dropek96 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Ile paczka takich kotwic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Jeżeli pytasz o Ownery, to st46 10 $, st56 11 $. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Tak se siedzę, wklejam stery i wspominam; ile fajnych ryb padło w tym sezonie na ten prosty model w klasycznym malowaniu...? Jak dla mnie klasyka wielkorzecznego spina 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Pstrągóweczka....taka pod siebie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 I cierniczki....też pod siebie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Bajozo ,zarówno pierwszy samotny ,jak i parka .Ciekaw jestem czy sprawdziły by się na Porze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Bajozo ,zarówno pierwszy samotny ,jak i parka .Ciekaw jestem czy sprawdziły by się na Porze.Niebawem się dowiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Rzeka jest mocno zarośnięta ,to tak w skrócie ,kolega był niedawno .Rozumiem że się wybierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Końcówkę chcę tam zrobić. Ciągnie na stare śmieci Znam odcinki gdzie nie zarasta tak mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Cierniki jakby to powiedział pewien kolega skur....skie Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Bajozo ,zarówno pierwszy samotny ,jak i parka .Ciekaw jestem czy sprawdziły by się na Porze. Takie jasne duszki mogą się sprawdzić na Porze. Pięknie chodziły na pewnej rzece południa, gdzie kolor wody i podłoże są bardzo podobne 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Chyba przestanę nazywać te wobki " sandaczowymi " 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Ale zdecydowanie można je nazwać łowne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Był jeszcze ładny strzał na testowego Roach. Ale jak to testowy, wobler wyzbrojony był w badziewne kotwice i pierwsze przytrzymanie ryby uciekającej z kantu kosy w nurt skończyła się rozgięciem. Drobne ryski na grzbiecie nie pozostawiają wątpliwości, ze był to też wąsik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Przegladając stare zdjęcia natknąłem się na sumka sprzed kilku lat złowionego właśnie na Roach lecz w klasycznej wersji ( nie SDR , wtedy takich nie robiłem ). Całkiem o tym zapomniałem, a jak widac wobek ma sumowy potencjał Może jak będzie czas, w przyszłym sezonie popracuję nad tą konstrukcją w wersji pod sumka. Wobek dobry jest do łowienia z ręki, z racji niewielkiego oporu przy pięknym, obszernym lusterkowaniu. Taki krąpiczek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Taka mała nowość. Stynka Vertical.Trzy wielkości - 7, 8, 9 cm i wagowo 10, 12, 14 g.Świetnie wyważone; nie koziołkują i ładnie latają; tez z racji bardzo wąskiej bryły i skupionej masy.Praca - drobna, z pięknymi odskokami przy podbiciach.Kilka sztuk trafi na giełdę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Takie na szybko RM 10 w holo na głębokie, jesienne rapy se strugnąłem Jeszcze nad wertykalną Stynką 10 się zastanawiam może robić robotę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ostatnio byłem w oceanarium, gdzie jedno z akwarii miało 8,5 m głębokości. Na takich głębokościach czasami łowi się na Wiśle sumy, sandacze... Z tym, ze Wisła to nie akwarium ze stojącą, przejrzystą wodą Dopiero jak stanąłem przy tej miarce, zacząłem sobie wyobrażać i uzmysławiac co dzieje się z takim 10 cm woblerkiem w takiej otchłani wody i jakie szanse ma drapieżnik na namierzenie naszej przynęty 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Tiger w dwóch odsłonach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Są fajne ale Ja czekam na swoje ,aby móc pognębić szczupaki ,podejrzewam że skutecznie.Wykonanie jak zwykle Top ,to tak jakby każda przynętą miała być kolekcjonerska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Dzięki Mariuszu No, to ustawiamy Pierwsze w tym sezonie sandaczówki i ostatnie pstrągówki Przydało by się jakieś towarzystwo, bo pewnie do obiadu zejdzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Tematy szczupakowe się realizują. Do tygodnia powinny zejść W kwestii jerków zamówień póki co nie przyjmuję Chiba, że na przyszły sezon ))Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Coś na czystą, jesienną wodę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Ale moje zamówienie zrealizujesz, liczę na to .Efekty powinny być zarąbiste .Jerk z ostatniego zdjęcia idealnie trafia w mój gust. Jest mega kosa, szczerze. Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Jasne ! Pozostałe z maja i czerwca też Niestety trochę tego jest, a łowić też kiedyś trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi