spinnerman Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Dobrze kiedy ludzie mają pasje, łatwiej im wtedy zrozumieć pasje innych Co prawda, to prawda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 @spinnerman Ty to się lepiej skup żeby kolejną setkę wątku otworzyć zdjęciem jakiejś wypasionej przynęty, a nie Hakuna Matata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Adamo masz jakiś brzeszczot taki żeby robił rowek 1,3 -1,4 mm? Ja tnę dwoma złączonymi bo nie mogłem namierzyć takiego pojedynczego. Jest sporo takich dziwaków co nacinają ręcznie Jestem wśród nich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 ...a to w szkle wygląda jakoś blado...czy również tak smakuje? Choć w w klimatach afrykańskich to lepiej z zamkniętej butelki coś pić,bo można sobie jakiegoś obcego zafundować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 @spinnerman Ty to się lepiej skup żeby kolejną setkę wątku otworzyć zdjęciem jakiejś wypasionej przynęty, a nie Hakuna Matata A co to, big brother ? Szczupakowe lochy robię non stop, a tu jak widać tego typu przynęty nie cieszą się zbyt duża popularnością i zainteresowaniem Wstawiać żeby nabijać strony wątku jakoś nie widzę sensu Adamo masz jakiś brzeszczot taki żeby robił rowek 1,3 -1,4 mm? Ja tnę dwoma złączonymi bo nie mogłem namierzyć takiego pojedynczego. Jest sporo takich dziwaków co nacinają ręcznie Jestem wśród nich Najcieńszy poliwęglan jaki stosuje to 1,5 mm. Poszukaj w BAHCO ...a to w szkle wygląda jakoś blado...czy również tak smakuje? Choć w w klimatach afrykańskich to lepiej z zamkniętej butelki coś pić,bo można sobie jakiegoś obcego zafundować. No, widać oko mistrza Faktycznie bardzo lekki browarek, ale sympatycznie orzeźwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 No, zainwestowałem i, w końcu mam ogony takie jakie chciałem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Będą do sprzedaży oddzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Będą.Sławku do tych 15-stek które ostatnio brałeś właśnie robię formę pod dedykowane do nich ogony. Te powyższe są do 19-stek. Notabene, one tez świetnie działają z ogonam z Banditów Dragona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Na pierwszy rzut oka myślałem że nowa metoda gonienia bimbru [emoji23] a tu proszę...elegancja Adamo [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Na pierwszy rzut oka myślałem że nowa metoda gonienia bimbru [emoji23] a tu proszę...elegancja Adamo [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Buuuuhaha, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 ...ta aparatura z kwadro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Będą.Sławku do tych 15-stek które ostatnio brałeś właśnie robię formę pod dedykowane do nich ogony. Te powyższe są do 19-stek.Notabene, one tez świetnie działają z ogonam z Banditów Dragona Pan Andrzej kosi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 (edytowane) A doczego służy to dodatkowe oczko widoczne na imitacji szczupaka w pierwszym poście na tej stonie? Dwa możliwe punkty do zamocowania kotwiczki? Edytowane 21 Lipca 2018 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 To jest oczko na dopłkę. Bardzo przydatne w trollingu gdzie czaszami przynętę trzeba dosyć solidnie dociążyć. Można tu sobie dokładać np czeburaszki na agrafkach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 (edytowane) Ruszyła moja fejsbukowa stronka https://www.facebook.com/HMS-Custom-Lures-561988027290517/Przegladajcie, udostepniajcie, lajkujcie Na początek relacja z wyprawy na Boren, która będę kontynuował w kolejnych postach.Milego przeglądania Edytowane 22 Lipca 2018 przez spinnerman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Nie zapominaj o tych, co z facebooka nie korzystają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Nie zapominaj o tych, co z facebooka nie korzystająDokładnie,popieram???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Spoko, spoko. Nie zapomnę, tym bardziej, że lubię takie privy Panie Jacku Cześć.Tym razem 10" rządziła... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 (edytowane) Spoko, spoko. Nie zapomnę, tym bardziej, że lubię takie privy Panie Jacku Cześć.Tym razem 10" rządziła... Co do dalszej części Twojego posta myślę, ze na tego cwaniaka lepsze było by to. Mega patent na klatki i wolną wodę Szczegóły priv. Edytowane 22 Lipca 2018 przez spinnerman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Coś dla niefejsbukowiczów Heer-X SWIMBAIT 30 cm 140 g w wersji Pike robił mega robotę 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Przyborkowa Barbórka 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 No i wyszła petarda 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Powinienem go nazwać „ rzeźnik z Boren „ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Adaś, nie myśl już o Boren tylko lej te ogony, bo do wyjazdu nad Lough Corrib niewiele czasu zostało a Twoje korpusy gole paradują jak dziadek bes stucnej scęki :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 W piątek dotarła przesyła z HMS Aspius i Panik. W sobotę wypad nad Odrę.Woblerki spisały się znakomicie. Efekt - odrzański boleń 60 cm. Bolesłw troszkę zdemolował kotwicę, stelaż wobka wytrzymały Super Musiałem holować bardzo siłowo ponieważ w bliskiej odległości z prawej i lewej miałem gruntowców. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi