MARIUSZ 69 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Jasne ! Pozostałe z maja i czerwca też Niestety trochę tego jest, a łowić też kiedyś trzeba.Ciesze się ,łowić ta ja też lubię często i długo ,a jeszcze jak mam dobre przynęty to przyjemność jest podwójna .U mnie sprzęt w gablotach nie leży a przynęty kurzu nie zbierają. Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez MARIUSZ 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Tematy szczupakowe się realizują. Do tygodnia powinny zejść W kwestii jerków zamówień póki co nie przyjmuję Chiba, że na przyszły sezon ))Pozdro. Adaś, rozmawiałem z paroma mamuśkami i przekazałem im Twoją decyzję.Powiedziały, że wpadną do Ciebie i masz wpier....l Tak im smakują Twoje wyroby: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Hehe, złe mamuśki To ten jerk, co go z suszarki zgarnąłeś w pół roboty Jak będziesz się do mnie wybierał, to go przynieś; dostanie pidżamkę z Envirotexu i żadne mamuchy mu nie będą straszne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) OK. To lepiej schowaj suszarkę bo znowu coś Ci podwędzę ;-)))) Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez bartolo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Takie proste, wręcz chamskie malowanie Robię kilka sztuk, bo działa. Na Ż na Wizarda w takich barwachw trzech kolejnych rzutach zdjąłem trzy szczupaki. Niestety, po powrocie wobler odrazu został zarekwirowany przez jednego z uczestników wyprawy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Coś na czystą, jesienną wodę Rób, rób . Może znajdą się ze dwa dla mnie do kupienia co bym nie musiał sepić na łodzi. Tego ze zdjęcia musze mieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Jasiu, moje pudła stoją dla Ciebie otworem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Podkład pod hologramowe okonie. Malowanko które w tym sezonie darzyło fajnymi rybkami 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) Jasiu, moje pudła stoją dla Ciebie otworem Najbardziej romantyczna rzecz jaką może powiedzieć spiningista :D Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez Epidares 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Jasiu, moje pudła stoją dla Ciebie otworem Prawie się podnieciłem, a orgazmu dostanę jak złowię metrówkę W boju coś Ci tam pewnie ukradnę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Hehehe, a miałem napisać " kuferek " . Dopiero były by skojarzenia... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Okonie po klarze. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zajebiste który mój? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) A które moje????☺ ,coś czuję że będą wcześniej niż pierwotnie zakładałeś. Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zajebiste który mój? Nie da rady Panie Może z ploteczek coś zostanie ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Nie da rady Panie Może z ploteczek coś zostanie ... To był żarcik ,mam ich już sporo czekam tylko na makrele 16cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider 84 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Czekaj bracie czekaj ja tą makrele będę miał pierwszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 No, to problem pękania sterów przy późnojesienny sandaczowaniu chyba mamy z głowy Woblery do zadań specjalnych typu sumówki, brzanówki etc. też będą wyposażane w alustery.Pozostaje dobrać odpowiedni klej i można ruszać z pierwszą partią sandaczowek.Jak by ktoś pytał, zlecenie wykonał niezawodny Konrad K. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 A nie lepiej poliwęglan nie łamie się i można formować na zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Już czekam na następną partie sandaczówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 A nie lepiej poliwęglan nie łamie się i można formować na zimno No, standardowo stosuje się poliwęglan . Niestety przy minusowych temperaturach potrafi pękać. I tak naprawdę nikt nie wie dlaczego, chociaż teorii jest bez liku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Kolejne szczupakowe tematy się realizują.Ten śledź powstał z myślą o mamuśkach z Rugii. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem w październiku osobiście dam im go powąchać Długość 20 cm, waga 60 g.Praca MIAZGA ! Zaraz wrzucę jakiś filmik Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez spinnerman 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Podkład muzyczny ''primo sort''.Ogonki wymienne będą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi