Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

No to pewnie strzelisz jakiegoś gola :). Tez miałem propozycje ale za dużo dobrego by było, przyjemności trzeba dozować. Jedź, bolków mi nie będziesz płoszył :)

Zobaczymy  :rolleyes: Pogoda nie napawa optymizmem. Niby w przyszłym tygodniu ma się coś przełamać, ale jak na razie szału nie ma z braniami. Na Wiśle sumki się ruszyły ;)

Oj chyba będą dalej obcinki

Sprawdzone

Tez tak myślę, ale bardziej myślałem tu o ochronie przed tarką sumka, i tu daje rade ;)

Trochę spóźniony post, ale nie było kiedy coś naskrobać  :)

Od paru lat nie mogłem złapać ładnego sandacza, nie potrafiłem go namierzyć, a wszystko co lądowało w wodzie nie dawało efektu. Jakiś czas temu zamówiłem HMSy, o których nawet trochę zapomniałem, leżały w pudełku i wyglądały. W końcu coś mnie skusiło, ażeby je przetestować, no i się udało... :D!

Poranny:

post-51348-0-14565100-1528175793_thumb.jpg

Wieczorny:

post-51348-0-31338400-1528175810_thumb.jpg

No i Pan Killer :)

post-51348-0-44840900-1528175803_thumb.jpg

@Spinner

Nowe zamówienie poszło na prv :D

Edytowane przez Dadi
  • Like 14

• 3 tygodnie później...

Trochę spóźniony post, ale nie było kiedy coś naskrobać  :)

Od paru lat nie mogłem złapać ładnego sandacza, nie potrafiłem go namierzyć, a wszystko co lądowało w wodzie nie dawało efektu. Jakiś czas temu zamówiłem HMSy, o których nawet trochę zapomniałem, leżały w pudełku i wyglądały. W końcu coś mnie skusiło, ażeby je przetestować, no i się udało... :D!

Poranny:

attachicon.gif poranny.JPG

Wieczorny:

attachicon.gif wieczorny.JPG

No i Pan Killer :)

attachicon.gif hms.JPG

@Spinner

Nowe zamówienie poszło na prv :D

Piękne zedy ! Gratuluję.

Ja po powrocie z Boren nie mogę się ogarnąć z zamówieniami, więc sorry jak komuś się wydłużyło. 

Będzie relacja z wyprawy, bo jest o czym pisać. Było mega. Przez tydzień złowiłem ponad setkę szczupaków, w tym trzy ryby powyżej metra. Piękne, grube łowienie na big baity  :good: Poza tym, za jakiś czas ruszy moja stronka na fejsie. Będzie dużo zdjęć i filmiki z holi  :clappinghands: wiec zapraszam, bo będzie się działo.

Tymczasem jeszcze tworzy się seria Aspius i sandaczowych Paniców, bo sezon za pasem i jak widać ludziska łowią ładne rybska.

Pozdro  :highfive:

post-52196-0-61655400-1529748596_thumb.jpeg

• Like 9

Często spotykam się z pytaniem, w jaki sposób nacinam rowki na stery ?

Gdy odpowiadam, że wystarczy dobry brzeszczot i trochę oka, patrzą na mnie podejrzliwie...  :) Gdy im mówię, że na Pomorzu większość starych dlubaczy do dzisiaj wycina stery ręcznie nożycami i szlifuje obrys na szlifierkach stołowych, patrzą na mnie jak na wariata  :D

post-52196-0-25437500-1530775334_thumb.jpeg

• Like 7