Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Złośliwa rybka była.Mogę tylko współczuć ,nie wiem co gorsze, czy sam fakt że kotwica się wbiła, czy oczekiwanie na sorze. Kiedyś widziałem człowieka jak czekał na przyjęcie ,z obciętym palcem, który miał ze sobą ,wiadomo każda sekunda się liczy ,a on tak czekał i czekał aż się nie doczekał.Jeszcze z tego co widzę w bardzo nkefortunym miejscu kotwica utkwiła ,Poprostu czort karty zdawał. Oby wszystko było Ok i kolejka była mała.

Witaj w klubie!!!! ;) :) , też już parokrotnie zakolczykowałem.

PS: najczęściej przy boleniowaniu i szczypakowaniu jerkami się to zdarza ;) :) .

Czy ja dobrze widze? Double hook up? :D jestes pro :)

Pride kiedys wyczytalem, ze w stanach wedkarstwo ma najwieksza smiertelnosc ze wszystkich sportow. Przewyzsza nawet sporty ekstremalne.

Pozdr

M

Miałem jeszcze kiedyś jerka z kotwicami nr 2 w lewym mięśniu policzkowym.

........... a że twarde jak kamień , to znajomy kombinerkami nie bardzo mógł poradzić, ale w końcu przebił na wylot , obciął grot i wyrwał  ;) .

TO DOPIERO BYŁA JAZDA !!!

Jak znajdę zdjęcie to wstawię.

• Like 1

Melka sposób znany i stosowany; przez chirurgów tez, ale w tym przypadku grot wszedł pionowo i zatrzymał się na kości wiec nie było jak go przekręcić. Trzeba było naciąć skalpelem i wyszło jak z masła ;)

Nie takie kotwy się miało hehe np. Alga 3 w pięcie, to jest dopiero sranie z bólu :)

• Like 1

Panowie mam złe wieści. 

Tomy porzuca produkcję gum, woblerów i innego świństwa, sprzedaje katakumby i przenosi się na Alaskę z zamiarem dożywotniego uprawiania flyfishingu  :rockon:

Zestaw much ode mnie na nową drogę życia  :D

:D sprzęcior już naszykowany.Właśnie linkę nawinąłem ;)

post-46714-0-36568000-1497431710_thumb.jpgpost-46714-0-75143500-1497431713_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Mam odczepiacz na krowim łańcuchu :D

Też kiedys mialem odczepiacz Na mocnej lince...

Jak wjechałem na Ebro w zatopiony sad to skończyło się na ucięciu linki odczepiacza.

Tak ugrzązł wobler w drzewie. A wobler na zestawie sumowym.

Z pewnymi podwodnymi meblami się nie wygra ...