic mi do tego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Dla mnie te dwa kolory, biją na łeb wszystkie holo, reale i inne kolorowe wynalazki. Wole mieć na łódce tylko te dwa woblery, niż sto innych a tych nie mieć. Jak mi Piotrek pokażesz wobler z masówki podobny kolorystycznie do tych FB; stawiam duże piwo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Adam bierz się lepiej do roboty????.Dla mnie te 2 kolory plus "okoń". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Hej, Możesz rozwinąć "żwawsze" ?Nie miałem sposobności testować FB więc nie mam skali porównawczej, ale na Salmo Slider łowię od dawna i uważam je za dość żwawe. P.S. Salmo Slider to nie tylko matowa kalkomania, jest kilka kolorów w wersji holo:http://www.salmo.com.pl/slider/Tylko że z tych Salmo holo ta folia szybko się odkleja (zero trwałości) te starsze były lepszej jakości a w tych nowszych to piankę paznokciem wgniatasz! zrób tak z FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Żwawsze, to żwawsze. Znaczenie słowa jest chyba jasne i zrozumiałe. Nie doszukuj się drugiego dna, bo tu go nie znajdziesz . Nie będę tu niczego udowadniał, bo i tak nikogo nie przekonam taka juz specyfika tego forum hehe Kto chce niech łowi na Slajki, kto chce na FB. Nic mi do tego.Dlaczego od razu tak agresywnie, zadałem pytanie bez doszukiwania się drugiego dna. Wstawiasz nowość podobną do innego produktu, więc nie dziw się że pojawia się pytanie o różnicę.Nie oczekuję żebyś coś udowadniał, po prostu pytam ale skoro tak stawiasz sprawę, to wybacz nie mam więcej pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Piotrek luzuj, jak chcesz poznac różnice w pracy to kup se po prostu sztukę i porównaj nad wodą. Nie musisz tez wstawiać mi w watku katalogów salmowskich, bo wiem doskonale jak wyglada slider. FB to żadna nowość bo robie go kilku ładnych lat, a w moim watku pojawiał się chyba od poczatku jego założenia. Ty jako moderator powinieneś cechować sie szczególna taktownoscią w swoich wypowiedziach, a Twój post jest tendencyjny, i po prostu niesmaczny. Ale skoro Cie uraziłem, to nie mam wiecej pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Doszukujesz się na siłę moich złych intencji, a ja na serio chciałem dopytać.Katalog wstawiłem tylko w kwestii matu. P.S. Piszę jako użytkownik nie moderator, chyba mam do tego prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Ok. Nie było tematu. W majówkę będe na jeziorze to nagram Wam filmy z pracy FB i Wizardów czyli podróbek Bustera :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 jak chcesz poznac różnice w pracy to kup se po prostu sztukę i porównaj nad wodą. Nie ma innej drogi, każde porównywanie, opisywanie i wynoszenie zalet prowadzi tylko do problemów. Nie da się opisać łowności woblera, sam się o tym przekonuję co jakiś czas, mało tego, sama praca i ruch przynęty też nie upewni nikogo w tym czy ryby będą chciały nabierać się na przynętę. Sam przyznam się, że wiele przynęt oceniłem bardzo negatywnie tylko po tym jak przeciągnąłem je w nurcie i ich ruch wydał mi się bylejaki, docelowo kilka z nich okazało się naprawdę killerami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Stynka 9 vertical. Wersje prototypowe, testowane już w Wisełce pod kątem pracy. Będą działać na bank Jeden forumowicz mnie podglądał na Spójni, to może napisze słów kilka, bo gawędziarz z niego nie lada Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez spinnerman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Ładnie jedziesz Adam :-) te 2 kolorki FB super szczególnie górny :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prus Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Chyba sie Daniel będziesz musiał z Marcinkiem podzielić... Nie ma wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Byle do maja Muszę pomysleć o większej suszarce, ale jest problem z nabyciem dobrego i mocnego silnika niskoobrotowego. Jakby ktos miał jakies namiary, proszę o info na priv. Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez spinnerman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Stynka 9 vertical. Wersje prototypowe, testowane już w Wisełce pod kątem pracy. Będą działać na bank Jeden forumowicz mnie podglądał na Spójni, to może napisze słów kilka, bo gawędziarz z niego nie lada Gadać możnaby godzinami...z pisaniem nieco gorzej,bo czasem nawiedzona klawiatura iPada pisze co chce.Stynka zwłaszcza na początku sezonu trochę boleniowy świat zdemoluje.Zostało tylko 5 dni... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ostatnia krótka seria Stynek przed sezonem. Będzie po kilka sztuk z rozmiaru. W tygodniu malowanie . Jak ktoś rzyczy sobie jakieś indywidualne kolory priv. W maju na warsztat wchodzą duże jerki szczupakowe. Będzie trochę nowości 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi