Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

No, przy tej agresji są nad wyraz stabilne skubańce. Będą idealne do oblawiania drugiego brzegu, w poprzek i wachlarzem. Dzięki wąskiej bryle nie będą narażone na silny napór wody i szybkie spływanie, co umożliwi dłuższą prezentację w domniemanych stanowiskach ryb . 

Nareszcie zawitały u mnie sandaczówki,- lusterko w osi :)   od Ciebie.

Jutro wpadną do wody i skrobnę co i jak ;) a póki co dziękuję za bonus  ;)

Proszę bardzo. Mam nadzieję, że okażą się łowne  ;)

A tu dla kolegi z forum, na płytsze prostki. Ten model zaliczył już jesienią kilka srebrniaczków  :good:

post-52196-0-22496100-1515943629_thumb.jpg

Edytowane przez spinnerman
  • Like 6

To co się dzieje ostatnio w tym wątku to przechodzi ludzkie pojęcie  :ph34r: ścisła czołówka jerka  :rolleyes:

Nie wiem jak to robisz ale rób to dalej bo w wątku jestem niemal codziennie  ;)

Uuuu, Panie Pride, to żeś mi Pan wjechał na ambicję hehe

No, trochę kolorowo w wątku się zrobiło, ale to z racji sezonu na łososiowate ( nie mylić z łosiowatymi i innymi jeleniami... :D

Nie ma najmniejszego problemu pomalować wobka w różne fantazyjne wzory, barwy, reale itp. Najważniejsze jest to żeby ten wobler finalnie łowił ryby, nie wędkarzy ;)

• Like 7

Uuuu, Panie Pride, to żeś mi Pan wjechał na ambicję hehe

No, trochę kolorowo w wątku się zrobiło, ale to z racji sezonu na łososiowate ( nie mylić z łosiowatymi i innymi jeleniami... :D

Nie ma najmniejszego problemu pomalować wobka w różne fantazyjne wzory, barwy, reale itp. Najważniejsze jest to żeby ten wobler finalnie łowił ryby, nie wędkarzy ;)

Apropo ostatniego zdania....Adam ale Ty naiwniak,albo moze bogacz jaki :D

• Like 1

Apropo ostatniego zdania....Adam ale Ty naiwniak,albo moze bogacz jaki :D

:D  :D  :D

No, niektórym faktycznie wydaje się, że ja tu na woblerach biznes życia  robię hehe 

Na szczęście mogę traktować LB jako pasję, a wszystkie przynęty robię wyłącznie pod siebie, a nie dla potrzeb rynku czy panującej mody. W chwili obecnej jestem na takim etapie, ze lowie wyłącznie na swoje woblery i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej  ;)

Nie lansuję się nachalnie po wszystkich możliwych forach, fejsach itp. Cieszę się jak ludzie łowią na moje przynęty i tyle; nie rozdaję jednak przynęt za darmo, bo każda praca kosztuje   :)

A dzisiaj stadko zostało zaatakowane przez żarłoczne mamuśki  :P

post-52196-0-99479100-1516110004_thumb.jpeg

• Like 12

Nie wiem komu i dlaczego przeszkadzało  :rolleyes: ale z giełdy zostało usunięte, więc pytania nie do mnie...

Jakby ktoś potrzebował, to pare arkuszy jeszcze mam ;)

Podejrzewam dlatego że sam jej nie wykonałeś ;)

Adam ciąłeś panixy mieczem samuraja :D ???

Podejrzewam dlatego że sam jej nie wykonałeś ;)

Adam ciąłeś panixy mieczem samuraja :D ???

Jaki Ty k... domyślny jesteś ... Nie pytam dlaczego, tylko komu przeszkadzało ??? A może to Ty prezes z ucha strzelasz hehe Nie, no  żart, Ty masz jaja  :good:

Co jest z tym mieczem ? :rolleyes:

Jaki Ty k... domyślny jesteś ... Nie pytam dlaczego, tylko komu przeszkadzało ??? A może to Ty prezes z ucha strzelasz hehe Nie, no  żart, Ty masz jaja  :good:

Co jest z tym mieczem ? :rolleyes:

A pytasz ! :::Nie wiem komu i dlaczego przeszkadzało  :rolleyes: ale z giełdy zostało usunięte, więc pytania nie do mnie...

Miecz? o te krwiste cięcia mi chodziło :D :D :D

Musiałem się wpierw upewnić, bo nie ja usuwałem, ale już wiem dlaczego ogłoszenie "poleciało". Zgodnie z Regulaminem giełdy twórców, 
"3. Dopuszczalne jest zamieszczanie ogłoszeń dotyczących jedynie przynęt lub wędek wytwarzanych osobiście przez danego Twórcę."

Zawsze możesz wystawić takie fanty, jak wszyscy, na giełdzie ogólnej. Zachęcam do tego. Giełdę twórców pozostawmy na rękodzieło.

• Like 1

Ok. Spoko. Moje niedopatrzenie ;)

ludziska pytali o tą folię, to wystawiłem tam gdzie będzie widoczna dla zainteresowanych. Na zwykłej giełdzie przepadnie po dwóch dniach w gąszczu innych ogłoszeń wiec nie ma sensu ;) więc jeszcze raz - komu to przeszkadzało ??? 

Edytowane przez spinnerman