Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny marmurek ,taki to już trochę potrafi potargać sprzętem.

Oj potargał, potargał, bo wyjechał na dwu metrowy kijaszek do 17,5 g z plecionką 0,14 mm :blink:

Bo, to miał być Bolek hehe Dobrze, ze wożę ze sobą dwa kije. Jak zorientowałem się, ze to nie bolki w użycie poszedł patyk do 40 g i było już zdecydowanie lżej ;)

A to nie Ty się wieczorkiem na rafkę wpakowałeś tak że na wiosłach cofać musiałeś? :P

Piękny sumek, gratulacje :) Też na PanicZ?

To nie ja  :ph34r:

Dzieki. W sumie padły trzy ryby. Dwie na PanicZ 9 cm, jedna na 10 cm. Dwa podobnej wielkości jak na foto, jeden około 180-190 cm. Niestety ta ryba po dopłynięciu do brzegu w celu podebrania resztką sił wjechała w jakieś przybrzeżne korzenie i zaparkowała na amen. Mój błąd  :whistling:

Wkrótce foty  B)

• Like 2

Co pojedzie to wytarmosi jakiegoś kabana i to na swojaki :)

Janek co Ci będę mówił. Sam wiesz, ze jak swojak dobrze dopracowany do wody, to nie ma ch... we wsi, że będzie kosił  :D

Już wcześniej mówiłem, ze wszystko będzie je wąchać  :P

Przedwczoraj wziąłem na łajbę szwagra z dzieciakiem i tez dwie ryby w granicach 150 wyjechały na Paniora 10 cm. Chłopaki nawet filmik se nagrali  ;)

https://m.youtube.com/watch?v=Rn4xO8xCxr4

https://m.youtube.com/watch?v=-KUAYxgu27g

Edytowane przez spinnerman
  • Like 4

• 2 tygodnie później...