spinnerman Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 To żeś Jasiu pocieszył Chyba z tych całych planów to tylko pstrągi na Roztoczu wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ty lepiej wykorzystuj złą pogodę i myśl już o 1-o czerwcowych "nocnikach" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 To żeś Jasiu pocieszył Chyba z tych całych planów to tylko pstrągi na Roztoczu wyjdą Też się ciesze. Mam wolny czwartek piatek i szeroko zakrojone plany z których nic nie będzie ale już sie przyzwyczaiłem że maje są do dupy z boleniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ty lepiej wykorzystuj złą pogodę i myśl już o 1-o czerwcowych "nocnikach" A Ty myślisz, że co ja robię? Resztką czasu dwie 9-ki sobie na majowy Bug wydłubałem, bo teraz az do końca czerwca takie woblerki będą rządzić i nie wyobrażam sobie żeby ich nie mieć w pudełku Na pewno niewielką seryjke w maju zrobię, to jak obiecałem będziesz miał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Wizard Płoć holo.16 cm / 72 g / floating z dedykowanymi kotwicami Owner STX. Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez spinnerman 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) No do.....ś do pieca trochę tylko oko wg nie pasuje jak w FB było wkleić Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Leszczyk ma takie jak w FB Płotka ma mieć czerwone i basta ! W realu woblery wyglądają o niebo lepiej. Nie mam dobrego sprzętu do zdjęć. Np. nie mogę pokazać połysku zewnętrznej powłoki żywicy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Adam, super leszczyk i płotka "okocim" spojrzeniu tak mi się podobają że może się przekonam do jerkowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Ty to zawsze wypatrzysz nie to co trzeba... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Karaska 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Panowie nie śpimy ! Zbroimy się !!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 O rzesz! po co Ci tyle!oddaj potrzebującym połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Wojna zbrojeń! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Swoje oddaj łobuzie Widzę, że szwedzki krąpik dostał nowe zbrojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Ale podbiłeś level!!!! Pięknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Bystre oko! Gamaki 13B trzeba było zamienić czymś mocniejszym!Nie ma lipy! Owner ST46TN Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Raffaello 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Dzięki Tomy Jeszcze tylko grubszy kaliber wyzbroić i finito 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Coś im brakuje! żądeł Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Raffaello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Te są lepsze Ta płoć z poprzedniej strony jest w takie wyzbrojona i jest miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 A co Ty a Arapaimy się wybierasz? są jeszcze ST66TN.Ps-przepłaciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Łikiend czas zacząć. Szynka z dzika uduszona z cebulką + swojaczek Należało się ! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Te są lepsze Ta płoć z poprzedniej strony jest w takie wyzbrojona i jest miodzio Grubo jak na szczupaka. Moim zdaniem ST-46 wystarczy na szczupaka a tak mocno nie obciąża przynęty.Żaden szczupak nie da rady ST-46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Panie koło dzika to to nawet nie leżało! chyba że dzik od ,,Kargula&Pawlaka,, 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 No właśnie do tej coli(z foto z kotwic) czegoś mi brakowało! Smacznego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Grubo jak na szczupaka. Moim zdaniem ST-46 wystarczy na szczupaka a tak mocno nie obciąża przynęty.Żaden szczupak nie da rady ST-46.Nie o to chodzi. 58 są z grubszego drutu, nie tną ryja i jest mniej spadów. Przy przynęcie 70+ g, waga kotwicy +- kilka gram nie ma znaczenia, no chyba, że chcemy wyważyć suspendinga, to i owszem. Panie koło dzika to to nawet nie leżało! chyba że dzik od ,,Kargula&Pawlaka,, Chłopcze, szyneczka w grudniu 2016 strzelona No właśnie do tej coli(z foto z kotwic) czegoś mi brakowało! Smacznego!Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi