spinnerman Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Podkład muzyczny ''primo sort''.Ogonki wymienne będą ? Hehe dzięki radio tam gdzieś rzępoli )) Tak, ogony wymienne wedle uznania. Wobler równie dobrze lusterkuje z ogonem np. twisterowym. Jeszcze zastanawiam się czy zrobić na wkręt, czy prościej jak w przynętach amerykańskich trzpień z drutu i Super glut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 No szczęka mi opadła piękna praca jak i sama rybka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Dzięki Nie wiem dlaczego na YT obraca mi i robi taki wąski ekran ??? Wcześniej tego nie było. Nagrywam iPhonem 7. Ma ktoś jakiś pomysł jak to obrócić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Może to zależy od jakości rozdzielczości.Zerknij tu https://support.google.com/youtube/answer/6375112?hl=pl Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Tłuste bolki tez nie powinny omijac pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Szczupakowe cukierki Niezwykle prosta, skuteczna i uniwersalna konstrukcja 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Fajne cukierki ,szczupale będą przegryzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Hehe dzięki radio tam gdzieś rzępoli )) Tak, ogony wymienne wedle uznania. Wobler równie dobrze lusterkuje z ogonem np. twisterowym.Jeszcze zastanawiam się czy zrobić na wkręt, czy prościej jak w przynętach amerykańskich trzpień z drutu i Super glut Wkręt. Można kombinować z ogonkami i zmieniać głebokość pracy jak w Hard Eel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Adam mam być szczery? według mnie dupy nie urywa! przy takim kopycie zwykła deska będzie się kolebotać na boki! możesz się na mnie obrazić ale już lepszego wabika jak Fafboy 11cm (wizarda jeszcze nie przetestowałem ) to Ty chyba nie wymyślisz!FatBoY NO1 !!!!!!!!!!!!!! na Pajki i sandacze też go lubią! nie kombinuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Adam mam być szczery? według mnie dupy nie urywa! przy takim kopycie zwykła deska będzie się kolebotać na boki! możesz się na mnie obrazić ale już lepszego wabika jak Fafboy 11cm (wizarda jeszcze nie przetestowałem ) to Ty chyba nie wymyślisz!FatBoY NO1 !!!!!!!!!!!!!! na Pajki i sandacze też go lubią! nie kombinuj! Ty nie pij tyle tego bimbru, bo ci mózg wypala Akurat, to nie ogon powoduje, że wobler się kołysze, bo kołysze się również bez ogona; może nawet mocniej Ta konstrukcja ma imitować śledzia, sielawę etc. i taka oszczędna praca korpusu ma być i tyle Nie chcę wyprzedzać faktów, ale myślę, że wobler będzie robił bardzo dobrą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Adam mam być szczery? według mnie dupy nie urywa! przy takim kopycie zwykła deska będzie się kolebotać na boki! możesz się na mnie obrazić ale już lepszego wabika jak Fafboy 11cm (wizarda jeszcze nie przetestowałem ) to Ty chyba nie wymyślisz!FatBoY NO1 !!!!!!!!!!!!!! na Pajki i sandacze też go lubią! nie kombinuj!Nie oceniaj przynęty po krótkim filmiku, łowisko zweryfikuje czy przynęta jest skuteczna czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Adam, jak on tak faktyczie sam zasuwa, to potestuj na większych sandaczach.Możesz paru Szwedów zaskoczyć na szkierach albo na Mjorn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Kilka nie na sledzia udekoruj, tylko pomaluj na szczupaczka. Patrzc z gory, sposob poruszania przypominal mi szczupaki na plytkim tarlisku... PS.Jak masz wersje drewniana (...), to podeslij na tablice Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zastanowię się. Matka jest tylko jedna mozna gdzieś oblukać tą Twoją tablicę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Cześć Adam pierwsze wyjście na bolenie od niepamiętnego czasu i zameldował się bolek na twojego rapmastera. Brakowało już mi tego strzału i odjazdu srebrnej torpedy ,czas pozwiedzać rewiry Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez siwek219 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 No i pięknie Robercik Jak za starych, dobrych czasów Świetna fota. Tak trzymaj Brachu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Pierwsza od 100 lat...Takich rzeczy jednak się nie zapomina... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Pikna ile waży .Na jakim haku ukręciłeś ? ,ale widzę że to raczej pod pstrąga ,białoryb odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Hak Partridge CZ nr 6, kask wolfram, podbita z letka Pb 0,7 Taki skobel na dunajcowe banie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Człowiek orkiestra ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prus Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 a jednak kopytko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Druga miejscówka i piękny, terytorialny strzał fajnego samczora z rynienki pod olchowymi nawisami.Zapowiada się ciekawie Pozdrawiam z... rzek pstrągowych 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Łowienie łowieniem, ale ciepła micha raz dziennie musi być a żeby nie tracić czasu na jeżdżenie po knajpach, to załatwiam to tak Kto mnie zna, ten wie, ze na wyjazdach nie ma mientkiej gry Jak narazie dzień uważam, za udany choć niefartowny. Padło kilka rybek i fajnie współpracują ale spadły dwie 50-ki. Jedna zaraz po braniu, druga po ostrym odjeździe na hamulcu zakończonym piękna świecą. Nie lubię łowić woblerami żyłką ale plecionka przy bez zadziorowych kotwiczkach to porażka a i bym zapomniał o 70 cm szczupaku który miał być nowym Pb pstrąga i poszedł przy podbieraku z łownym wobkiem Zobaczymy jak na wieczorowym będzie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Szkoda woblera i pstragów.W sobotę przy pstrągowaniu ok. 35 cm "zielony" tak łyknął Twojego wobka, że tylko ster mu wystawal [emoji6] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Super! czekamy na więcej soczystych relacji z nad wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi