Damian83 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Świetne kolorystyka bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Będą kosić https://m.youtube.com/watch?v=1jI88QxVlxM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Robią robote ????????????????????najwazniejsze że nie wyskakuja z silnego nurtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 No, przy tej agresji są nad wyraz stabilne skubańce. Będą idealne do oblawiania drugiego brzegu, w poprzek i wachlarzem. Dzięki wąskiej bryle nie będą narażone na silny napór wody i szybkie spływanie, co umożliwi dłuższą prezentację w domniemanych stanowiskach ryb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Trociówki SDR. Praca X, z ostrym lusterkiem. Na obecne stany wód będą jak znalazł.Widzę, że ktoś jeszcze ogarnia co się z wodą dzieje i że trzeba trochę zmienić podejście. Ristekpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Nareszcie zawitały u mnie sandaczówki,- lusterko w osi od Ciebie.Jutro wpadną do wody i skrobnę co i jak a póki co dziękuję za bonus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Nareszcie zawitały u mnie sandaczówki,- lusterko w osi od Ciebie.Jutro wpadną do wody i skrobnę co i jak a póki co dziękuję za bonus Proszę bardzo. Mam nadzieję, że okażą się łowne A tu dla kolegi z forum, na płytsze prostki. Ten model zaliczył już jesienią kilka srebrniaczków Edytowane 14 Stycznia 2018 przez spinnerman 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) To co się dzieje ostatnio w tym wątku to przechodzi ludzkie pojęcie ścisła czołówka jerka Nie wiem jak to robisz ale rób to dalej bo w wątku jestem niemal codziennie Edytowane 14 Stycznia 2018 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 To co się dzieje ostatnio w tym wątku to przechodzi ludzkie pojęcie ścisła czołówka jerka Nie wiem jak to robisz ale rób to dalej bo w wątku jestem niemal codziennie Uuuu, Panie Pride, to żeś mi Pan wjechał na ambicję heheNo, trochę kolorowo w wątku się zrobiło, ale to z racji sezonu na łososiowate ( nie mylić z łosiowatymi i innymi jeleniami... ) Nie ma najmniejszego problemu pomalować wobka w różne fantazyjne wzory, barwy, reale itp. Najważniejsze jest to żeby ten wobler finalnie łowił ryby, nie wędkarzy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Uuuu, Panie Pride, to żeś mi Pan wjechał na ambicję heheNo, trochę kolorowo w wątku się zrobiło, ale to z racji sezonu na łososiowate ( nie mylić z łosiowatymi i innymi jeleniami... ) Nie ma najmniejszego problemu pomalować wobka w różne fantazyjne wzory, barwy, reale itp. Najważniejsze jest to żeby ten wobler finalnie łowił ryby, nie wędkarzy Apropo ostatniego zdania....Adam ale Ty naiwniak,albo moze bogacz jaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Apropo ostatniego zdania....Adam ale Ty naiwniak,albo moze bogacz jaki No, niektórym faktycznie wydaje się, że ja tu na woblerach biznes życia robię hehe Na szczęście mogę traktować LB jako pasję, a wszystkie przynęty robię wyłącznie pod siebie, a nie dla potrzeb rynku czy panującej mody. W chwili obecnej jestem na takim etapie, ze lowie wyłącznie na swoje woblery i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej Nie lansuję się nachalnie po wszystkich możliwych forach, fejsach itp. Cieszę się jak ludzie łowią na moje przynęty i tyle; nie rozdaję jednak przynęt za darmo, bo każda praca kosztuje A dzisiaj stadko zostało zaatakowane przez żarłoczne mamuśki 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Pikne I z tyłu widzę piękne stadko ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Nie wiem komu i dlaczego przeszkadzało ale z giełdy zostało usunięte, więc pytania nie do mnie...Jakby ktoś potrzebował, to pare arkuszy jeszcze mam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Nie wiem komu i dlaczego przeszkadzało ale z giełdy zostało usunięte, więc pytania nie do mnie...Jakby ktoś potrzebował, to pare arkuszy jeszcze mam Podejrzewam dlatego że sam jej nie wykonałeś Adam ciąłeś panixy mieczem samuraja ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Podejrzewam dlatego że sam jej nie wykonałeś Adam ciąłeś panixy mieczem samuraja ??? Jaki Ty k... domyślny jesteś ... Nie pytam dlaczego, tylko komu przeszkadzało ??? A może to Ty prezes z ucha strzelasz hehe Nie, no żart, Ty masz jaja Co jest z tym mieczem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Jaki Ty k... domyślny jesteś ... Nie pytam dlaczego, tylko komu przeszkadzało ??? A może to Ty prezes z ucha strzelasz hehe Nie, no żart, Ty masz jaja Co jest z tym mieczem ? A pytasz ! :::Nie wiem komu i dlaczego przeszkadzało ale z giełdy zostało usunięte, więc pytania nie do mnie...Miecz? o te krwiste cięcia mi chodziło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Aaa, tooo Mam nadzieję, że w tym roku przetestujesz ten kolor na szwedzkich kaczorach. Wbija w glebę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Musiałem się wpierw upewnić, bo nie ja usuwałem, ale już wiem dlaczego ogłoszenie "poleciało". Zgodnie z Regulaminem giełdy twórców, "3. Dopuszczalne jest zamieszczanie ogłoszeń dotyczących jedynie przynęt lub wędek wytwarzanych osobiście przez danego Twórcę."Zawsze możesz wystawić takie fanty, jak wszyscy, na giełdzie ogólnej. Zachęcam do tego. Giełdę twórców pozostawmy na rękodzieło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Ok. Spoko. Moje niedopatrzenie ludziska pytali o tą folię, to wystawiłem tam gdzie będzie widoczna dla zainteresowanych. Na zwykłej giełdzie przepadnie po dwóch dniach w gąszczu innych ogłoszeń wiec nie ma sensu więc jeszcze raz - komu to przeszkadzało ??? Edytowane 16 Stycznia 2018 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Nie wiem komu i dlaczego przeszkadzało ale z giełdy zostało usunięte, więc pytania nie do mnie...Jakby ktoś potrzebował, to pare arkuszy jeszcze mam To jeden przytulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Adam nie wystawiaj Moje chyba już na poczcie więc jutro odbieram, sprawdzę i może jeszcze domówię Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Ale majatersztyki na giełdę wrzuciłeś kosmos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ale majatersztyki na giełdę wrzuciłeś kosmos Dzięki Ale gdzie ten majstersztyk, to za pierona nie wiem Z wczorajszego info wiem, ze wobki działają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Wycyganiłem Przepiękna robota Kto zgadnie czyja ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Mam odpowiedzieć ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi