Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Oj pływają tam garby. Mniej więcej z tego samego miejsca widziałem pasa c.a. 40 cm, a i miałem szczupłego też w takich gabarytach jak Darek, tyle że klasyczne wybarwienie dla chamów. Zero bajkowego polotu. Warto tam z dziadkami pogadać siedzą codziennie i znają każdy metr wody. Przekonujesz się do stolicznych sadzawek Adaś?

A skąd, poprostu poligon testowy. Coś takiego na Rugen jeszcze se wymużdżyłem i chciałem zobaczyć jak to hula, i... jest zajebisty power  :good: więc kilka sztuk muszę wykonać w różnych wersjach wagowych i kolorystycznych ;

Co do dziadków, to fajnie z nimi pogadać , bo lubię taki miejscowy folklor. Sadzawkę raczej da się rozpracować średnio ciężką gumą w ciągu godziny :)

post-52196-0-87965300-1506359904_thumb.jpg

• Like 1

A skąd, poprostu poligon testowy. Coś takiego na Rugen jeszcze se wymużdżyłem i chciałem zobaczyć jak to hula, i... jest zajebisty power  :good: więc kilka sztuk muszę wykonać w różnych wersjach wagowych i kolorystycznych ;

Co do dziadków, to fajnie z nimi pogadać , bo lubię taki miejscowy folklor. Sadzawkę raczej da się rozpracować średnio ciężką gumą w ciągu godziny :)

Całe szczęście,ze czasem ryby ignorują wszelkie starania!

Bolki, szczupaki, zedy itd. Ok. fajnie, super. :)

Ale jak ktoś podsyła mi foty pstrągów grubo 50 + złowionych na moje wobki, to serce mnie się raduje szczególnie mocno :))) ...tym bardziej, ze złowione przez Starego Pstrągarza.

Dzięki Lechu. Szacun.

post-52196-0-22796000-1506460108_thumb.jpg

post-52196-0-04645800-1506460242_thumb.jpg

Edytowane przez spinnerman
  • Like 11

Bolki, szczupaki, zedy itd. Ok. fajnie, super. :)

Ale jak ktoś podsyła mi foty pstrągów grubo 50 + złowionych na moje wobki, to serce mnie się raduje szczególnie mocno :))) ...tym bardziej, ze złowione przez Starego Pstrągarza.

Dzięki Lechu. Szacun.

Widać że twórca ma pojęcie o budowie woblerów, dowody są na zdjęciach  :good: Nic tylko zamawiać :)