spinnerman Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) A miała być taka piękna niedziela... 80-ka przewaliła się przy odhaczaniu w podbieraku i se połowilem. ...i jeszcze te kolejki na SORze K...WA!!! Edytowane 11 Czerwca 2017 przez spinnerman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Złośliwa rybka była.Mogę tylko współczuć ,nie wiem co gorsze, czy sam fakt że kotwica się wbiła, czy oczekiwanie na sorze. Kiedyś widziałem człowieka jak czekał na przyjęcie ,z obciętym palcem, który miał ze sobą ,wiadomo każda sekunda się liczy ,a on tak czekał i czekał aż się nie doczekał.Jeszcze z tego co widzę w bardzo nkefortunym miejscu kotwica utkwiła ,Poprostu czort karty zdawał. Oby wszystko było Ok i kolejka była mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Spoko! Wracam do gry Dzieki Mario za dobre słowo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Kotwa nie utknela w jakims mega niebezpiecznym miejscu jak oko czy cos. Najlepiej bylo by przebic grot po drugiej stronie, odciac i po sprawie. Z wedkowania bym nie rezygnowal a juz na pewno nie siedział w kolejce... PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Witaj w klubie!!!! , też już parokrotnie zakolczykowałem. PS: najczęściej przy boleniowaniu i szczypakowaniu jerkami się to zdarza . Edytowane 11 Czerwca 2017 przez miramar69 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Gdyby nie zadziory to problem w zasadzie by nie istniał a tak co jakiś czas niestety Sam też stosuję metodę Macieja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Wędkarstwo to jednak niebezpieczny sport ja przez 7 lat łowienia tylko raz dałem się zakolczykować i to na szczęście mikro twisterem na główce jiggowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Kto mieczem wojuje , ten..................... Przy boleniach to norma, szczupaki z jerkami - zdarza się często , przy sumowaniu to przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Witaj w klubie!!!! , też już parokrotnie zakolczykowałem. PS: najczęściej przy boleniowaniu i szczypakowaniu jerkami się to zdarza .Czy ja dobrze widze? Double hook up? jestes pro Pride kiedys wyczytalem, ze w stanach wedkarstwo ma najwieksza smiertelnosc ze wszystkich sportow. Przewyzsza nawet sporty ekstremalne. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Miałem jeszcze kiedyś jerka z kotwicami nr 2 w lewym mięśniu policzkowym............ a że twarde jak kamień , to znajomy kombinerkami nie bardzo mógł poradzić, ale w końcu przebił na wylot , obciął grot i wyrwał .TO DOPIERO BYŁA JAZDA !!!Jak znajdę zdjęcie to wstawię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Kurcze felek,ale zapięte idealnie tutaj jest fajny filmik odnośnie Waszych sytuacji Panowie z filmiku też radzili sobie kombinerkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Spoko. Już wynagrodziły ból i cierpienie Też dobry klamot Edytowane 11 Czerwca 2017 przez spinnerman 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 .............. ale fajny FACULEC 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Fajny :-) ale opatrunek to Ci dali jak po amputacji jakiejś :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 11 Czerwca 2017 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Melka sposób znany i stosowany; przez chirurgów tez, ale w tym przypadku grot wszedł pionowo i zatrzymał się na kości wiec nie było jak go przekręcić. Trzeba było naciąć skalpelem i wyszło jak z masła Nie takie kotwy się miało hehe np. Alga 3 w pięcie, to jest dopiero sranie z bólu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Panowie mam złe wieści. Tomy porzuca produkcję gum, woblerów i innego świństwa, sprzedaje katakumby i przenosi się na Alaskę z zamiarem dożywotniego uprawiania flyfishingu Zestaw much ode mnie na nową drogę życia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Chyba prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Panowie mam złe wieści. Tomy porzuca produkcję gum, woblerów i innego świństwa, sprzedaje katakumby i przenosi się na Alaskę z zamiarem dożywotniego uprawiania flyfishingu Zestaw much ode mnie na nową drogę życia sprzęcior już naszykowany.Właśnie linkę nawinąłem Edytowane 14 Czerwca 2017 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Coś na głębsze mety 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Te dwa miszcze jutro zabieram na łajbę Wystarczy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Dwa rzuty i up....sz i do dumu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Mam odczepiacz na krowim łańcuchu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Mam odczepiacz na krowim łańcuchu Też kiedys mialem odczepiacz Na mocnej lince...Jak wjechałem na Ebro w zatopiony sad to skończyło się na ucięciu linki odczepiacza.Tak ugrzązł wobler w drzewie. A wobler na zestawie sumowym.Z pewnymi podwodnymi meblami się nie wygra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Daniel, jaja se robię rzecz jasna Nigdy nie uzywalem żadnych odczepiaczy, i nie mam zamiaru. Jak dla mnie, wobler po użyciu odczepiacza nadaje się na śmietnik.Straty muszą być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 W końcu zaimpregnowalem blacik. Warto to zrobić, bo nie przykleja się wszystko i nie brudzi np. farbami tak jak lite drewno.Polecam ten olej dostępny w Ikei 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi