spinnerman Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Oj dzieje się z tej samej rynny co spadła 50 tka. Branie petarda ! Wobek w tym kolorku robi dzisiaj zajebustą robotę 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Trochę gorącej kawy w żyły, przegląd pudełka i do roboty 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Nie zaglądam już do tego wątku. Nie chce się denerwować ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Kolejny gatunek na jeden z moich faworytów. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Brawo Ty!!!Wąska 9-ka. Super wobler. Robiłem go w ubiegłym sezonie. Złowiłem na niego baśkę taką z 7 dych. Gdzieś tam w wątku jest fotka U mnie dzisiaj cierniczek dał grubiutką samiczkę. Piękne branie na przytrzymanego we wlewce wobka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 A ja w tym sezonie miałem na jego baśkę na oko z 78cm.Jeśli wznowisz produkcję, zapisuję się na kilka w ciemno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) U mnie niezawodna starsza,wygrzbiecona 8 zawsze coś przyniesie ...River chyba?! Sum,sandacz,szczupak,boleń,okoń,krąp(w pysku) po prostu wszystkim smakuje ;-)Wczoraj wąs i dwa krokodyle... Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) darek1 Podeślij fotki Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Jeśli wznowisz produkcję, zapisuję się na kilka w ciemno.I ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) darek1 Podeślij fotki Wobka? 7 jednak.Rybom nie robię fotek... Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez darek1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Odnośnie kawy to nie zapodział Ci się gdzieś kolego sympatyczny ten Twój czerwony termosik? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Wiem, wiem Wrzuć go do plecaka na Rugię, bo to małe, poręczne, za pazuchą się mieści, a i coś mocniejszego można będzie dolać do kawiacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Ok, coś mocniejszego to bedzie lane w to. Prezent od kolegi z którym byłem w Nepalu. Jak sie rozgrzewać to z klasą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 O to, to Ja już tez to i owo podszykowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 No no, ten tego . Zimno bedzie to chyba też coś kupię. Co do pytania na czym żerują to pewnie jak w Szkierze, na śledziu i słodkiej rybie, czyli trzeba mieć wszystko . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Czyli w myśl nowej idei " minimalism in fishing " biorę 2, słownie dwie przynęty Wizard i Herring a reszta w rękach Neptuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Tylko własne wyroby? Odważnie, ale może i słusznie. Prawda taka że jak zejdziesz nimi na odpowiednią głębokość to wystarczy. Zrób w malowaniu makreli, powinna robić robotę i coś GT. Ja biorę więcej, ale gumy 20-25 i jerki 15+, no może sliderem 12 porzucam trochę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Z pstrągów wróciłem dwa dni wcześniej od planowanego terminu. Nie chciało mi się już o tym pisać, bo... poprostu już mi się odechciało jednak dzisiaj nie wytrzymałem i wylałem z siebie kilka łyków goryczy której nałykałem się nad brzegiem jednej z najlepszych onegdaj rzek pstragowych w Polsce.https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1935372233344486&id=1660200300861682&comment_id=1935428346672208¬if_t=feed_comment_reply¬if_id=1504164510758375&ref=bookmarks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Z pstrągów wróciłem dwa dni wcześniej od planowanego terminu. Nie chciało mi się już o tym pisać, bo... poprostu już mi się odechciało jednak dzisiaj nie wytrzymałem i wylałem z siebie kilka łyków goryczy której nałykałem się nad brzegiem jednej z najlepszych onegdaj rzek pstragowych w Polsce.https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1935372233344486&id=1660200300861682&comment_id=1935428346672208¬if_t=feed_comment_reply¬if_id=1504164510758375&ref=bookmarksSmutne szkoda ze pzw nie chce dbac o nasze łowiska, tylko stowarzyszenia i osoby prywatne jeszcze ratują jak mogą ale i oni maja pod górkę Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider 84 Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Jeszcze nie napoczęta od czasów parapetówki?.spróbuj naprawdę warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Wobki już u mnie wykonanie perfekcyjne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Fajnie, bo zaczynają jeść 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Widać że głodny był bo zeżarł całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Dla jesiennych sandaczy nie ma za dużych woblerow 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Adam jakiej firmy kółka montujesz do pstrągowych wobków ? Chodzi mi o te szarawe coś jak gunsmoke wygladają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi