darek1 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Wczoraj na pchlim targu' Olimpijka'poznałem Edwina któremu przeserwisuje Stradic XT 3000...wypuścił garbika 47cm no to zaoferowałem usługę gratis :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Oj pływają tam garby. Mniej więcej z tego samego miejsca widziałem pasa c.a. 40 cm, a i miałem szczupłego też w takich gabarytach jak Darek, tyle że klasyczne wybarwienie dla chamów. Zero bajkowego polotu. Warto tam z dziadkami pogadać siedzą codziennie i znają każdy metr wody. Przekonujesz się do stolicznych sadzawek Adaś? A skąd, poprostu poligon testowy. Coś takiego na Rugen jeszcze se wymużdżyłem i chciałem zobaczyć jak to hula, i... jest zajebisty power więc kilka sztuk muszę wykonać w różnych wersjach wagowych i kolorystycznych ;Co do dziadków, to fajnie z nimi pogadać , bo lubię taki miejscowy folklor. Sadzawkę raczej da się rozpracować średnio ciężką gumą w ciągu godziny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Pilnuj Adam tej wędeczki bo ktoś ją podwędzi jak pójdziesz na siku po trzeciej perełce bo pewnie do jednej nie siadleś.Najlepiej smakuje połowa pierwszej,a potem już nie tak samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Pilnuj Adam tej wędeczki bo ktoś ją podwędzi jak pójdziesz na siku po trzeciej perełce bo pewnie do jednej nie siadleś. To paździerz okrutny, także łzy bym nie uronił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 A skąd, poprostu poligon testowy. Coś takiego na Rugen jeszcze se wymużdżyłem i chciałem zobaczyć jak to hula, i... jest zajebisty power więc kilka sztuk muszę wykonać w różnych wersjach wagowych i kolorystycznych ;Co do dziadków, to fajnie z nimi pogadać , bo lubię taki miejscowy folklor. Sadzawkę raczej da się rozpracować średnio ciężką gumą w ciągu godziny Całe szczęście,ze czasem ryby ignorują wszelkie starania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Najlepiej smakuje połowa pierwszej,a potem już nie tak samo...Tia, później z każdym kuflem coraz lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Najlepsza jest Perła na Roztoczu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Najlepsza jest Perła na Roztoczu Oj, tak !!! Edytowane 26 Września 2017 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Prostota formy i minimalizm graficzny. Grube mamy powinny to docenić 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Bolki, szczupaki, zedy itd. Ok. fajnie, super. Ale jak ktoś podsyła mi foty pstrągów grubo 50 + złowionych na moje wobki, to serce mnie się raduje szczególnie mocno )) ...tym bardziej, ze złowione przez Starego Pstrągarza.Dzięki Lechu. Szacun. Edytowane 26 Września 2017 przez spinnerman 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dany Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Dzięki za super wobki.C&R samiczka 80 cm Oj dała popalić,emocje niesamowite Edytowane 27 Września 2017 przez dany 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dany Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) I jeszcze jedna troszkę mniejsza 65 cm na tego samego woba Edytowane 27 Września 2017 przez dany 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Dzięki za super wobki.C&R samiczka 80 cm Oj dała popalić,emocje niesamowite I jeszcze jedna troszkę mniejsza 65 cm na tego samego woba Nieeee, no MIAZGA !!! Pozamiatałeś Kolego. Piękne ryby.Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dany Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Dzięki .Jazda była naprawdę niezła Mam nadzieję że wystrugasz jeszcze kilka takich wobków,na które już teraz stane w kolejce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Myślę, że na trotkę 9-ka była by idealna i takie wobki będę robił w trociowych kolorach, zarówno w wersji minnow, jak tez SDR. W przyszłym sezonie też planuję polatać za trotką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dany Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Zapraszam nad Wieprzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Bolki, szczupaki, zedy itd. Ok. fajnie, super. Ale jak ktoś podsyła mi foty pstrągów grubo 50 + złowionych na moje wobki, to serce mnie się raduje szczególnie mocno )) ...tym bardziej, ze złowione przez Starego Pstrągarza.Dzięki Lechu. Szacun.Widać że twórca ma pojęcie o budowie woblerów, dowody są na zdjęciach Nic tylko zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Oglądam sobie YT a tu widzę woblery kogo ? oczywiście Adama nawet Corona doceniła woblery HMS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 O ! A tego, to nie widziałem Ciekawe skąd je dorwał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Już widzę jak sprzedaż wzrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Już widzę jak sprzedaż wzrośnie Sprzedaż może wzrastać byleby nam cena tylko nie wzrosła [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Sprzedaż może wzrastać byleby nam cena tylko nie wzrosła [emoji6]Dla klientów ze złotą kartą woblery po starej cenie Już widzę jak na stronie CF woblery będą po 45zł Edytowane 27 Września 2017 przez Michał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Tia, ciekawe kto będzie to robił ??? Naprawdę, reklama jest tu zupełnie zbędna. Nie samym robieniem przynęt człowiek żyje... Wszystko w granicach zdrowego rozsądku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Klasyczny „PanicZ 10/10g F”.Było sześć brań. Wykorzystałem dwa. Sandacz z dobrym wymiarem i ten piękny wypasiony boleń.Branie nastąpiło tuż przed 3:00 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Piękna rapa graty !Jesienią 10-ka Zetka działa na rapy jak magnez Tu taki kolorek na ciemne, jesienne nocki 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi