sukingad Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Dzięki, do następnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 ...same hołdy i dobroci... rozwydrzysz się Adamie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Rozwydrza, to mnie Żona A Wy to mnie upasiecie i w alkoholizm wpędzicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Rozwydrza, to mnie Żona A Wy to mnie upasiecie i w alkoholizm wpędzicie A miałem Ci te pianki co ostatnio przywieźć ale jak narzekasz to sam zjem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 A miałem Ci te pianki co ostatnio przywieźć ale jak narzekasz to sam zjem Zaraz, zaraz pianka to zupełnie osobny temat Reflektuję o każdej porze dnia i nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 ...to najpierw delikates białe mięso, następnie delicje pianka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Nikt nikogo w nic nie wpędzi...Pracoholik=alkoholik,czy może raczej degustator.'Picie w małych ilościach nawet często jeszcze nigdy,nikomu nie zaszkodziło...Ludzie mam najżońszą milusie na śchfiecie!'E.Dziewoński.https://m.youtube.com/watch?v=tybZAyxxqHg5 Edytowane 15 Marca 2018 przez darek1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Nikt nikogo w nic nie wpędzi...Pracoholik=alkoholik,czy może raczej degustator.'Picie w małych ilościach nawet często jeszcze nigdy,nikomu nie zaszkodziło...Ludzie mam najżońszą milusie na śchfiecie!'E.Dziewoński.https://m.youtube.com/watch?v=tybZAyxxqHg5 ZNAKOMITE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Danielu, zapraszam !Ale wiesz, słonina lubi pływać ... [emoji14] Hmmm kusisz może uda się kiedyś nad wodą złapać. I może będziesz przypadkowo miał słoninę przy sobie. A ja całkiem przez przypadek będę miał wschodnią śliweczkę w plecaku [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Nie wiem komu i dlaczego przeszkadzało ale z giełdy zostało usunięte, więc pytania nie do mnie...Jakby ktoś potrzebował, to pare arkuszy jeszcze mam Masz jeszcze jakieś arkusze? Trochę mnie nie było i widzę coś z rozmiarze powyżej 20cm chcę? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Hmmm kusisz może uda się kiedyś nad wodą złapać. I może będziesz przypadkowo miał słoninę przy sobie. A ja całkiem przez przypadek będę miał wschodnią śliweczkę w plecaku [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu TapatalkaŻaden nie powiedział!Nic!?!I tak zawsze...Człowiek chce sobie polatać,a tu nie da się,no nie da się!https://m.youtube.com/watch?v=-8uedG1fs2Q Edytowane 16 Marca 2018 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Masz jeszcze jakieś arkusze? Trochę mnie nie było i widzę coś z rozmiarze powyżej 20cm chcę? PozdrM Mam. Jak ktoś chętny, zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Mam. Jak ktoś chętny, zapraszam na priv.Adam ale będziesz miał cały czas czy masz jakieś ograniczenia ? Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Adam ale będziesz miał cały czas czy masz jakieś ograniczenia ? Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Raczej będę miał Piotrek jest moc ! FC 1 mm zawiązany zwykłym spinningowy węzłem i zalany UHU300. Można ciągać słonie Czekam na agrafy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Poszedłby, w sensie, że taki słoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Ostatnimi czasy, miałem kilka sygnałów, ze przesyłki były otwierane, ktoś gmerał przy kopertach itp. historie. Od dzisiaj wszystkie moje wysyłki będą zabezpieczane takim stemplem pod taśmą bezbarwną. Jeżeli stwierdzicie naruszenie stempla poprostu nie odbierajcie przesyłki, albo otwierajcie przy listonoszu Pozdro. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 jakie arkusze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Stempel fajna sprawa, też myślałem o logowanym i adresowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) No,że też mi się musi wszystko skojarzyć:"Dajcie mi stempel,do Tempel dajcie stempel..."-śpiewał F.Łobodziński(Tempelhof było synonimem niebiańskiego raju.Stempel do raju...użytkowników rękodzieła HisMajestySpinerman. Edytowane 21 Marca 2018 przez darek1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 No,że też mi się musi wszystko skojarzyć:"Dajcie mi stempel,do Tempel dajcie stempel..."-śpiewał F.Łobodziński(Tempelhof było synonimem niebiańskiego raju.Stempel do raju...użytkowników rękodzieła HisMajestySpinerman.Darek, w końcu napisałeś coś z sensem :D Klasyczna 9-ka.Podstawa mojego wiślanego pudełka.Na wszystkie rzeczne gadziny od maja, do końca roku ...już niedługo, juz za momencik... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Będą w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Będą w sobotę?Nie. Będa pod koniec kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Szkoda!Smuteczek!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Szkoda!Smuteczek!Wpadnij koniec kwietnia do pracowni, to sobie wybierzesz zabawki na sezon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Super!Już nie smuteczek ????Pogadamy w sobotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi