guciolucky Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Klamoteusz, fajny spasiony drań. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 No, w końcu dotarły. Można zbroić mniejsze sandaczówki Tych już wąsaty nie rozegnie, najwyżej połamie Zastanawiam się tylko dlaczego są niedostępne na naszym rynku ??? Jak ktoś chętny na naklejki to priv. Dorzucę do wysyłki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Cześć i czołem Adam a widziałeś te ? http://jerkbait.pl/topic/95349-s-kotwy-k%C3%B3%C5%82ka-oczy/ zamówiłem sobie 6-tki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 No, w końcu dotarły. Można zbroić mniejsze sandaczówki Tych już wąsaty nie rozegnie, najwyżej połamie Zastanawiam się tylko dlaczego są niedostępne na naszym rynku ??? Jak ktoś chętny na naklejki to priv. Dorzucę do wysyłki gdzie zamawiałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Cześć i czołem Adam a widziałeś te ? http://jerkbait.pl/topic/95349-s-kotwy-k%C3%B3%C5%82ka-oczy/ zamówiłem sobie 6-tki ?Miałem w rękach ale nie stosowałem . Robią wrażenie pożądnych i mocnych. Bardzo podobne do oryginału. Ciekawe jak w praniu ? gdzie zamawiałeś ? hobbysource_4u eBay USA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Miałem w rękach ale nie stosowałem . Robią wrażenie pożądnych i mocnych. Bardzo podobne do oryginału. Ciekawe jak w praniu ? hobbysource_4u eBay USA Ehhh. Szkoda że nie zgadalismy się wcześniej to przesyłka byłaby na poł [emoji6] Edytowane 26 Lipca 2017 przez ptr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Przesyłka jest na poziomie PP, więc warto ...a jak poszukasz to można znaleźć za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Pisałem w tym sensie, że też zamawiałem u gościa ale moje zamówienie jeszcze nie dotarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Wczoraj pokonany, dzisiaj wygrany Silne te rybska teraz są ...jak ja kocham sam sobie robić foty... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Grtulacje ! na sandaczowy model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Tak. Z półtora metrowej wody. Żerował na uklei 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 dał emocji i radości na nowych kotwiczkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 ze sterem SDR ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 ze sterem SDR ? Nie, ze standardowym, a i tak kij unosiłem dosyć wysoko, bo ryba cedziła ukleje pod samym brzegiem i tam nastąpiło branie.Ukleja niestety już kończy tarło i szykuję sobie coś głębiej schodzącego Na korpusie Roach takie sumóweczki będą grane. Stelaż 1,2 mm, ster 3 mm, myślę, że wytrzyma każdego byka Ostro lusterkuje szarpiąc szczytówą. Powinien robić robotę. W planie jeszcze wersja 9 cm Te ryby potrafią uzależnić . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Fajne, ale powiedzmy sobie szczerze. Czas na PanicZ Magnum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Jest takowy 14 cm heheRobiłem je swego czasu z klasycznym sterem i fajnie kosiły szczupaki. Może faktycznie warto pokusić się o wersje SDR 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Jest takowy 14 cm heheRobiłem je swego czasu z klasycznym sterem i fajnie kosiły szczupaki. Może faktycznie warto pokusić się o wersje SDR Ładny [emoji4] niestety w mojej głowie juz coś się urodziło także chyba będziesz miał zajęcie [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Piękny! widzę że prace na woblerami nie ustają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Tia, nad pstrągówkami właśnie ślęczę zamiast nad Wisełką siedzieć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Ale nad Wisłą takiego stadka nie spotkasz Edytowane 30 Lipca 2017 przez Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Tia, nad pstrągówkami właśnie ślęczę zamiast nad Wisełką siedzieć Z jednej strony ciesze się ale z drugiej współczuję [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Zrób paniczka 15cm susp do twitcha na szczupce z Boren 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Ach ta klęska urodzaju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider 84 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Rewelacyjna rybka moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 No, i połowione Pomalutku wracam w normalny klimat, na normalne ryby W łikiend desant na Wisełce 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi