spinnerman Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Strach pić cokolwiek z tego kubka Byle czego lać w niego nie będę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Zapisałeś się do "6"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 ...a dezynfekcję wcześniej przeprowadziłeś środkiem o słusznej mocy?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ten szczupak na kubku może tego nie przetrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Zapisałeś się do "6"?Tak. Od tego sezonu jestem jej wiernym Członkiem Nie mów, ze to Twoje koło ...? ...a dezynfekcję wcześniej przeprowadziłeś środkiem o słusznej mocy?... Ooo Panie dezynfekcja będzie po robocie a wczoraj testowałem zagrychę Żona całą noc spała odwrócona, na brzegu łóżka Ale towar jest first class Ten szczupak na kubku może tego nie przetrzymać Damy radę. Nie takie nalewki wchodziły na mientko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Tak. Od tego sezonu jestem jej wiernym Członkiem Nie mów, ze to Twoje koło ...?No nie, choć sam w sezonie tam bywam. Jak się dobrze zakręcisz i nie będziesz tylko członkiem konsumentem, to masz duże szanse, by w Twoim pontonie/łodzi częściej lądowały takie mamuśki jak ostatnio. Warunek, trzeba poświecić trochę cennego czasu, a wiedza przyjdzie z czasem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ma się rozumieć Mario, na sukces trzeba zapracować Cieszy fakt, że w naszych wodach z roku na rok jest coraz większa szansa na okazowe pajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Kolejne stadko. Pokryte nową, dosyć rzadką żywicą, dobrze samopoziomujacą na wąskich powierzchniach. Daje bardzo ładną, krystaliczną, twardą jak szkło powierzchnię. Nie widac tu tego, bo zdjecia robione tel. ale jest power 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Mojego Percha nie widzę? ???? Ps. Kozaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Mojego Percha nie widzę? Ps. KozakiTo cały set dla Łukaszów Wasze wyjdą około kwietnia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Wyglądają mega kozacko, szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Nieeee, no z Wami nie zginę Słoninę przywieźli, bimber dostałem i jeszcze woblery pstrągowe do testów przysłali , ze jak wyjąłem z koperty, to szczękę z podłogi musiałem zbierać taki level DZIĘKI PANY !!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Z tego zestawu to mam tylko cebulę ???? ???? ???? Edytowane 14 Marca 2018 przez darek1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Z tego zestawu to mam tylko cebulę Bo Ty jesteś EKOMAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Kuchnia_tybetańskaNo nie do końca...my nomadzi dla podtrzymania ciepłaPreferujemySha,Ciu-ra,Tsampa,Mar,Ciu-cało... Edytowane 14 Marca 2018 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 .... to już prawie Niebo...jeszcze tylko spożycie i użycie w pięknych okolicznościach przyrody... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Adamo tak grubo słonina? Ja to lubię zmrożoną i cieniutko jak sik pająka Ale po Twojemu też spróbuję. Edytowane 14 Marca 2018 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Danielu, zapraszam !Ale wiesz, słonina lubi pływać ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Sadło...na chlebie z liście chrzanu.Rano po wyjściu spod pierzyny przejąć plecy przy piecu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 ...lub żytni na kalmusie...jeszcze do dostania u gospodyni na targu w A.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 ...lub żytni na kalmusie...jeszcze do dostania u gospodyni na targu w A.... Panie Robercie, grubsze zamówienie się szykuje. Słoninka robi furorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 ...klientela koniecznie na odbiór osobisty umawia się... koniecznie zaznaczając ,,czym chata bogata"?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Adam załatw słoninke na wyjazd ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 ....taaaa lurebuilding i dystrybucja słoniny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Robercik, obszary dystrybucji tego rarytasu pozostawiam Tobie. Ja z najwyższa przyjemnością zajmę się degustacją Dzisiaj odebrałem topowy produkt od Piotrka. Lepszych agrafek na rynku nie spotkałem Od pstragowych mikrusów, po szczupakowe big game Mega HM !!! I jeszcze fajny bait mi się dostał w prezencie Dzięki Brachu ! Edytowane 15 Marca 2018 przez spinnerman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi