radekc1991 Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 No, zainwestowałem i, w końcu mam ogony takie jakie chciałem Pompa próżniowa aż była potrzebna ?Odlewałęm dużo ogonów ale nigdy pompy nie używałem. Plastisol z modelarni tak Ci się gazuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 W piątek dotarła przesyła z HMS Aspius i Panik. W sobotę wypad nad Odrę.Woblerki spisały się znakomicie. Efekt - odrzański boleń 60 cm. DSC_0863,1.jpg DSC_0867,1.jpg DSC_0866,1.jpg DSC_0868,1.jpg Bolesłw troszkę zdemolował kotwicę, stelaż wobka wytrzymały Super Musiałem holować bardzo siłowo ponieważ w bliskiej odległości z prawej i lewej miałem gruntowców. DSC_0870.jpg Fajny boluś Dwa dni temu jeden forumowicz pisał mi na priv. o sumku 120 cm który wyjechał na tego wobka, to konstrukcja raczej wyszła mocna Pompa próżniowa aż była potrzebna ?Odlewałęm dużo ogonów ale nigdy pompy nie używałem. Plastisol z modelarni tak Ci się gazuje ? Gdzie do plastisolu hehe Pompa do odgzowania silikonu na formę Cztery miesiące straciłem z ludźmi którzy podejmowali się wykonać mi odpłatnie formę. W trzech przypadkach skończyło się na odesłaniu modelu spowrotem a podobno miała być to betka Jest takie stare powiedzenie -"umiesz liczyć, licz na siebie " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Do zlych ludzi pisales ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Do zlych ludzi pisales Uważaj, bo na 99 % to Twoi fejsbukowi koledzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Panowie z netem jest tu dramat, na wszystkue priv odpowiem niebawem pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 No, to startujemy na żarnowieckie mamuśki Relacje z łowiska https://www.facebook.com/HMS-Custom-Lures-561988027290517/ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 No, to startujemy na żarnowieckie mamuśki Relacje z łowiska https://www.facebook.com/HMS-Custom-Lures-561988027290517/Adam bądź łaskawy dla tych zacofanych co nie mają Facebooka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 No, to startujemy na żarnowieckie mamuśki Relacje z łowiska https://www.facebook.com/HMS-Custom-Lures-561988027290517/Jak to pracuje przy równomiernym zwijaniu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Jak to pracuje przy równomiernym zwijaniu ? Jeżeli zastanawiasz się Daniel, czy nada się do trolla, to nada się. Wyjechało z trola na swima dużo ryb.Especially For You with a Żarnowiec https://m.youtube.com/watch?v=XC6_QbyfbvA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Jeżeli zastanawiasz się Daniel, czy nada się do trolla, to nada się. Wyjechało z trola na swima dużo ryb.Especially For You with a Żarnowiec https://m.youtube.com/watch?v=XC6_QbyfbvA Dziekuje za material video. Jesienia sie spotkamy - to pewnie zamowie takiego czorta malowanego na szczupaka Powodzenia na Zarnowcu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Dzięki . Wczoraj ustrzeliłem 110 i 95 i kilka pomniejszych. Dzisiaj straszna lampa i flauta więc się opalamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Takiego niebieskiego HerriXa swima dałem w czerwcu Andrzejowi. Wczoraj z nim rozmawiałem. Miał taki dzień, ze złowił na niego 4 metrówki 114 największa, wiec woby chyba raczej łowne )) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daczsan Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Zagryzł Panica z powierzchni... Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez daczsan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zagryzł Panica z powierzchni... 20180823_062644.jpg Szczupaki zwariowały od tych upałów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Szczupaki zwariowały od tych upałów Może coś w tym jednak jest Kilka dni temu kolega namówił mnie na popływanie i poważnie: wróciłem z zaczątkiem udaru słonecznego Patelnia, woda jak lustro: ale szczupaków nakosiliśmy jak rzadko kiedy (i nie rano czy wieczorem)- a woda wydawała się całkowicie martwa Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez ObraFM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Moja z ubiegłego tygodnia wzięła o 13.30, w warunkach totalnej lampy, przy lekkim wiaterku ale tam zawsze coś wieje 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Aż Ci broda odpadła z wrażenia Gratulacje. Zdradzisz co za kijka używasz pod swoje woblerki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Aż Ci broda odpadła z wrażenia Gratulacje. Zdradzisz co za kijka używasz pod swoje woblerki? Hehe dobre Moje dwa podstawowe patyki pod pajki to StC Legend Elite Musky do 3 oz. do standardowego prowadzenia woblera z podciągnięciami, i krótszy Tournament Mysky Downsizer do animacji i ostrego jerkingu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daczsan Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 76 cm na Panica. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Adaś, nie udało mi się zrobić zdjęcia, ale Twój panic działa tak, że ostatnio złowiłem na niego.... mewę "Branie" na dystansie, zaraz po wpadnięciu przynęty do wody, tylko bolek jakiś niemrawy Nie zdążyłem zdjęcia zrobić, ale ptaszor miał przynętę w dziobie - zero przypadkowego podczepienia, tylko poważny atak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Adaś, nie udało mi się zrobić zdjęcia, ale Twój panic działa tak, że ostatnio złowiłem na niego.... mewę "Branie" na dystansie, zaraz po wpadnięciu przynęty do wody, tylko bolek jakiś niemrawy Nie zdążyłem zdjęcia zrobić, ale ptaszor miał przynętę w dziobie - zero przypadkowego podczepienia, tylko poważny atak Miałem identyczne sytuacje. Niejednokrotnie musiałem uciekać Panickiem przed usiłującą zebrać go mewą. Widok bezcenny Z końcem sierpnia dostałem bardzo dużo info z wielu łowisk. Odra, Wisła, Bug, jakieś zaporówki. Ludzie niesamowicie połowili na Panici. Oprócz boleni, ludzie trafiali sumy, sandacze, szczupaki, jeden kolega wyspecjalizował się w łowieniu kleni Duuużo zamówień się zrobiło, więc trzeba zakasać rękawy i zrobić jakąś serię, bo ludziska żyć nie dają hehe Dziękuję za te pozytywne newsy Dla LB nie ma lepszej nagrody za jego pracę Obecnie na topie ciągle duże baity szczupakowe, ale pracuję już nad nowym modelem woblerów sandaczowych, płytko schodzących, z przeznaczeniem na nocne łowienie duuuużych sandaczy Będą to bardzo smukłe woblery, o delikatnej, migotliwej pracy w zakresie długości 12-20 cm.Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Styneczka w nowej odsłonie Piękna, drobniutka praca korpusu, wobec której okonie są bezbronne 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 A paniczki też się robią? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 A paniczki też się robią? ;-) Sie robio Jak się dobrze wezmę, to za jakiś tydzień krótka seria się pojawi Dzisiaj zeszła z suszarki nieduża partia Aspiusów. Ustawione, gotowe do łowienia. Ładnie te woblery już połowiły. Wiślane sandacze i bolki je polubiły; szczególnie te nocne Jak ktoś chętny zapraszam na giełdę. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Grubasek na RapMastera... piękne salto po braniu Pozdro Adam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi