wujek Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 (edytowane) No to pewnie strzelisz jakiegoś gola . Tez miałem propozycje ale za dużo dobrego by było, przyjemności trzeba dozować. Jedź, bolków mi nie będziesz płoszył Edytowane 1 Czerwca 2018 przez wujek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Paweł, nie tylko u Ciebie. Ja ostatnio na napływie miałem dwie obcinki razem z wolframem Teraz porobiłem przypony dł 0,5 m z fc 0,40 mm. Jutro testy Oj chyba będą dalej obcinki Sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 No to pewnie strzelisz jakiegoś gola . Tez miałem propozycje ale za dużo dobrego by było, przyjemności trzeba dozować. Jedź, bolków mi nie będziesz płoszył Zobaczymy Pogoda nie napawa optymizmem. Niby w przyszłym tygodniu ma się coś przełamać, ale jak na razie szału nie ma z braniami. Na Wiśle sumki się ruszyły Oj chyba będą dalej obcinkiSprawdzone Tez tak myślę, ale bardziej myślałem tu o ochronie przed tarką sumka, i tu daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Coś na mocno prześwietloną, ale grubą wodę. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Czarny ze złotem da radę na każdej wodzie, 3 moje ulubione kolory. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Moje ulubione barwy. Kolor który rzadko zawodzi 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Ciekawe co na to szwedzkie lochy ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Będą zapewne zachwycone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Ciekawe co na to szwedzkie lochy ? Już merdają ogonkiem ;-) i ślinią się na myśl o konsumpcji :-)))...Ewentualnie mają mokro między płetwami ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadi Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Trochę spóźniony post, ale nie było kiedy coś naskrobać Od paru lat nie mogłem złapać ładnego sandacza, nie potrafiłem go namierzyć, a wszystko co lądowało w wodzie nie dawało efektu. Jakiś czas temu zamówiłem HMSy, o których nawet trochę zapomniałem, leżały w pudełku i wyglądały. W końcu coś mnie skusiło, ażeby je przetestować, no i się udało... ! Poranny: Wieczorny: No i Pan Killer @Spinner Nowe zamówienie poszło na prv Edytowane 5 Czerwca 2018 przez Dadi 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Trochę spóźniony post, ale nie było kiedy coś naskrobać Od paru lat nie mogłem złapać ładnego sandacza, nie potrafiłem go namierzyć, a wszystko co lądowało w wodzie nie dawało efektu. Jakiś czas temu zamówiłem HMSy, o których nawet trochę zapomniałem, leżały w pudełku i wyglądały. W końcu coś mnie skusiło, ażeby je przetestować, no i się udało... ! Poranny: poranny.JPG Wieczorny: wieczorny.JPG No i Pan Killer hms.JPG @Spinner Nowe zamówienie poszło na prv Piękne zedy ! Gratuluję.Ja po powrocie z Boren nie mogę się ogarnąć z zamówieniami, więc sorry jak komuś się wydłużyło. Będzie relacja z wyprawy, bo jest o czym pisać. Było mega. Przez tydzień złowiłem ponad setkę szczupaków, w tym trzy ryby powyżej metra. Piękne, grube łowienie na big baity Poza tym, za jakiś czas ruszy moja stronka na fejsie. Będzie dużo zdjęć i filmiki z holi wiec zapraszam, bo będzie się działo.Tymczasem jeszcze tworzy się seria Aspius i sandaczowych Paniców, bo sezon za pasem i jak widać ludziska łowią ładne rybska.Pozdro 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Nowa kita do BigPercha. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Adam ja takich ryb nie łowię jakie ty przynęty używasz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Adam ja takich ryb nie łowię jakie ty przynęty używasz Hehe to jest średnie. Duże dopiero robię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Twarda babeczka z mojej Żonki Dobrze kiedy ludzie mają pasje, łatwiej im wtedy zrozumieć pasje innych 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Cenię sobie ludzi z pasją bo są intrygujący ,mają dużo do przekazania i można się wiele ciekawych rzeczy od nich dowiedzieć .Osiągnięcie robi wrażenie bez dwóch zdań ,wypada tylko pogratulować i życzyć kolejnych sukcesów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Cześć emeryt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Moja też tam planuje się dostać. I na kilka innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Moja też tam planuje się dostać. I na kilka innych. Polecam Leszka Cichego. Organizuje profesjonalne i bezpieczne wyprawy. W przyszłym roku jadą na Mont Blanc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 To jest kumpel mojego kolegi z pracy. Świat jest mały. ostatnio oglądałem zdjęcia i filmy z ich wyprawy do Islandii. Fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Powiedziałem mojej o Mont Blanc i jest zdecydowana. A to oznacza wyprawę wędkarską dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 http://haczyk.pl/forum/topic/13597-jak-dziś-było-na-rybach-lipiec-2018/ Czasami ktoś, coś fajnego skrobnie Ja niestety na Wisełce nie byłem od początku czerwca Czas to zmienić 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Często spotykam się z pytaniem, w jaki sposób nacinam rowki na stery ?Gdy odpowiadam, że wystarczy dobry brzeszczot i trochę oka, patrzą na mnie podejrzliwie... Gdy im mówię, że na Pomorzu większość starych dlubaczy do dzisiaj wycina stery ręcznie nożycami i szlifuje obrys na szlifierkach stołowych, patrzą na mnie jak na wariata 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 No Ty w ogóle na starość dziwaczejesz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 No Ty w ogóle na starość dziwaczejesz Hakuna Matata !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi