smudek Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Prawda, że fajne Bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 To są wszystko mało istotne dodatki. W tej całej zabawie najfajniejsze jest to, jak budzisz się co dzień rano z myślą, że zaraz pójdziesz do pracowni, zaparzysz gorącej kawy, i nikt ci nie będzie mówił co masz robić Adam to Ty teraz full time lurebuilder jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 To są wszystko mało istotne dodatki. W tej całej zabawie najfajniejsze jest to, jak budzisz się co dzień rano z myślą, że zaraz pójdziesz do pracowni, zaparzysz gorącej kawy, i nikt ci nie będzie mówił co masz robić Tylko nie kawa...zupa regeneracyjna -słyszałeś?A o kawie regeneracyjnej...hęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Adam to Ty teraz full time lurebuilder jesteś ? No tak całkiem full to jeszcze nie, ale już niedługo Tylko nie kawa...zupa regeneracyjna -słyszałeś?A o kawie regeneracyjnej... Zupa to tylko chmielowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) No tak całkiem full to jeszcze nie, ale już niedługo Pozostaje mi tylko pozazdrościć Ja full time planuję być koło 65 Edytowane 15 Listopada 2017 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Pozostaje mi tylko pozazdrościć Ja ful time planuję być koło 65 Przekwalifikuj się Jak mawiał S. Jobs „ jeżeli w życiu będziesz robił to co kochasz, nigdy nie będziesz musiał pracować. „ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Customowa magnumka. Gdyby ktoś chciał sobie przemalowywać Magnumy, to uwaga ! Silnie reagują na rozpuszczalniki akrylowe Gdyby ten wobler był moją własnością, wylądował by w koszu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Finalnie wygląda lepiej jak orginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Napewno inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 .... Gdyby ten wobler był moją własnością, wylądował by w koszu... Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Dlaczego?Jak to dlaczego! bo to nie jest Panic a jedyny najlepszy to Panic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Jak to dlaczego! bo to nie jest Panic a jedyny najlepszy to Panic Co Ty mówisz, najlepsze to są eRKi przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Co Ty mówisz, najlepsze to są eRKi przecież A no tak zagalopowałem się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Dlaczego? Położyłem warstwę podkładu i nie spodobał mi się. Aby nie przegrubiać powłoki postanowiłem zmyć to rozpuszczalnikiem do akryli. Nie wiem czym Rapala kryje woblery ale nastąpiła tak silna reakcja, ze myślałem, że wszystko wyżre do drewna. Trzeba było wszystko zrywać do czysta, suszyć i zaczynać wszystko od początku. Gdyby to był mój wobler szkoda by mi było czasu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Położyłem warstwę podkładu i nie spodobał mi się. Aby nie przegrubiać powłoki postanowiłem zmyć to rozpuszczalnikiem do akryli. Nie wiem czym Rapala kryje woblery ale nastąpiła tak silna reakcja, ze myślałem, że wszystko wyżre do drewna. Trzeba było wszystko zrywać do czysta, suszyć i zaczynać wszystko od początku. Gdyby to był mój wobler szkoda by mi było czasu... Dzięki za cierpliwość ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Spoko Wiem już czego się można spodziewać, to z tą kobyłą powinno już pójść gładko ...tylko bez browara mnie się nie pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Spoko Wiem już czego się można spodziewać, to z tą kobyłą powinno już pójść gładko ...tylko bez browara mnie się nie pokazuj No za to, to już antałek na stół wjedzie... Pamiętaj Adaś też o śledziach dla mnie , ale nie jako zakąska ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Kończę większą serię śledziaków na Rugenowe gady, to coś tam górką zostanie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Herr-X kosi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Set 60-tek Herr-X na grube mamy leci na północ . Czuje, ze będzie gruuuubo Niektórzy pytają skąd nazwa ? Otóż Herr, to skrót od śledzia, natomiast X z racji mocno lusterkujacej pracy całego korpusu. Ot, cała tajemnica 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Na Rugii to będzie Herr=PAN-X ...czytaj panix ?! He,he,he...Niezłe,co nie!?;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Panix luks nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Sezon pstrągowy tuż, tuż. Na zimę trochę agresywnych kilkerków, m.in. w holo 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Płytka 10-ka w delikatnym holo, i... JADĘ NAD WISEŁKĘ !!! Dosyć tej roboty 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi