smudek Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 A jak wygląda sytuacja w sandaczowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Nie miałem takich przypadków, nawet przy wielokrotnych przylowach sumów. Oczywiście sprzęt i hol musi być adekwatny do przynęty i wielkości ryby Jeżeli ktoś przyśle mi przynętę uszkodzona w trakcie holu dedykowanej do niej ryby, dostanie dwie nowe )) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Nie miałem takich przypadków, nawet przy wielokrotnych przylowach sumów. Oczywiście sprzęt i hol musi być adekwatny do przynęty i wielkości ryby Jeżeli ktoś przyśle mi przynętę uszkodzona w trakcie holu dedykowanej do niej ryby, dostanie dwie nowe ))W takim razie teraz będę szukał zeda 200cm + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) Wiślany... na panica,tego grubaska sfocilem resztę bandy odczepialem w wodzie. Brania bardzo widowiskowe. Edytowane 15 Września 2017 przez marianosum 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Wiślany... na panica,tego grubaska sfocilem resztę bandy odczepialem w wodzie. Brania bardzo widowiskowe. IMG_20170915_064711-2080x1170korekta.jpg jesienią na Wiśle Panic rządzi Wieje, leje, ale współpracują 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Dzięki są już u mnie ,świetnie wykonane ,w realu robią znacznie lepsze wrażenie ,myślę że na pajkach zrobią również. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Pierwsze Herringi schodzą z pracowni. W weekend będą już straszyć szwedzkie mamuśki Docelowo ogon będzie podczepiany na wkrętce. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Coś na ospałe 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Klasyka gatunku Lecą dzisiaj na podwrocławską Odrę straszyć jesienne bolki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Cytrynki sandaczowe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) Przelotem wpadłem nad Wisłę, na mały test nowego nocnika 10 cm. Zakres pracy tego modelu w granicach 0 < 70 cm. Mocne boczne wychylenia ale ciągle w osi woblera. Wobler typowy na nocne, płytkie blaty z wolnym uciagiem i na takiej wodzie nagrałem film. Wobler fajnie kolebie się w trakcie wynurzania na postojach. Przy większym uciągu lub szybszymi prowadzeniu amplituda wychylenia będzie mniejsza a częstotliwość będzie się zwiększać skutkując drobniejszą pracą, co tez jest na + W przygotowaniu też nocnik w zakresie pracy 0,5 < 1,2 m, o typowej, drobnej pracy typu "shad". Wkrótce film. https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=iDSnYslLa3Y Edytowane 22 Września 2017 przez spinnerman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 ...a, i taki gargamel dziabnął na klasyczną 9-kę Czasu brak ale chyba trzeba będzie się wybrać na dłuższy spacer 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Przelotem wpadłem nad Wisłę, na mały test nowego nocnika 10 cm.Zakres pracy tego modelu w granicach 0 < 70 cm. Mocne boczne wychylenia ale ciągle w osi woblera. Wobler typowy na nocne, płytkie blaty z wolnym uciagiem i na takiej wodzie nagrałem film. Wobler fajnie kolebie się w trakcie wynurzania na postojach. Przy większym uciągu lub szybszymi prowadzeniu amplituda wychylenia będzie mniejsza a częstotliwość będzie się zwiększać skutkując drobniejszą pracą, co tez jest na + W przygotowaniu też nocnik w zakresie pracy 0,5 < 1,2 m, o typowej, drobnej pracy typu "shad". Wkrótce film. A będą sandaczówki trochę głębiej schodzące tak do 2,5m z mocnym lustrem tak jak na filmiku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Na indywidualne zamówienie mogę zrobić. Przy klasycznym oblawianiu głębszych przykos, rynien, opasek etc. preferuję pracę droną, typu "shad"....sandacze chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Tajgiery 8 cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Ciekawe jak się sprawdzi ten kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 To jest kolorek do płoszenia ryb. Zakładam go z chwilą pojawienia się na łowisku konkurencji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Co do kolorków, to miałem dzisiaj piękne przydupcenie w tego fioletowego wariata. Nie wiem jak ta ryba spadła z tych esteków ??? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) Mogła się źle zapiąć. W fluo dobrze że zrobiłeś różne ciapki bo jedne będą płoszyły drugie łowiły. Edytowane 22 Września 2017 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider 84 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 CÓŻ TO ZA TOKSYCZNE TYGRYSY PANIE KIEROWNIKU Tego jeszcze nie grali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Krótki wypad na przydomowe jeziorko w celu sprawdzenia pracy dwóch nowych konstrukcji i chwila zabawy FB 11 Super, że w centrum miasta, pod domem pływają fajne okonie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Z tego miejsca miałem szczupaka 90 wersja blond... Zero ciemnego koloru biało-złoty?!Pomyślałem trzy życzenia i... Nic!Nic się nie dzieje-jak w polskim filmie: chce się wstać i wyjść... No,no!Już nawet złota rybka nie działa?!(sygnał za słaby albo brak roamingu) ;-( Edytowane 25 Września 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Oj pływają tam garby. Mniej więcej z tego samego miejsca widziałem pasa c.a. 40 cm, a i miałem szczupłego też w takich gabarytach jak Darek, tyle że klasyczne wybarwienie dla chamów. Zero bajkowego polotu. Warto tam z dziadkami pogadać siedzą codziennie i znają każdy metr wody. Przekonujesz się do stolicznych sadzawek Adaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Darek, Ty wszędzie tylko 90-ki lowisz... pecha jakiegoś masz brachu, ze te metry Cię omijają A tak poważnie, to wiele jest takich i o wiele lepszych jeziorek w Warsaw, gdzie jest duże prawdopodobieństwo strzelić fajną rybę i opić to nad wodą dobrym napojem z rodzinnych stron 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Pilnuj Adam tej wędeczki bo ktoś ją podwędzi jak pójdziesz na siku po trzeciej perełce bo pewnie do jednej nie siadleś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi