spinnerman Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Sławek, jeszcze trumny z kieszeniami nikt nie wymyślił Na coś ten hajs trzeba wydawać hehe Edytowane 25 Maja 2017 przez spinnerman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) http://zmniejszacz.pl/galeria/59273960822e8/bez-nazwy nie do spięcia Edytowane 25 Maja 2017 przez spinnerman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Jak tam moje? Masz jakieś fotki? Zegar tyka... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Spoko, wyrobie się. Twoje już schną. Jutro wrzucę fotkę . Dzisiaj makrelki poszły do wędzarni hehe 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Dajesz do pieca z tymi Jerkami ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 To już Danel takie przygotowania pod żarnowieckie sielawowe mamuśki. Lubią chrupnąć taką niebieską, tłustą makrelkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Dwa bliźniaki zdjęte z przykosy na płotkę (chyba najmniej znany wobler Adama) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Dobry wobler. Ludzie wciąż o niego pytają. Mój Ojciec przez cały sezon łowi szczupaki tylko na ten jeden wobler ...i piękne klenie na Bugu. Może kiedyś do niego wrócę i zrobię większy model typowo pod szczupaki. Tak z 10-12 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Jak tam moje? Masz jakieś fotki? Zegar tyka... . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Nowy design GT. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Jadę z RapMasterami.wobler bez którego nie ruszam się na wiślane Rapy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Super.Dziś urwałem 2szt ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Cześć Adam. Poniżej zlepek paru zaporowych kolegów z pierwszego normalnego wypadu (dłuższego niż godzinę). Wszystko działa jak należy, Panic, Stynka i ten jeden na focie- Pencil Dog, tak chyba się nazywa. Jak się zrobiła fala to surfował jak Kelly Slater i waliły w niego jak wściekłe. Może kiedyś byś odnowił konstrukcję? Na flautę przydałoby się coś delikatniejszego w pracy... Tomek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Kurde Tomek musisz mnie podszkolić z tych jeziorowych rap. Ostatnio gadaliśmy nawet z @Wujkiem, że trzeba dobrać się do tyłków zegrzynskim Bolkom .A swoją drogą, to jak zwykle kosisz niemiłosiernie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Nowy design GT. I własnie te dwa kolory w wersji wolno tonącej będę testował na Kallso. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Kurde Tomek musisz mnie podszkolić z tych jeziorowych rap. Ostatnio gadaliśmy nawet z @Wujkiem, że trzeba dobrać się do tyłków zegrzynskim Bolkom .A swoją drogą, to jak zwykle kosisz niemiłosiernie Jak przyjdą lipcowe upały, dzwoń, pakuj ponton, przyjezdzaj przed świtem i polecimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Mam Adaś to o czym dzisiaj rozmawialiśmy. Dostaniesz jak wrócę z SE... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Nooo, takie kotvice to ja rozumiem ? Tego Wizarda proponuję wyzbroić w 2/0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Nooo, takie kotvice to ja rozumiem ? Tego Wizarda proponuję wyzbroić w 2/0 Zrobione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Panic 8 pustynna burza na zamówienie szpenia od głębokiego łowienia wiślanych bolków.Tomku udało się upchnąć Pb jak chciałeś. Z kotwicami będzie jakie 17 g, i mocne lusterko Edytowane 9 Czerwca 2017 przez spinnerman 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zapowiadają się bardzo fajnie Adamie. A skoro będą jeszcze lotniejsze to super.Czekam na dalsze info z postępu prac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Tak to Leszku by wyglądało wstępnie ...chyba sierpniowe kabany powinny to wąchać 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Kiryski monster spiżowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Fajne, co? Facet zęby zjadł na pstrągach. Ja bym na to nie wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Nadejszła wiekopomna chwila W końcu chwila oddechu od dużych jerków i boleniowek, to może w końcu dostaną te stery Kto zamawiał może się zgłaszać. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez spinnerman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi