Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie niezawodna starsza,wygrzbiecona 8 zawsze coś przyniesie ...

River chyba?!

Sum,sandacz,szczupak,boleń,okoń,krąp(w pysku) po prostu wszystkim smakuje ;-)

Wczoraj wąs i dwa krokodyle...

Edytowane przez darek1

Tylko własne wyroby? Odważnie, ale może i słusznie. Prawda taka że jak zejdziesz nimi na odpowiednią głębokość to wystarczy. Zrób w malowaniu makreli, powinna robić robotę i coś GT. Ja biorę więcej, ale gumy 20-25 i jerki 15+, no może sliderem 12 porzucam trochę. 

• Like 2

Z pstrągów wróciłem dwa dni wcześniej od planowanego terminu. Nie chciało mi się już o tym pisać, bo... poprostu już mi się odechciało :(

jednak dzisiaj nie wytrzymałem i wylałem z siebie kilka łyków goryczy której nałykałem się nad brzegiem jednej z najlepszych onegdaj rzek pstragowych w Polsce.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1935372233344486&id=1660200300861682&comment_id=1935428346672208&notif_t=feed_comment_reply&notif_id=1504164510758375&ref=bookmarks

Z pstrągów wróciłem dwa dni wcześniej od planowanego terminu. Nie chciało mi się już o tym pisać, bo... poprostu już mi się odechciało :(

jednak dzisiaj nie wytrzymałem i wylałem z siebie kilka łyków goryczy której nałykałem się nad brzegiem jednej z najlepszych onegdaj rzek pstragowych w Polsce.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1935372233344486&id=1660200300861682&comment_id=1935428346672208&notif_t=feed_comment_reply&notif_id=1504164510758375&ref=bookmarks

Smutne :( szkoda ze pzw nie chce dbac o nasze łowiska, tylko stowarzyszenia i osoby prywatne jeszcze ratują jak mogą ale i oni maja pod górkę :(

Edytowane przez Michał.