spinnerman Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 To są duże zabawki, dla dużych chłopców, a nie jakieś tam boleniówki - ch...ki 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Pikne, to chyba 15 ,napis to Poprostu miazga ,muszę popatrzeć jakie kolorki robisz i się skuszę ,lubię mieć wyjątkowe przynęty, a te twoje właśnie takie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Nie mylić z Busterem, te są sporo większe tu i tam. 16 cm przy 85 gramach i wolno tonące. Praca miażdży. Jak nie będzie na Żarnowcu fali, to nagram filmik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 No podpis zaiste waćpanie wysublimowany ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Takie tam bazgroły na eksport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Kiedyś próbowałem podpisywać ładnie woblery ale przy Twoich "bazgrołach" to ja mogę sobie recepty wypisywać :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Myślę, że najważniejsze jest opisywanie jerków pod względem gramatury i stopnia pływalności. To naprawdę ułatwia życie; szczególnie jak w skrzynce wisi 100 czy więcej woblerów. Chyba wszystkie swoje duże jerki będę w ten sposób opisywał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Mam nadzieje że to moja makrela :wub: :wub: :wub: :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Bajka Panie jak już wziąłeś się za tak wielki kaliber to teraz czekamy na jakieś kleniowe bączki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zęby byś na niej połamał :D Proponuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Bajka Panie jak już wziąłeś się za tak wielki kaliber to teraz czekamy na jakieś kleniowe bączki Jakbym łowił klenio-jazie to pewnie jakieś pchełki bym robił. Kiedyś jako młody chłopak jak latałem po Bugu za kleniami, zrobiłem sobie z balsy takie właśnie bączki jakie teraz wszyscy stosują. Nie miałem wtedy zbyt dużego pojęcia o zasadach rzadząchych się przy poszczególnych konstrukcjach, i pamiętam, że uderzyła mnie niezwykła prostota wykonania takiego woblerka, a za wzór służyło mi jedynie zdjecie takiego malucha zamieszczone w jakimś niemieckim czasopiśmie wędkarskim, czy katalogu który kupiłem na jakimś bazarze we Wrocławiu. To były jeszcze czasy kiedy WW trzeba było prenumerować albo mieć chody w kiosku RUCH Po kilku latach Jacek Kolendowicz trzy czy cztery lata z rzędu miał Spinningowego MP na takie wobki... Nie wiem, podejrzał u mnie czy jak Edytowane 29 Czerwca 2017 przez spinnerman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Dochodzenie do wszystkiego samemu musiało mieć swój urok ja startowałem z woblerami w dobie internetu, więc miałem wszystko jak na talerzu. Chociaż i tak trzeba było swoje wystrugać żeby w miarę ogarnąć temat i zrozumieć podstawowe zasady rządzące woblerem. A propos Jacka Kolendowicza to niezły zbieg okoliczności, czytając Twojego posta, zastopowałem jego filmik na yt o łowieniu okoni na gumową żabkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Tak, to były super czasy. Pierwsza wędka węglowa, pierwszy Aero GT z dragiem, ależ to był kosmos!!! Ta adrenalina, odkrywanie nowych przynęt... woblery, gumy, cykady. Kurde, jak tak sobie to wszystko przypomnieć, toż to... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zęby byś na niej połamał :D ProponujęZ ryb to ja wolę ,,walenie,, a na deser dzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Dobry dzik nie jest zły heheCierpliwosci dostaniesz swoją 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Adam też bym chciał jedną taką Makrelę na wyjazd do Finlandii... Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider 84 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Bardzo smakowicie wyglądają twoje makrele , mają szczęście że nie lubię zjadać ryb bo w innym przypadku zostały by pożarte W podobny sposób jak to zrobiły moje bolenie z twoimi PANIKAMI.Jak zawsze genialne wykonanie i dbałość o detale o pracy już nie wspomnę !!!!!! . Kapitalna robota POSEJDONIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider 84 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Mam tylko nadzieje ze coś z twojego wykwintnego arsenału trafi tez i do mojego pudełka ŻYJE nadzieją że stanie się to jeszcze w tym roku, mistrzu Piany!!!!!!!! hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Ostatnie sztuki na Żarnowiec dosychają. Zbroić będę chyba już na łajbie W tygodniu padła ryba 128 cm. Oj działa to na wyobraźnie, działa Od jutra ataken )) Youhuuuu )))) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Czemu ja jeszcze Twoich jerków nie mam? Wyglądają przekozacko! Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 W tygodniu padła ryba 128 cm. Oj działa to na wyobraźnie, działa Widziałem na fb niezły kaban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Miał k... łowić pstrągi, a co łowi? ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Wszystko! Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Miał k... łowić Robi co może..Z pustego to i Salomon nie maleje .;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Widzę, że się nudzicie My niestety też O 5 rano, była już taka fala, później niemal szkwał. Na trzech były dwie ryby. Jeden spad u Adama, i jedno wyjście do mojego FB przy lodzi. Cali mokrzy wróciliśmy do przystani. Teraz wiatr w porywach do 75 km/h uniemożliwia wypłynięcie Czekamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi